Apotekets – renseprodukter – Testfamilien
Apotekets hår- og hudplejeprodukter

Apotekets – renseprodukter

Vores tester Tina har testet produkter fra Apotekets.

IMG_8554

Tina fortæller:

“Fælles for alle produkterne er, at mit førstehåndsindtryk er ret positivt. Produkterne fra Apotekets fremstår rene og uden farlige stoffer, hvilket den enkelte emballage også signalerer.

Øjenmakeupfjerneren er første produkt, jeg tester. Når man som jeg næsten dagligt bruger mascara mm., kræver det en rigtig god fjerner, da huden omkring øjnene ofte er sart. Jeg har før prøvet produkter, som svier i øjnene og efterlader huden øm og rød. Det gør dette produkt slet ikke! Faktisk tror jeg lige, at jeg har fundet en ny fast følgesvend 😉 Produktet svier ikke i øjnene; det fjerner nemt makeup (bruger kun én vatrondel) og virker meget skånsom på huden. Duften er neutral, hvilket understreger renheden i produktet. Prisen ligger i den billige ende, og så er den oven i købet drøj i brug.
Jeg giver derfor med glæde topkarakter til Apotekets øjenmakeupfjerner!

Øjenmakeupfjerner – vandfast:

Vandfast marcara har altid været svært at få af uden at blive helt sort omkring øjnene. Derfor var det også med et vist forbehold, at jeg gik i gang med at prøve denne fjerner, men også her blev jeg positiv overrasket. Produktet svier ikke i øjnene, fjerner makeup nemt (to vatrondeller) og efterlader huden ren.

Vatrondeller maxi:
Rigtig gode til f.eks. fjernelse af neglelak eller vandfast makeup, hvor man bruger samme vatrondel flere gange.

Vatrondeller:
God og blød kvalitet, fnulrer ikke.

3-i-1 ansigtsrens:

3-i-1 ansigstrens er et nemt og effektivt renseprodukt til os travle mødre, som ikke har tid til at bruge længere tid morgen og aften, men som stadig ønsker en effektiv og god hudpleje. Den renser effektivt og nemt huden for urenheder og makeup. Den tog også med lethed min datters fastelavnsmakeup 😀 Ofte kan en ansigstrens efterlade huden ren, men stram – det er ikke tilfældet her. Faktisk føles huden både ren og fugtet efter rens. Den milde og diskrete duft bidrager til følelsen af forkælelse.

Dagcreme:

IMG_8795

Denne creme er en anelse tyk i konsistensen, men trænger alligevel forholdsvis hurtigt ind i huden uden at fedte. Man får følelsen af, at huden bliver fugtet godt; særligt i vintermånederne. Duften er uparfumeret og drøj i brug. Den koster omkring 65 kr. Så man får virkelig meget for pengene!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle vi travle mødre har brug for god og effektiv hudpleje.

Holdbarhed: GOD – alle creme/sæbeprodukterne har en holdbarhed på 6 mdr. efter åbning.

Pris og kvalitet: MEGET GOD – jeg vægter disse to kriterier højt ved køb af hudpleje. Vi er mange, som ikke kan bruge flere tusind kroner på hudpleje hvert kvartal, men som stadig gerne vil forkæle os selv med lækre hudplejeprodukter og effektive renseprodukter. Det får man bestemt med Apotekets produkter. Prisen er meget god – helt klart der, hvor alle kan være med!

Samlet vurdering: Rigtig lækre produkter fra Apotekets, som bestemt lever op til forventningerne og det er ikke uvæsentligt, at disse produkter rent prismæssigt ligger i den lave ende, hvor alle kan være med!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apotekets hår- og hudplejeprodukter