Ammepude Done by Deer – Testfamilien
Vippeserum - Fantastic Mascara og Deluxe Activating Lash Serum

Ammepude Done by Deer

Vores tester Regitze har testet en ammepude fra Done by Deer.

skaermbillede-2016-11-05-kl-10-09-37Selv fortæller Done by Deer:

?Ammepudens betræk er lavet i Oeko-Tex certificeret bomuld. Bomuld er specielt valgt fordi det ikke har tendens til at blive så varmt når man sidder med den.

Fyldet, som er polyester, er meget formstabil og det sikrer en god komfort både for dig som ammer men også for dit barn. Man kan vaske ammepuden ved 60 grader, hvilket gør den meget allergivenlig idet støvmider fjernes fra den?

billede-1-4

Da jeg var gravid med vores datter for 5 år siden, læste jeg meget om ammepuder, men blev enig med mig selv om, at jeg sagtens kunne klare mig uden. Den samme tankegang havde jeg denne gang, men da jeg blev spurgt, om jeg ville teste en ammepude fra ?Done By Deer?, valgte jeg at takke ja ? og jeg kan ikke sige nok, hvilken god beslutning det har været. Jeg har brugt ammepuden enormt meget i de 4 måneder, jeg har haft den.

Ammepuden er praktisk på rigtig mange måder. Jeg har ikke kun brugt den, når August skulle ammes, men også når han f.eks. har skulle træne hans nakke, eller når han har ligget i skødet på os og har brugt den som ?hovedpude? ? det er den nemlig også rigtig god til. Fyldet er nemt at forme og derfor er den heller ikke får hård for ham, når han f.eks. ligger på maven.

billede-2-2

Ammepuden har givet mine skuldre optimal støtte under amningen, som var noget af det, jeg manglede i min første barsel, hvor jeg nærmest konstant døjede med ømme skuldre. Den er nem at få ind under armen, uden at det har betydning for, hvordan August ligger på den.

billede-3-2

Betrækket kan nemt lynes af og vaskes, hvilket også er et plus i min bog, da man ikke kan undgå lidt gylp hist og pist, og som skrevet før, kan det vaskes ved 60 grader, så man virkelig kan komme alt skidtet til undsætning.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET god. Jeg føler virkelig, at jeg har haft stor gavn af denne ammepude, som har gjort mine amninger meget mere behagelige og komfortable i modsætning til hele min ammeperiode med vores datter.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD. Betrækket kan godt komme til at se lidt ?nusset? ud, når man bruger den meget, og derfor er det dejligt, at det er så nemt lige at smide den i vaskemaskinen.

Pris: MEGET GOD. Ammepuden koster 399 kr. Og jeg synes virkelig, man får en god og pæn ammepude for pengene, som også kan bruges til andet end at amme med, og tænker man på, hvor meget vi har brugt den, så synes jeg de penge vil være godt givet ud.

 

 

 

Næste indlæg

Vippeserum - Fantastic Mascara og Deluxe Activating Lash Serum