Pusletaske fra Babybjörn – Testfamilien
Keune So pure

Pusletaske fra Babybjörn

Vores tester Julie har sammen med datteren Carla på 14 mdr. testet pusletasken SoFo fra Babybjörn.

Julie fortæller:

?Vi var spændte på at modtage pusletasken, da vi aldrig har haft en ?rigtig? pusletaske, men bare har brugt en normal stor taske. Så jeg glædede mig til at se, om pusletasken kunne organisere tingene lidt bedre!

image1

Pusletasken fra Babybjörn kan bruges på flere forskellige måder: Som rygsæk, skuldertaske og shopper. Pusletasken har godt med rum; hele 14 stk. som kan indeholde alt, hvad man har brug for til baby på farten. Til pusletasken medfølger pusleunderlag af Øko-Tex, et certificeret materiale med magnetlukning.

image2

Vi har været glade for at teste pusletasken fra Babybjörn. De 14 rum er lige, hvad man har brug for! Rummene har forskellige størrelser, hvilket er rigtig godt i forhold til, om de skal indeholder sutter, babyalarmer osv. Det tilhørende pusleunderlag er supergodt at have med, da man ikke altid har en puslepude lige ved hånden. Vi havde et uheld, da vi var ude at køre, og så var det rart at kunne bruge underlaget, når vi skulle skifte i bilen.

Vi har primært brugt pulsetasken med skulder og shopper til ?funktionen?. Pusletasken er i lækker kvalitet og kan holde til rigtig meget. Vi har brugt pusletasken hver dag, og den fremstår stadig i superflot stand. Stropperne er slidstærke og kan holde meget længe.

Vi er blevet meget afhænge af pusletasken fra Babybjörn og kan klart anbefale den til andre!”

Alle vores tests og anmeldelser hos testfamilien.dk bliver vurderet ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra: MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. En rigtig lækker pusletaske, der har mange nødvendige rum.

Holdbarhed: MEGET GOD. En rigtig god holdbarhed – tasken fremstår stadig som ny.

Pris: GOD. En god og fornuftig pris i forhold til nødvendighed og holdbarhed.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten kan man ikke sætte en finger på. Superlækker!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keune So pure