Filibabba puslepude – filur.dk – Testfamilien
Filibabba sengetøj - filur.dk

Filibabba puslepude – filur.dk

Vores tester Charlotte har sammen med sønnen Nichlas på 11 måneder testet en puslepude af mærket Filibabba fra webshoppen filur.dk.

IMG_3732

Charlotte fortæller:
“Vi har testet denne flotte stilrene puslepude– Indian warm Grey fra Filibabba, som vi har modtaget fra filur.dk. Min mand startede med at sige: “En puslepude er vel bare en puslepude“, indtil han mærkede forskellen og i dén grad blev overrasket. Kvaliteten på puslepuden er superlækker!

FullSizeRender-155

Vi lagde baby N. på den og vi kunne mærke forskellen med det samme, da den yder en optimal støtte for baby N’s krop og ikke lader til at miste sin faste form. Kanterne er også faste og hårde i det, så baby N. ikke bare lige kan vende sig så nemt om på den.
IMG_3717
Vi er vilde med, at betrækket er stilrent i designet og har nogle gode og rolige farver, som kan gå sammen med stort set alt, og så er betrækket lavet af 100 % økologisk bomuld, og fyldet er polyester. Puslepuden er vandafvisende, og kommer der noget smuds på, kan man også nemt tage en vådserviet/klud og tørre det af.
Betrækket er aftageliget og kan vaskes op til 40 grader, og det er stadig pænt efter første vask.”
IMG_3323

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – man kan bruge den fra fødslen og fremadrettet.

Holdbarhed: MEGET GOD/GOD – da vi kun har testet den i en begrænset periode, kan det være svært at vurdere holdbarheden af puslepuden, men puslepuden virker fast og holdbar i selve puden. Betrækket er vandafvisende/smudsafvisende, hvilketvi synes er dejligt, hvis der skulle komme gylp eller lignende på. Samtidig kan man tage betrækket af og vaske det, uden det lader til at miste farven.

Pris og kvalitet: MEGET GOD – prisen ligger på 349 kr. (dog på tilbud netop nu). For os er det en korrekt pris, da vi fandt ud af, at kvaliteten og prisen hænger rigtig godt sammen i det her tilfælde efter vi mærkede forskellen på den billige puslepude, som vi havde først, og Filibabbas puslepude.

Næste indlæg

Filibabba sengetøj - filur.dk