Minymo – Testfamilien
Alfabetdyr

Minymo

Vores tester Tina har testet børnetøj fra Minymo for www.kids-world.dk sammen med sin søn Valde på 10 måneder.

Tina fortæller:

?Når man googler Minymo, bliver man lovet tøj med et skandinavisk look, simple prints og komfortabel pasform. Jeg har ikke tidligere stiftet kendskab til mærket ud over overtøj, og jeg var derfor spændt på at modtage tøjet til Valde.

Som altid fra kids-world.dk gik bestilling og levering hurtigt og smertefrit. Jeg bestilte en fredag aften, og mandag formiddag var tøjet i min postkasse.

Førstehåndsindtrykket var godt. Tøjet var blødt, flot i farverne og i syningerne, og især bukserne var fyldt med mange små detaljer. Jeg vasker altid børnenes tøj inden brug, og der var ingen synligt farvetab efter første vask. Jeg har hverken brugt tørretumbler eller skyllemiddel under vask af tøjet, og alligevel var det blødt efter vask. Tøjet er efterfølgende vasket en del gange (ca. 10 gange) uden, at det har haft betydning i forhold til farve og form.

Blusen er lavet i 95 % bomuld og 5 % elastan, hvorfor der er en smule stræk i stoffet, hvilket gør det nemt at trække Valde i og af tøjet. Blusen sidder fint til på kroppen, ærmerne har en passende længde og pasformen er generel fin.

Bukserne er jeg særlig vild med. De har superfine detaljer, to forlommer og to baglommer. De sidder godt, og elastikken i taljen er tilpas stram, således at bukserne hverken falder ned eller strammer. De er lavet i 100 % bomuld, hvorfor de er meget bløde og ikke hæmmer Valdes mulighed for at bevæge sig.

Valde har brugt tøjet rigtig meget, og generelt er min oplevelse yderst positiv. Tøjets kvalitet og pasform er helt i top, og jeg vurderer det til alderssvarende størrelsesmæssigt. Samlet set er jeg ret sikker på, at det ikke er det sidste tøj, jeg køber fra Minymo.?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi:  GOD. Tøjet har en fin pasform, sidder godt, er blødt og giver en god bevægelsesfrihed.

Holdbarhed: MEGET GOD. Farverne og pasformen holder.

Pris: GOD. Prisen på blusen er 149,95 kr. og 199,95 kr. på bukserne. I forhold til kvaliteten og holdbarheden på tøjet synes jeg, at prisen er ganske fair.

Kvalitet: MEGET GOD. Tøjet er lavet i bløde materialer, som man har lyst til at putte sit barn i. Samtidig er der endnu ingen slitage, farvetab mv. at se på tøjet til trods for adskillelige vaske, hvilket samlet set gør, at kvaliteten vurderes at være helt i top.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alfabetdyr