byStroom pusletaske – Testfamilien
Vinsmagning fra duglemmerdetaldrig.dk

byStroom pusletaske

Vores tester Maria har sammen med datteren Nova på 3 uger testet en pusletaske fra byStroom.

Maria fortæller:

?Vi har modtaget den lækreste pusletaske fra byStroom; flot og forsvarligt pakket ind i en fin opbevaringspose, som tasken også kan gemmes væk i, hvis man ikke skal bruge den i en periode.

Modellen hedder BEA. Tasken er superlækker, og de flettede hanke på tasken giver den et fint, feminint look. Tasken udstråler på ingen måde ?pusletaske?, hvilket jeg personligt synes er et stort plus.

billede1

Tasken er fremstillet i kunstskind og er derfor rigtig nem og hurtig at ?køre? over med en våd klud, hvilket gør den nem at holde. Til tasken medfølger en lang strop, så tasken også kan bæres over skulderen og hænge på barnevognen, hvilket jeg ikke har kunnet undvære, når jeg har haft den med på tur. Stroppen kan indstilles i længden, så den kan sidde på alle typer barnevogne. Til tasken medfølger der også pusleunderlag, ?toilettaske? og flaskeholder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tasken er virkelig rummelig. Med en bred dobbelt lynlås i midten af tasken får man adgang til to store rum, som er adskilt af et langt lynlås-rum i midten. I hvert af de store rum er der en masse små lommer, så man har mulighed for at organisere alle sine ting i tasken rigtig praktisk, idet en pusletaske meget hurtigt kan blive et stort rod – hvert fald for mig.

billede 3

Rummeligheden kom på prøve, da tasken blev pakket og gjort klar til fødegangen. Her indeholdt den både tøj til Nova, tøj til mig, håndklæde, stofbleer, bleer til Nova, min toilettaske mm. Det var på intet tidspunkt et problem at have det hele i tasken.

Efter Nova kom til verden, er tasken blevet brugt flittigt. Det er endnu ikke til at se på tasken, at den er blevet brugt dagligt – den ser stadig ud som ny.

Det eneste, jeg savner ved tasken er, at man kunne lukke den mellem de to hanke. Som det kan ses på billedet herunder, så ?flader? tasken bare ud, når den bliver stillet. Det kunne have været godt med en knap eller anden form for lukning mellem de to stropper for at holde tasken lidt samlet. Det kunne også være en hjælp, når den hænger på barnevognen.

billede 4

Men alt i alt er jeg meget tilfreds med tasken. Jeg forstår slet ikke, at jeg har kunnet undvære sådan en pusletaske til min store datter.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? en pusletaske er et must med et spædbarn.

Holdbarhed GOD . tasken ser stadig ud som ny trods daglig brug. Dog er en lille snor gået op, men ikke noget af betydning.
Pris: GOD/MIDDEL – prisen er forholdsvis høj (899 kr.). Men tasken er også lækker.
Kvalitet: GOD – materialerne, tasken er lavet i, er rigtig lækre og praktiske for en pusletaske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinsmagning fra duglemmerdetaldrig.dk