Petit by V – Sengetøj – Testfamilien
MOVEit

Petit by V – Sengetøj

Vores tester Camilla har sammen med hendes datter Fleur testet et sengesæt til juniordyne fra Petit by V fra webshoppen The Tiny Tots.

Camilla fortæller ?Vi blev spurgt om Fleur kunne tænke sig at teste junior sengetøj fra Petit By V Nordic, og takkede med det samme ja. Både fordi Fleur netop var begyndt at bruge sin junior dyne i sin tremmeseng, men også fordi jeg havde læst meget godt om dette mærke.?

billede4

Sengetøjet fra Petit By V Nordic er produceret i en lækker og blød økologisk bomuld. Herhjemme går vi meget op i at det meste af Fleurs ting, og især tøj og sengetøj er økologisk, af den årsag at det er det som hun har tættest på kroppen. Jeg har ikke altid gået op i økologi, det er først efter jeg har fået et barn, at jeg er blevet meget mere bevidst om økologien.

Designet og udsenet på sengetøjet har for mig også stor betydning. Jeg kan mærke at min egen søvn bliver bedre, når jeg sover i sengetøj som er lyst og uden alverdens farver og mønstre. Derfor forsøger jeg så vidt muligt også at vælge det til Fleur.

billede3
Petit By V Nordic er inspireret af den nordiske stil, med lyse farver og et enkelt design. Mønsteret på sengetøjet er kendetegnet med små svaler ? hvilket er flot og enkelt.

En detalje som jeg er især imponeret over ved dette sengetøj, er at lukningen er med indvendige knapper. Dette er både smart for udseendets og funktionaliteten. Jeg har haft flere sengesæt til Fleur til hendes babydyne, som indeholder både lynlås og snorre ? hvilket i mit hoved ikke rigtig høre hjemme på en babydyne. Så disse indvendige knapper er hos os et hit.

billede1

Printet er ens både på forside og bagside, hvilket jeg godt kan lide.

Sengetøjet har nu været i brug i flere uger, og har allerede været vasket nogle gange. Det har ikke ændret farve, form eller udseende i vask, på trods af at det har fået 60 grader samt blevet tørretumblet.

Alt i alt, har vi været super tilfredse med sengetøjet fra Petit By V Nordic. Det har levet op til vores forventninger og Fleur har brugt det hver nat i tremmesengen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritiker: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed: MEGET GOD ? Sengetøjet holder dynen på plads med de indvendige knapper. De går ikke op ved brug og dynen bliver i betrækket.

Kvalitet: MEGET GOD ? Sengetøjet ligner sig selv, selv efter flere vaske.

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD

Pris: GOD ? sengetøjet koster 475 kr. Prisen er meget fair, især fordi det er økologisk og en super god kvalitet. Sættet kan købes her.

Næste indlæg

MOVEit