Sengerand – Testfamilien
Filur.dk

Sengerand

Vores tester Camilla har sammen med sin datter Fleur testet en sengerand af mærket filibabba fra filur.dk.

BILLEDE 1- F
Camilla fortæller
?Fleur har været så heldig, at få lov at teste en sengerand af mærket filibabba. Testen ramte perfekt sammen med, at Fleur skulle ned på sit eget værelse og sove ? og dermed sove i hendes store tremmeseng. Tidligere har hun sovet i en bedside crip, men i takt med at hun er blevet for lang samt sover mere uroligt, var det på tide at hun kom i tremmesengen. Inden Fleur kom til verdenen havde jeg købt en anden sengerand af et andet mærke, dog viste det sig, da sengeranden ankom, at den var meget tynd og derudover havde den snore til at binde rundt om tremmerne. Dette anså jeg på daværende tidspunkt ikke som noget problem ? men i takt med at Fleur er blevet større og mere bevægelig ? fandt jeg ud af at den daværende sengerand jeg havde købt ikke var hensigtsmæssig for hende. Både fordi at hun ville slå sig, hvis hun væltede rundt i sengen, da sengeranden var tynd, men også fordi jeg ikke er tryg ved snore og kvælningsrisiko.

Det gode ved denne sengerand fra Filibabba er at den er uden snore og så er den tyk. Så nu kan Fleur boltre sig alt det hun vil, uden at kunne komme til skade i sengen. Nu hvor sengeranden er så tyk, kan den på ingen måde vælte i sengen og den bliver hvor man har sat den ? endnu en stor fordel.

BILLEDE 2 - F

En anden ting vi vægter højt herhjemme er at den er produceret i 100% økologisk bomuld. Desuden kan betrækket tages af og vaskes ? hvilket også er en fordel, når vi har med små børn at gøre.

Fleur har KILI sengen fra Sebra og her passer sengeranden perfekt til, den skulle desuden passe til stort set alle typer af tremmesenge.

BILLEDE 3 - F

Designet på sengeranden er pænt og i afdæmpede farver ? hvilket er en fordel, da den derved kan matche flere af hendes sengetøjs sæt.
Den tidligere sengerand jeg havde var lavet i noget dårligt skumgummi som blev gult efter ganske kort tid (på trods af at den ikke blev eksponeret for direkte sollys), hvilket medførte at den gule farve skinnede igennem stoffet og dermed fik sengeranden til at ligne noget fra et ryger-hjem. Sengeranden fra Filibabba har ikke ændret farve, og selv hvis skumgummiet blev gult, vil jeg ikke tro at det ville kunne ses, da der er valgt noget stof i kraftig kvalitet som gør at den gule farve ikke ville kunne skinne igennem.

BILLEDE 4 - F

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritiker: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed: MEGET GOD ? Materialet sengeranden er lavet af, er kraftigt ? hvilket gør sengeranden robust og giver den en god holdbarhed.

Kvalitet: MEGET GOD ? Det er tydeligt at se, at materialerne er udvalgt til at være en god kvalitet. Stoffet er dejligt tykt og desuden 100% økologisk bomuld.

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD ? Jeg er på ingen måde nervøs for at putte Fleur i tremmesengen når denne sengerand er deri. Der er ingen snore der kan være farlige og sengeranden er dejlig tyk, hvilket gør at hun ikke kan slå sig, hvis hun vælter rundt.

Pris: GOD – Sengeranden koster 649 kr., hvilket er meget normalt for en sengerand. Så prisen og produktet stemmer overens.

 

 

 

 

.

Næste indlæg

Filur.dk