by KlipKlap 3 fold – Testfamilien
SORT København

by KlipKlap 3 fold

Vores tester Anette har sammen med sønnen Willas på 4 år testet en KK3 fold fra by KlipKlap.

Anette fortæller:

“Jeg havde set, læst og hørt meget om by KlipKlap og havde længe ønsket mig KK 3 fold til Willas, da jeg synes, den virkede meget funktionel og fleksibel med masser af anvendelsesmuligheder til tummel og leg, til afslapning og hygge, til pynt og som en praktisk ekstra seng.

Madrassen er lavet i et stilrent design og fås i de lækreste farver. Kvaliteten af både skum og stof er i topklasse ? det er koldskum, som også bruges i almindelige, dyre sofaer, der gør, at sofaen ikke falder sammen; heller ikke efter lang tids brug, og den er derfor ikke at sammenligne med øvrige foldemadrasser fra diverse supermarkeder.

Stoffet er lækkert og dejligt blødt, og der er flot finish over det hele, ligesom knapperne er med til at give den et eksklusivt look.

Hos os har madrassen fået fast plads på Willas? værelse. Den er perfekt til udnyttelse af pladsen under hans hemsetrappe, og den passer godt ind på hans værelse. Den bruges primært som sofa, men kan hurtigt foldes ud, så der er plads til at lege på den. Vi bruger den til at se iPad, til at lege med biler på, spille spil på, hoppe på etc.

Billede 3

Willas er en dreng, der elsker at tumle, og her er madrassen perfekt som faldunderlag. Han bruger sammen med sine bObles og Units-møbler. Trods madrassen er tung, kan han sammen med en kammerat selv flytte rundt på madrassen eller løfte den ind i stuen.

Madrassen har mange funktioner, og derfor er det et møbel, man kan have glæde af i mange år. Til småbørn kan den bruges til motorisk træning, trænetrappe, hoppeleg og lave koldbøtter.

Til barnet og teenageren kan den bruges til leg og afslapning og er perfekt på mindre værelser som ekstra seng.

Mens vi har testet madrassen, har vi haft besøg af flere børn i alderen 2-8 år, og de har alle haft stor glæde af dens funktioner, ligesom vi selv har overnattet på den, og her sover man som voksen også rigtig godt på den.

Den er ligeledes dekorativ i en stuen som puf eller ekstra siddepladser. Det stilrene design passer ind i enhver indretning.

Billede nr. 8 (1)

Vi er blevet så glad for KK 3, at vi overvejer KK 4 – den vil vi bruge fast i soveværelse som ekstra seng til Willas, når han gerne vil sove inde hos os. Den er dekorativ at have stående og let at folde ud.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – så anvendeligt og meget mange funktioner til tummel og leg, til afslapning og hygge, til pynt og som en praktisk ekstra seng.

Holdbarhed: MEGET GOD – madrassen er robust og kan holde til at blive brugt. Vi har haft den til test i 1 måned, og den bliver slæbt rundt i hele huset og hoppet på om tumlet med. Der er ingen tegn på, at den med tiden vil tage skade af det

Pris: GOD – madrassen KK 3 fold koster 5.200,- (vejl. pr. 6/3-2016), og vi mener bestemt, at prisen stemmer overens med det, man får. Både kvaliteten og designet lever op til, hvad man kan forvente af et møbel i den prisklasse. Det er uden tvivl mange penge, men et møbel, der kan bruges i mange, mange år og med lige så mange funktioner.

Kvalitet: MEGET GOD – man får uden tvivl kvalitet for pengene samt lækre materialer og god holdbarhed.

2 kommentarer

  • Rebekka

    Det er bare det bedste møbel vi nogensinde har investeret i! Vi bor forholdsvist småt, så det er skønt, at have en madras, der både kan fungere som sofa, men også foldes ud som tumleplads. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Riedel

    Tak for en fin anmeldelse. Der er ingen tvivl om, at en KK3 fold er på ønskelisten herhjemme når stuen skal laves om.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SORT København