Milk & Co. – Little Green Bean – Shampoozle + conditioner, Spotty Tots, Beauty Wipes, Ultra Light Moisturiser, Invigorate Me Body Lotion og Hand Quench. – Testfamilien
Livishape - snacks, fiber-vand og fiber Konjac-kapsler.

Milk & Co. – Little Green Bean – Shampoozle + conditioner, Spotty Tots, Beauty Wipes, Ultra Light Moisturiser, Invigorate Me Body Lotion og Hand Quench.

Vores tester Trine har smamen med familien testet Milk & Co. produkter fra Littlegreenbean.dk.

Trine fortæller:
Littlegreenbean.dk er en lækker og flot hjemmeside. Den er let at finde rundt på, og hvis der skulle opstå spørgsmål omkring deres produkter, er der masser af info om dem derinde. Littlegreenbean.dk er distributør af Milk & Co. hudpleje i hele Skandinavien.

Vi (min søn, kæreste og jeg) har sammen testet seks forskellige produkter:
Shampoozle + conditioner, Spotty Tots, Beauty Wipes, Ultra Light Moisturiser, Invigorate Me Body Lotion og Hand Quench.

Vi havde herhjemme allerede et af Milk & Co’s produkter, nemlig den kendte Snotty grotty. Vi købte den faktisk med lidt skepsis, for ville den nu gøre en forskel? Men det gjorde den! Den endte med at hjælpe vores søn igennem nogle trælse nætter. Derfor var vores forventninger til de seks andre produkter også ret høje.

nr 1

Førstehåndsindtrykket er rigtig godt – jeg kan rigtig godt lige emballagen; den virker lækker og minimalistisk. Milk & Co’s produkter er IKKE testet på dyr, og så er deres produkter i 100 % genanvendelig emballage. De to ting er et kæmpe plus i min verden!

nr 2

  • Shampoozle + Conditioner er blevet brugt ved hvert eneste bad siden vi modtog den. Den dufter så skønt og er nem at have med at gøre, da den skummer meget let. Min søn har ret krafigt/stift hår og efter et bad med denne er det blødt, lækkert og dufter af jordbær. Den shampoo er flyttet fast ind herhjemme, og jeg kunne også snildt finde på at bruge den selv 🙂
  • Spotty Tots er en ren og naturligt helende creme, som er rigtig god til irriteret/rød hud. Den giver fugt og reparerer hudvævet. Man skulle tro, at den var mest henvendt til min søn, men det har faktisk være min kæreste, som har fået mest glæde af den. Han har i mange år døjet med sin hud ved/omkring næsen, der bliver rød/irriteret. Han begyndte at bruge Spotty Tots, efter vi modtog den, og har kunnet mærke/se en tydelig forskel. Rødmen forsvandt, og huden er slet ikke så irriteret. Den kan virkelig anbefales både til forældre og deres børn.
  • Beauty Wipes er et 3 i 1-produkt. Wipes’ene har to sider; den ene med eksfolierende mikroperler til at fjerne snavs og make-up samt en blid og mild rensende bagside. Man får på den måde faktisk både eksfoliering, ansigsvask og skintonic i ét produkt! De er nemme at tage op af pakken, og de kommer op enkeltvis i stedet for en hel klump. De dufter rigtig godt og virker, som de skal, selv til en som mig, der har en del makeup på hverdag. Som et ekstra plus er de uden parabener og alkohol.
  • Ultra Light Moisturiser er en af mine farvoritter! Det er en let, lækker og velduftende ansigscreme. Den trænger hurtig ind i huden, giver fugt og beskytter mod udtørring. Dette gør alt sammen, at den er blevet en del af min daglige rutine. Jeg er begyndt at bruge den om morgenen, inden jeg tager mit makeup på, for så føler jeg, at min hud er klar til min makeup og en lang arbejdsdag.
  • Invigorate Me Body Lotion er også en, vi har brugt rigtig meget alle tre. Den er fugtgivende, og så har den naturlige antioxiadater, som stimulerer blodcirkulationen + at den har en varmende effekt til ømme og trætte musker. Cremen trænger hurtig ind og efterlader ens hud dejligt blød. Oliver har døjet lidt med tør hud på både arme og ben hvilket førte til, at han kradsede sig selv en del de steder. Så vi besluttede os for at give denne body lotion en chance og smurte ham ind, når han havde været i bad. Efter et par gange kunne vi begynde at se en virkning – den tørre og kløende hud forsvandt lige så stille.

nr 4

  • Hand Quench har både min kæreste og jeg brugt, dog mest min kæreste. Håndcremen har en lidt kraftig duft og efter min mening en lidt for mandig duft, men det er selvfølgelig en smagssag. Når det så er sagt, er det en rigtig lækker håndcreme som er nem at påføre, og som trænger dybt ind i huden. Det gør, at ens hænder bliver dejligt bløde og efterlader ikke én med fedtede fingre/hænder.

Alle vores testes og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet: Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – vi synes, at de seks produkter er noget, man ikke kan undvære i sin hverdag. De har hver deres stærke sider.

Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne lever op til, hvad de skal, og man skal ikke give ekstra lag.

Pris: MEGET GOD – vi synes, at alle de seks produkter ligger på priser, som alle kan være med på.

Kvalitet: MEGET GOD – rigtig god kvalitet på alle produkterne – vi ville ikke tøve med at købe andre produkter fra Milk & Co.

Næste indlæg

Livishape - snacks, fiber-vand og fiber Konjac-kapsler.