Keune So pure – Testfamilien
WISH juice

Keune So pure

Tre af vores langhårede testere har testet ?So Pure? serien fra Keune Haircosmetics.
Selv fortæller Keune:

Keune Haircosmetics kommer fra Holland og har eksisteret i mere end 90 år. De har alle de produkter, frisøren har brug for, som farve, permanent, shampoo og stylingprodukter. Der findes flere forskellige serier fra Keune: Design Line, Care Line, Blend og So Pure.

Louise fortæller:
?So Pure Recover? står der på de meget flotte, økologiske produkter fra Keune Haircosmetics. Som navnet antyder, er det en hårplejeserie til ødelagt hår.
Jeg er vild med tanken om, at man ikke propper sig med skadelige stoffer, og der passer serien her perfekt ind. Men desværre må jeg også helt ærligt sige, at jeg også har prøvet min del af økologiske hårprodukter, der bare ikke gør det, de skal – nemlig at efterlade mit hår silkeblødt og lækkert.
Så jeg var faktisk en anelse skeptisk, inden jeg kastede mig ud i at teste serien, der bestod af en shampoo, en leave-in conditioner og en hårkur. Men jeg kan godt afsløre, at mine bekymringer blev gjort til skamme!
Førstehåndsindtrykket var overraskende godt. Serien præsenterer sig virkelig godt i en meget luksuriøs stil. Jeg er vild med de grønne flasker og bøtter, der er nemme at gå til, og produkterne er alle drøje i brug.

Smukke farver og virkelig flot og luksuriøst look

Mit hår skulle lige vænne sig til den nye serie. Efter de første par hårvaske syntes jeg, at mit hår hurtigt blev fedtet og klaskede sammen, men jeg holdt ud, og efter 3.-4. hårvask var der ingen problemer.
Duften på produkterne er speciel – ikke dårlig – men bare anderledes end meget parfumerede hårserier. Det tog mig lidt tid at vænne mig til den lidt krydrede duft fra blandt andet Ylang Ylang. Til gengæld vænnede jeg mig hurtigt til seriens virkelig gode effekt. Mit hår var meget ødelagt efter talrige afblegninger og senest også en uheldig afrensning, der efterlod mit hår tørt, kruset og spaltet, og her har produkterne virkelig været gode. Kuren er helt fantastisk, og jeg brugte den flittigt, fordi mit hår virkelig nød godt af den. Den kommer jeg helt sikkert til at fortsætte med at have stående på hylden.
 

Den virkelig gode hårkur, som jeg helt sikkert kommer til at bruge fremover

Jeg har normalt ikke  gode erfaringer med leave-in-balsam. Jeg har prøvet flere, der har efterladt mit hår fedtet og tungt. Men det gør denne slet ikke. Tværtimod! Den efterlader håret blødt og lækkert, og det er smaddernemt at rede igennem efterfølgende.
Alt i alt vil jeg på det varmeste anbefale denne grønne, lækre serie fra Keune Haircosmetics. Den gør det, den lover: Reparerer håret uden en masse farlig kemi. Jeg kan i hvert fald både se og mærke, at mit hår er blevet sundere og ser mindre ødelagt ud.”
 

Mit hår har i dag ikke nær så mange flyvske hår og ser heller ikke så tørt ud, som det gjorde tidligere

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.
Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – håret skal jo vaskes, så hvorfor ikke gøre det i produkter, der samtidig plejer og styrker håret?
Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne er drøje i brug, så der er til masser af hårvaske.
Pris: GOD
Kvalitet: MEGET GOD – god virkning og virkelig lækre produkter.
Sabina fortsætter:
“Vi har testet So Pure Recover-produkter, som er en ny og genopbyggende serie uden parabener fra Keune Haircosmetics.
image2-12
Serien indeholder bl.a. shampoo, balsam og hårkur, som er de 3 produkter, vi har testet. So Pure skiller sig ud ved at være proppet med naturlige og genopbyggende ingredienser såsom avocadoolie, quinoa, kokosnød og arganolie. Duften er frisk og citrusagtig – meget stærk og karakteristisk.
image1-13
Som nybagt mor har mit hår haft godt af en ordentlig omgang vitaminer og intensiv pleje. Balsamsprayen er ret smart, når man lever et travlt hverdagsliv og ikke altid har tid til at bruge hårkur efter træning. Så den har haft fast plads i træningstasken – ret fornem træningsmakker!”
image3-9

I dette tilfælde bliver vurderingen:

NYTTEVÆRDI: MEGET GOD

HOLDBARHED: MEGET GOD – produkterne er drøje i brug og kan holde længe på badeværelseshylden

PRIS: MEGET GOD – produkterne koster 158 kr. pr. stk. og ligger derfor i den absolut fornuftige ende prismæssigt. TIP: Produkterne kan ikke købes i butikkerne, men forhandles i hele landet på diverse frisørsaloner.

KVALITET: GOD – emballagen er i et enkelt og ekslusivt design, og produkterne giver dig en god hjemmespa-oplevelse.

Regitze afslutter:

So Pure er den serie, jeg har været så heldig at teste. Det er en helt ny serie fra Keune, som de lige har startet lanceringen på i 2016. So Pure-serien er en serie, der reparerer, nærer og styrker et beskadiget hår indefra og ud. Serien er økologisk og fyldt med naturlige olier og proteiner.

Billede1

Jeg er lige nu gravid, og går derfor en del op i, hvad jeg putter i mit hår, som ikke indeholder alle mulige skadelige stoffer. So Pure-serien er økologisk og fyldt med naturlige olier og proteiner, som er gode for håret. Serien er fri for parabener og ammoniak, og shampooen er også fri for sulfater. Jeg prøver generelt at tænke over, hvad jeg putter i håret, men jeg må indrømme, at jeg sommetider i farten kommer til at smide en ?Elvital? fra Kvickly i indkøbskurven. Dét er slut nu. Jeg har tydeligt kunne se på mit hår de sidste uger, hvor jeg har brugt Keune, at det virkelig kan svare sig at bruge lidt flere penge på produkter. Man får, hvad man betaler for, og alligevel er Keune bestemt ikke et af de dyreste mærker. De tre produkter, jeg har testet, koster 158,- pr. stk. Mit hår er, hvad man kalder ?skandinavisk hår? og har altid haft en tendens til at klaske sammen, lige meget hvad jeg puttede i det. Efter jeg har brugt So Pure- serien i et par uger, har mit hår slet ikke haft den samme tendens – måske fordi det er blevet plejet på en helt anden måde. Det har meget mere styrke og klasker ikke så meget sammen længere, når jeg f.eks. har puttet hårspray i, som det ellers ville gøre.

Første gang, jeg brugte shampooen og puttede den i håret, var jeg faktisk en smule skeptisk. Den virkede nemlig til at fedte lidt, men det viste sig at være helt forkert. I produkterne er der puttet certificeret arganolie i for ekstra fugt, glans og beskyttelse, og det har helt klart været arganolien, som har virket en smule fedtet, da det kom i. Det skal siges, at når shampooen bliver skyllet ud, fedter det overhovedet ikke! Mit hår var efter et par vaske fuldstændig blødt, og det var tydeligt, at shampooen gjorde en forskel i mit trætte og slidte graviditetshår. Derudover dufter serien fantastisk!

Hårmasken, som jeg også har testet, har tilført mit hår en masse fugt og glans. Jeg har ikke brugt den hver gang, da shampooen har gjort mit hår rigeligt blødt. De gange, hvor jeg har haft lidt ekstra tid, har jeg puttet masken i håret og ladet den sidde i 10 minutter. Mit hår har efterfølgende været SÅ silkeblødt, og det er tydeligt, at det har taget imod alt det gode og plejende, der er i masken. Jeg har sagt til mig selv, at jeg skal være bedre til at bruge den for at få den fulde effekt ud af serien.

Min datter Alberte, som er 4,5 år, vil selvfølgelig gerne have det samme i håret som mor, og det har hun faktisk fået. Sprayen er helt fantastisk at komme i hendes hår efter en nat, hvor håret er blevet godt og grundigt filtret. Når jeg har sprayet det i, lader jeg det sidde et par minutter, og så er det faktisk utrolig nemt at rede igennem.”

Billede2-2

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – jeg føler virkelig, at jeg har fået noget ud af de her produkter. Mit hår er blevet markant pænere, blødere og mere sundt at se på.

Holdbarhed: GOD – man skal ikke bruge særlig meget af produkterne pr. vask, og derfor holder de utrolig længe. Shampooen er den, man bruger mest af, og derfor også den, der hurtigst skal ?fyldes op igen?

Pris: MEGET GOD – jeg synes, det er en supergod pris i forhold til, hvad man får for pengene. Den vejledende udsalgspris er på 158,- pr. produkt. Produkterne forhandles hos frisører, og hvis man har brug for at vide lige præcis hvor, så er man meget velkommen til at kontakte Keune.

Kvalitet: MEGET GOD

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISH juice