Stort UV-telt fra Babymoov – Testfamilien
Puder fra Andersen Furniture

Stort UV-telt fra Babymoov

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

To af vores testfamilier har testet et pop up-UV-telt fra Babymoov i samarbejde med Babyengros.

Babyengros skriver selv om teltet:

“En almindelig dansk bomulds t-shirt har en UV-beskyttelsefaktor svarende til 6-11. Tynde bomuldstekstiler har endnu dårligere beskyttelse, og derfor er man begyndt at tænke så meget på UV-beskyttende tøj og beskyttelse. Især mindre børn tager megen skade af solens stråler.

Dette popup uv-telt har uv-beskyttelse svarende til 50+ , dvs. pop up teltet har beskyttelse mod 99 % af solens skadelige UVA og UVB stråler samt holder vind og sand ude. 

Det er simpelthen genialt  og kan slåes op i løbet af 1 sekund. Det tager ca. 5 sekunder at pakke det sammen igen.

Anti-UV teltet kan også nemt bruges af 2 voksne, der gerne vil have ansigtet og overkroppen beskyttet. Der er myggenet, som kan lukkes foran indgangen, hvis I ønsker det.

Kvaliteten på disse anti-UV pop up telte er så meget i top, at producenten giver livstidsgaranti. Den høje kvalitet ses bl.a. ved de gode syninger, den specielle wire, der gør den nem at folde sammen og op igen. Produktet er endvidere blevet testet i Danmark af Tænk og indeholder ingen skadelige stoffer.”

Nadja fortæller:

IMG_0076

“Jeg havde i forvejen fået at vide, at teltet var egnet til børn fra 1-4 år, så jeg var spændt på, om alle drengene herhjemme ville kunne bruge det. Buster er 3 år, Louie er 4,5 og Arthur er 6,5.

Da det ankom, kunne jeg næsten ikke forstå, at der skulle kunne være et telt i den lille pakke! Drengene kunne heller ikke regne ud, hvad der var deri.

Men hold nu op, hvor var det smart – teltet fylder virkelig ingenting i opbevaringstasken (hvor der endda også er pløkker i), og når man tager det ud, slås det op helt automatisk på et sekund! Vi var meget imponerede, og drengene ville med det samme se, om de alle tre kunne være derinde. Det kunne de nemt!

Selvom Arthur er den ældste på 6,5, passede teltet nemt til ham også, og han begyndte at indrette det med tæpper og puder.

IMG_0081

Det begyndte dog at småregne, så vi tog det med indenfor, og også her blev der lavet hygge derinde til den helt store guldmedalje med tæpper, puder og endda et hegn ud af bObles-klodser 😉

Teltet har været i brug hver dag lige siden vi modtog det, og vi er vildt glade for det herhjemme. Det har stået skiftevis inde og ude, for indenfor er det nu også rart med en lille hule indimellem 🙂 Nu er vejret blevet meget varmt, siden vi fik det, og derfor står det på terrassen hver dag som et dejligt, lille skyggested, hvor man kan gå ind for at læse en bog eller blot slappe lidt af i læ for varmen.

IMG_0285

Teltet kan varmt anbefales til alle med mindre børn både til hjemmet, skovturen, stranden osv. Det er nemt at have med rundt og fylder/vejer ingenting. Vi er rigtig glade for at have testet teltet og vil bestemt have glæde af det fremover også!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytte/legeværdi: GOD – det er ikke en nødvendighed med sådan et telt, men bestemt både sjovt at lege i og rart og praktisk som skærmning for solens skarpe stråler.

Holdbarhed: MEGET GOD – det er blevet slæbt meget rundt og moslet en del med, og alligevel ses det ikke – jeg tror på, at der er en grund til, at der er livstidsgaranti!

Pris: MIDDEL – 499,95,- er ikke et lille beløb, og ikke alle vil kunne ofre det på et telt til børnene, men jeg vil sige det sådan, at efter at have prøvet det vil jeg mene, det er alle pengene værd!

Kvalitet: MEGET GOD – en fantastisk kvalitet, som kan holde til at blive håndteret af mindre børn, som jo til tider godt kan være lidt hårdføre med tingene.

Mie fortsætter:

Magnus på 4 år og Anna på 7 år har også testet det smarte UV-telt af mærket Babymoov fra Babyengros.

“Der gik ikke mange sekunder fra vi modtog teltet, til det skulle op på terrassen og afprøves. Teltet popper i den grad op, og fra vi tog det ud af posen til det stod oppe, gik der kun et par sekunder”.

IMG_1318

“De fleste børn synes jo at det super hyggeligt at ligge i telt – og det er ikke nogen undtagelse hjemme hos os. Det er dog ikke altid lige nemt at slå et almindeligt telt op – faktisk ejer vi slet ikke et telt hjemme hos os. Så at kunne teste dette sol-telt var virkelig et hit for ungerne. Udover det er begge unger meget sarte i huden, så det er super rart at have et sted, hvor man kan gå i læ for solens skarpe stråler”.

“Der blev hurtigt indrettet en rigtig lille hyggeplads i teltet – med en madras og et tæppe, så kan ungerne for mange timer til at gå i deres private lille hule.”

IMG_1319

“Vi har næsten haft en uges ferie på Rhodos og mor her, tænkte jo at det var en oplagt mulighed for rigtig at få testet teltet. Og det fylder ingen ting i kufferten, så det røg bare med i øverst i den ellers tætpakkede kuffert. Jeg forstår ikke, hvordan vi før har kunne leve uden. Det er ganske enkelt genialt. De fleste, som har været på charterferie ved måske at det ikke altid er nemt at finde en god plads med skygge til sit barn, men her har du løsningen”.

“Vi var godt nok ikke på stranden, da det blæste lidt for meget, men Magnus nød at have sit eget lille frirum bag solsengene ved poolen”.

“De store piger synes bestemt også at det var dejligt, med en lille hule de kunne hygge i på altanen. Der kunne de få mange timer til at gå. Selv indenfor synes ungerne at de ville sidde i teltet og spille kort”.

IMG_2077

“Vores konklusion er, at man ikke kun får et UV-telt – men et telt med mange formål. Vores telt har faktisk længe stået fremme i stuen som en hyggekrog for ungerne. Dog skal det nævnes, at det lige kræver en lille smule øvelse at slå det sammen i første forsøg. Men efter et par måneders brug, som vi nu har testet teltet, så sidder den der hver gang. Vi kan absolut anbefale teltet til alle med småbørn.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytte/legeværdi: MEGET GOD – nytteværdien for os har været super god. Vi bruger teltet hele tiden både inde og ude.

Holdbarhed: MEGET GOD – man kan på teltet slet ikke se at det er blevet brugt.

Pris: GOD – 499,95,- prisen hænger sammen med nytteværdien og holdbarheden.

Kvalitet: MEGET GOD – vi har ikke en finger at sætte på kvaliteten.

Fakta:

* UV beskyttende op til faktor 50+
* Pop-up system
* Diameter sammenfoldet 60 cm
* Mål: 98x90x85 slået ud
* Leveres i bæretaske med 4 telt pløkker
* Vægt 1,25 kg

Næste indlæg

Puder fra Andersen Furniture