Loullou aktivitetsstativ – Testfamilien
Loullou - bidering, bidesnor og suttesnor

Loullou aktivitetsstativ

Vores tester Camilla har sammen med sin datter Fleur testet det eksklusive aktivitetsstativ fra Loullou.

Camilla fortæller:
?Fleur har været så heldig at få lov at teste et lækkert aktivitetsstativ, 1st Play fra Loullou med tilhørende legetøj. Fleur har været utrolig glad for at ligge under et aktivitetsstativ, hvor hun kunne lege med forskelligt legetøj. Dette har udviklet hende godt, især motorisk. Det er fantastisk at se den udvikling, de små gennemgår med først at slå ubevidst hen mod legetøjet til at gribe bevidst hen mod et bestemt legetøj.

1st Play aktivitetsstativet fra Loullou er både utrolig smukt at se på, men også meget stabilt. Så jeg har på intet tidspunkt været nervøs for, at det skulle vælte omkuld, når Fleur engang imellem gav legetøjet en ordentlig omgang. Derudover er der ingen skruer, lim eller lignende, så barnets sikkerhed er i orden.

Stativet bliver samlet ved hjælp af to trækiler, som kan vælges i forskellige farver. Vi valgte kilerne i samme farve som stativet, både for enkelthedens skyld, men også for, at det kan bruges til et muligt barn nummer to.

 

Til aktivitetsstativet bestilte vi tre stykker legetøj. En bidesnor (teething string), som har været helt vildt god til Fleurs ømme gummer. Den er produceret af naturlige, økologiske og giftfri materialer og er derudover slebet, så træperlerne er afrundede, og derfor ikke giver ridser eller kradser.

Bidesnoren har også hængt i aktivitetsstativet, så hun kunne lege med den hængende.

Ud over bidesnoren valgte vi også en træfigur udformet som en sommerfugl. Denne har også været en genial bidering til hendes ømme gummer. Hullerne i sommerfuglen gør det nemt for de små babyhænder at holde om. Materialerne er igen udformet uden kemi.

Sidst, men ikke mindst testede vi også en baby cloud, som hang i aktivitetstativet.

En af de helt store fordele ved dette aktivitetsstativ fra Loullou er, at legetøjet kan hænge i hullerne uden at du behøver at købe ekstra ?forlængere? til det. Mit tidligere aktivitetsstativ var så højt, at der måtte ekstra ringe i alt legetøjet, så hun kunne nå.

På dette aktivitetsstativ fra Loullou kan du endvidere hænge legetøj i hver ende af stativet. Det vil sige, at babyen også kan bruge det, når han/hun eksempelvis ligger på siden eller maven.

Herhjemme skifter jeg ud i Fleurs legetøj ca. en gang om ugen for, at hun ikke begynder at kede sig med det. Det har ikke været et problem at hænge forskelligt legetøj op i stativet, da hullerne i stativet har en tilpas størrelse både højde- og tykkelsesmæssigt til, at det meste legetøj passer dertil.”

BILLEDE 5

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritiker: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Fleur har fået utallige timer til at gå under aktivitetsstativet. Så det er en perfekt afledningsmanøvre, hvis du lige skal have dine hænder fri et øjeblik. Derudover er det perfekt til barnets motoriske udvikling.

Holdbarhed: MEGET GOD – stativet er lavet, så man som forældre ikke er bange for, at det går i stykker eller vælter.

Pris: MIDDEL – stativet koster 799 kr., hvilket selvfølgelig er en del penge. Dog synes jeg, at funktionaliteten, designet og udseenet vægter højt, så derfor mener jeg, at prisen er rimelig. Legetøjet dertil koster hhv. 179 kr. for baby cloud, 99 kr. for bidesnorren og 169 kr. for sommerfuglen.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er i top. Især detaljen med, at der ingen lim, skruer eller lignende er i stativet, er en god sikkerhed for barnet.

 

 

 

 

 

 

.

Næste indlæg

Loullou - bidering, bidesnor og suttesnor