Nordisk film biografer – Testfamilien
Min Bedste Bog

Nordisk film biografer

Vores tester Tine har sammen med sin mand testet en biografoplevelse i Nordisk Film-biografen i Odense.

Tine fortæller:

?Efter min mand og jeg er blevet forældre, står det sløjt til med biografturene. Jeg tror faktisk kun, vi har været i biografen én gang de sidste 4 år! Vi glædede os derfor rigtig meget til en biografoplevelse. Valget faldt på Jurassic World – endda i 3D udgaven!

NordiskFilm 1

På trods af, at filmen lige havde haft premiere, var det ikke svært at få billetter. Der var masser af forestillinger at vælge imellem, og vi mødte blot op ved biografen uden reservationer. Vi endte med at sidde i en forholdsvis lille sal, og det synes jeg faktisk er en kæmpe fordel. Der er mindre uro og færre folk, der skal frem og tilbage pga. toiletbesøg, rygning eller telefonsamtaler.

NordiskFilm 2

Køb af slik og sodavand er altid en oplevelse. Der er jo et kæmpe udbud af slik, chokolade og chips, og det er svært at holde sig tilbage.

Det var en sjov oplevelse med 3D, men det bliver lidt lang tid at sidde med ubehagelige briller på. Dog er det heldigvis sjældent, at man bliver nødt til det i en biograf.”

Nordisk Film 3

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege-/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege-/nytteværdi: MEGET GOD. Jeg synes altid, det er dejligt at komme i biografen. Det er en helt speciel følelse at lade sig synke ned i biografens bløde sæder og nyde filmen med slik og sodavand lige ved hånden.

Holdbarhed: GOD. Det er bare en helt anden oplevelse at se en film i biografen end at se den hjemme i sofaen.

Pris: MEGET GOD. Jeg synes egentlig ikke, det er dyrt at købe en biografbillet. Det er mere al det slik og sodavand, man også køber. Men det kan man jo bare lade være med 😉

Kvalitet: MEGET GOD. Nordisk Film-biografen i Odense er up to date. Jeg synes ikke, den føles slidt, og den er nem at komme til og fra med parkering.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Bedste Bog