Hollie pusletaske – Testfamilien
Brystpumpe - Lansinoh

Hollie pusletaske

Vores tester Karina har testet en pusletaske, som forhandles hos kids-world.dk.

Karina fortæller:

“Jeg har testet en pusletaske af mærket byStroom. Modellen hedder Hollie og forhandles af Kids-world.
Tasken er i en PU-kvalitet, men superlækker og rummelig.

Jeg kan rigtig godt lide, at den ikke som sådan ligner en pusletaske, men faktisk bare er en helt almindelig læderlook-taske, hvilket også gør, at min mand kan være bekendt at vise sig med den.

IMG_0883

Da jeg modtog tasken, var den pakket ind i plastic og lugtede desværre rigtig meget, men efter et par dages “luftning” var den dampet af og klar til at tage i brug.

Tasken har to store rum med lynlåslommer, hvilket fungerer rigtig godt – så er det nemlig let lige at finde, hvad man skal bruge, da rummene kan lynes helt ned.

Ud over selve tasken medfølger der også en toilettaske, en opbevaringspose til en sutteflaske og et foldbart pusleunderlag. Her kunne jeg godt have ønsket mig, at underlaget var lidt mere polstret, men når det bare er til at have med på farten, fungerer det ganske fint.

IMG_2262

Tasken er udstyret med små håndtag, men også en skulderstrop, så den er nem lige at tage over skulderen, selvom man har et lille barn på armen.

Jeg har brugt tasken i en rum tid nu, og den ser stadig ud som ny. Ingen synlig slidtage, og derudover er den supernem lige at tørre over med en klud, hvis den er blevet lidt beskidt.

Størrelsen på tasken er helt perfekt, selvom den måske syner lille, men den har kunne rumme alt det, man har brug for til et lille spædbarn, samt lidt mere til.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – med små børn i huset, er en pusletaske et must have

Holdbarhed: GOD – kan bruges i mange år såfremt man passer godt på den

Pris: GOD – 800 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten lever fuldt ud op til forventningen og man kan slet ikke se på tasken, at den har været i brug

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brystpumpe - Lansinoh