Petit by V – Testfamilien
FÅRUP SOMMERLAND OG HOTEL FÅRUP

Petit by V

Petit By V er grundlagt i 2016 af Mie og Camilla på baggrund af deres passion for design og indretning.

Camilla har en baggrund som ejendomsmægler, hvor indretning har været en stor del af hverdagen og inspirationen er kommet fra tusindvis af forskellige hjem, samt en personlig interesse for den nordiske minimalistiske stil, da den skaber en form for ro og tryghed i ethvert hjem. I hjemmet hos Mie har de altid haft en forkærlighed for design og indretning ? gerne med en masse gør-det-selv design. Derudover har Mie og hendes mand har køkkenforretning, som gør at indretning, design og kvalitet spiller en stor rolle i hverdagen. Ideen til børneinteriør opstod under barsel, da børneværelset skulle laves og man ønskede mere design som tilpasser sig hjemmet og den minimalistiske stil.

Petit By V er inspireret af den Nordiske stil, og ideen bag var at skabe et stilrent og tidløst design. Børn har en stor plads i hjemmet og Mie og Camilla ønsker et univers, hvor deres produkter blender ind i hjemmet og kan tilpasses forældrenes stil uden at tage noget for børnene.

Det er vigtigt for Mie og Camilla, at kvaliteten af deres produkter er høj. De gør tingene helhjertet og vil ikke nøjes. Derudover mener de, at kun det bedste af det bedste er godt nok til de små guldklumper. Derfor er det vigtigt for os, at deres produkter er lavet af økologisk bomuld og at der er fokus på social bæredygtighed.

Hos testfamilien.dk har vi testet følgende produkter fra Petit by V.

Sengerand

Juniorsengetøj 

 

Næste indlæg

FÅRUP SOMMERLAND OG HOTEL FÅRUP