Matas til herrer – Testfamilien
Aperie - bade og gæstehåndklæder

Matas til herrer

Vores tester Michael har testet herreserien fra Matas for sensitiv hud.

(null)
Michael fortæller:
“I serien indgår der god pleje til både krop, hår, efterbehandling ved barbering og duft. De er alle hver især og sammen gode produkter, som efterlader huden med en rar fornemmelse af renhed og blødhed.
Anti age face gel har jeg været særlig glad for, da den giver mig en rolig hud efter barbering, men også en fugtighedsbooster, som trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og smidig. Jeg er meget ude i al slags vejr, og der har jeg oplevet en god beskyttelse af huden.
Deostick og eau de toilette har en dejlig frisk duft og holder længe. De er samtidig meget hudvenlige, hvilket jeg har brug for, da min hud er meget sensitiv.
Jeg har prøvet en del produkter til sensitiv hud, men uden held. Jeg må sige, at Matas-produkterne her har levet op til forventningerne, og jeg har ikke haft problemer med nogle af dem.
Produkterne er uden parfume og indeholder Aloe vera, som er fugtgivende, og provitamin B5, som giver god pleje og beskyttelse for huden.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – giver en optimal fugtighed til huden og samtidig en fin beskyttelse.
Holdbarhed: Meget god – trænger hurtig ind i huden og holder længe på fugten og duften holder længe og er hudvenlig,
Pris : Meget god – får gode produkter for en en god pris. Ligger i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.
Kvalitet : Meget god – det er døjt i brug og en god holdbarhed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aperie - bade og gæstehåndklæder