Crawls Copenhagen – Testfamilien
Apotekets - renseprodukter

Crawls Copenhagen

Vores tester Sophie har testet bukser fra Crawls Copenhagen med sønnen Noor på 10 måneder.

Sophie fortæller:

“Min første tanke, da jeg åbnede pakken med crawls-bukserne , var: “Wauw de er lækre; dejligt bløde bukser i et smart og forholdsvist neutralt design, der går supergodt i spænd med børnemodebilledet lige for tiden”. For mig er det vigtigste, at tøjet er dejligt og behageligt for børnene at have på; at der skal være bevægelsesfrihed og komfort, så de kan tumle og udvikle sig. Crawls er intet mindre end fantastisk i denne sammenhæng, for de giver barnet den nødvendige bevægelighed og optimale pasform i kravlepositionen. Bukserne er udstyret med skridsikkert materiale på knæene, som er fri for PVC og phtalater, og bukserne er i øvrigt fremstillet af 100 % økologisk bomuld og er GOTS & Organic100-certificeret.

De skridsikre områder på knæene er fremstillet således, at barnet får den optimale mulighed for at stå fast i kravleposition på glatte overflader. Det kan være meget svært at stå fast for de helt små, der skal til at lære at kravle. Vi har oplevet en helt fantastisk udvikling hos Noor, da han fik bukserne på de første gange. Han fandt virkelig ud af, hvordan man kommer op, og hvordan man holder sig i positionen, og det har givet ham bedre mulighed for at fokusere på, hvordan han kordinerer arme og ben.

Børn kravler ikke som voksne! Når vi som voksne skal kravle, løfter vi benet og sætter det frem. Det gør børn ikke; de slæber benene efter sig hen over gulvet. Det skridsikre materiale er fremstillet således, at det ikke hænger i gulvet, når barnet trækker benet frem, men alligevel holder barnet oppe på knæene.

Vi har i testperioden været virkeligt glad for bukserne. Noor har udviklet sig enormt motorisk. Fra første dag blev han virkelig stolt over at komme op og stå fast. Han var selv begyndt at komme lidt op, men faldt hurtigt sammen, og det gjorde ham meget utilfreds. Han er en stædig lille dreng, så de var virkelig fantastiske at få lov at teste! Bukserne er virkeligt gode og hjælper meget på vej, og jeg anbefaler dem allerede nu til alle jeg kender med små børn. Noor er begyndt at tage de første rigtige ryk frem, og jeg er ikke i tvivl om, at det skyldes bukserne, for det er når han er iført dem, at det sker.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – barnet kan bevæge sig 100 % frit og får den bedst mulige hjælp til at lære at kravle.

Holdbarhed: MEGET GOD – farverne samt faconen holder.

Pris: MEGET GOD – kvaliteten på tøjet er supergod, og man får et lækkert stykke tøj for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – fantastiske bukser, som er superlækre at røre ved. Der er ikke en finger at sætte på!

Næste indlæg

Apotekets - renseprodukter