Nordlys kørepose – Testfamilien
Nordisk film biografer

Nordlys kørepose

Vores tester Marie har sammen med sin søn på 2 år testet en kørepose fra Nordlys for Jollyroom.dk.

Marie fortæller:

“I slutningen af december måned modtog vi en lækker pakke fra Jollyroom.dk bestående af en meget fin kørepose fra Nordlys. Timingen var perfekt, da der var frost og snevejr.

Vi har i forvejen en kørepose, der skal bindes for at blive lukket, som vi aldrig blev rigtig glade for. Den er heller ikke vandafvisende, så derfor er den endt oppe på loftet efter kort tids brug.

Allerede ved førstehåndsindtrykket blev jeg positiv over køreposen fra Nordlys! Der er lynlås i hele vejen ned og rundt om bunden, så den er nem at åbne og lukke, og så kan man lyne den helt op, så den kan bruges som tæppe til at ligge på, hvilket er et STORT plus, når man har spædbørn. Derudover er det genialt, at der medfølger et forlængerstykke til køreposen, som nemt kan lynes på, når ens barn bliver lidt længere ? perfekt til brug i klapvogn. Magnus er som sagt netop blevet 2 år, og han kan snildt være i køreposen uden forlængerstykket, så vi får helt klart glæde af posen længe endnu.

Allerede efter 5 minutter fandt jeg ud af, om den var modtagelig over for vand, da Thomas gik og bar varer ind efter at have handlet ind til nytårsaften. Mens jeg stod og betragtede køreposen og undersøgte den nærmere, kom Thomas til at tabe en flaske rødvin på klinkerne, som naturligvis gik i stykker, så der sprøjtede en del rødvin op på køreposen. Jeg panikkede og ville smide den til vask med det samme, men Thomas tog en fugtig karklud og tørrede NEMT rødvinen af køreposen, der slet ikke havde trængt ind igennem stoffet, men blot havde lagt sig oven på stoffet uden overhovedet at trænge ind. Det var som om, at stoffet er imprægneret. Allerede dér imponerede køreposen mig igen.

I starten afprøvede vi køreposen i vores barnevogn, som er en Odder Zip (97 cm i længen). Man kan sagtens stikke barnevognsselen igennem de huller, der er i køreposen, men da Magnus blev puttet i køreposen og der blev lynet op, havde han ingen mulighed for at rejse sig op i køreposen, så vi valgte derfor ikke at spænde ham fast. Han fylder køreposen ret godt ud, så der var ingen risiko for, at han ville kunne bryde ud af den.
En af de smarte detaljer ved køreposen er, at den kan snøres ind i toppen, så hullet/åbningen i køreposen ikke er så stort.

IMG_5949

Magnus har sovet fantastisk i køreposen, mens vi brugte den i barnevognen. Han kan rigtig godt lide at blive ?svøbt?, hvilket køreposen gør på en rigtig god måde, uden at den fastklemmer dem. Derudover har han været perfekt temperaturmæssigt.

Efterfølgende har vi afprøvet køreposen i vores klapvogn, som er en City Elite Single. Selerne til armene kunne snildt presses igennem hullerne i køreposen, men selen mellem benene kunne ikke. Så skal man lige selv klippe hullet lidt større. Men vi brugte bare de stropper, der er bag på klapvognen til at hænge over ryglænet på klapvognen. Så sidder den akkurat lige så godt fast. Men så sidder Magnus bare ikke fastspændt, men så længe at posen er lukket, så er det intet problem. Når man bruger køreposen i klapvognen, vil man helt sikkert få glæde af forlængerstykket. Jeg vil mene, at den kan bruges op til 3-4 års alderen med forlængerstykket.

Det har været SÅ skønt at have køreposen i klapvognen, da køreposen har kunnet modstå alt slags vejr. Det er nemmere for os at bruge klapvognen, når vi er på tur, da den ikke fylder så meget som barnevognen. Så klapvognen har ikke været pakket væk denne vinter takket været køreposen. Vi har været ude at gå i snevejr, regn og blæst, og Magnus har været pakket fantastisk godt ind i køreposen uden at fryse, blive gennemblødt eller overophedet. Og Magnus elsker at blive puttet i køreposen, hvilket har gjort det til en ekstra stor fornøjelse

Mange har spurgt mig inde på Instagram om, hvor længe man kan bruge køreposen. Jeg vil helt klart bruge den allerede fra august og så frem til april og måske også maj. Umiddelbart vil køreposen blive for varm i sommerperioden, men jeg har selvfølgelig ikke afprøvet det endnu.

Noget andet, der er supersmart ved køreposen er, at når den trænger til at blive vasket, så smider man den blot i vaskemaskinen. Nemmere bliver det ikke!

IMG_7145

Lidt billeder af selve køreposen og dens funktioner:

Vi har igennem vores anmeldelse af køreposen fra Nordlys kun haft et MEGET positivt indtryk af køreposen og kan slet ikke finde minusser ved den! Den kan bruges både i barnevogn, klapvogn og som lege/pusletæppe. Og så er materialet i køreposen vand- og smudsafvisende udvendigt, men alligevel lækker og blød indvendigt, da den er af dun. Magnus har været rigtig glad for at teste køreposen – den første aften ville han endda sove i den som sovepose i sin tremmeseng, hvilket dog blev for varmt for ham. Men den er perfekt til det nordiske vejr; anvendelsesmulighederne er mange og den er nem at rengøre. Derfor får den topkarakter fra vores lille familie, og vi sender de varmeste anbefalinger af sted!”

Alle vores tests og anmeldelser hos testfamilien.dk bliver vurderet ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra: MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – køreposen har mange funktioner og kan som sagt anvendes i både barnevogn og klapvogn og helt op til 3-4 års alderen takket været forlængerstykket.

Holdbarhed: MEGET GOD – der er ingen tvivl om, at holdbarheden er god. Materialerne er lækre og jeg tvivler på, at den er til at slide op!

Pris: MEGET GOD – jeg vil endda sige, at den er for billig til at lade være med at købe, når man kender til priserne på de gode køreposer. Normalprisen er 1295 kr., men Jollyroom kører netop nu en kampagne med store rabatter på deres køreposer. Men selv til fuld pris er køreposen ALLE pengene værd!

Kvalitet: MEGET GOD – ekstremt høj kvalitet. Lynlåsene er robuste og materialet udvendigt er vandafvisende og meget slidstærkt og indvendigt er der det blødeste, hvide stof og en lille pude, der kan sættes fast i hovedområdet ved hjælp af velcro.

7 kommentarer

 • Anna

  Hvor meget tøj, havde i på jeres dreng, i køreposen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej!
  Hvilken af modellerne testede I? Vil gerne købe én nu, mens der er udsalg hos Jlyroom ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Er den testede kørepose den modul af 100% bomuld eller 100% dun? Altså fyldet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vi købte Nordlys køreposen til brug i vores klapvogn, og den er genial.. elsker udseendet af den, og så er den udstyret med nogle geniale features… den kan forlænges ultra nemt, og så er den lavet i det lækreste vandafvisende materiale… vi elsker den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vi har også købt Nordlys posen, og er VILD med den. Den har fedt design og er super praktisk. Nem at få selen monteret i og nem at få baby i. Min E på 1 år sover så godt i den og uden kolde tæer da hun ikke kan få fødderne ud lige som ved dyne👌 alle pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Rigtig god kørepose, vi bruger den i klapvognen til vores søn på nu 10 måneder. Vi bruger den også som sovepose når vi er ude og ikke lige har mulighed for at have weekendsengen med. Og så er det sindsyg lækkert at der er mulighed for at forlænge den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for en god beskrivelse af køreposen. Den var dét, der gjorde, at vi endte med lige netop denne kørepose, og det har vi ikke fortrudt på noget tidspunkt. Tak for hjælpen, og det flotte stykke arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nordisk film biografer