Instakøb – her er mine, fortæl mig om dine – Testfamilien
Det reneste uld - totalt luksus ved sengetid

Instakøb – her er mine, fortæl mig om dine

Hvor meget indflydelse har Instagram egentlig?

Jeg har nu været på Instagram i et par år, og må nok erkende at jeg er en smule ‘afhængig’. Ikke kun af at følge med hos en masse skønne profiler og deres hverdag. Men også for at få inspiration. Mange ting har jeg anskaffet mig fordi jeg har set det på Instagram. Jeg troede aldrig at jeg ville give 600 kr for en termokop – og bliver nok heller aldrig en af de store samlede hvad angår det blå guld, som det kaldes.

Men vil dele nogle af mine Instakøb med jer og vise hvad der pt. står øverst på min ønskeseddel, da vi snart skal flytte. Kunne være sjovt at høre om I har det på samme måde og vil meget gerne høre hvad dit/dine seneste Instakøb er.

Instakopperne. Begge er faktisk nogle jeg har fået i gave. Det er de eneste to ting i samlingen og jeg er tosset med dem. Lyngbyskålen er noget jeg selv har købt, netop efter at have set den pryde i rigtig mange hjem derude.

By Klip Klap K3 folden. Et af husets bedste møbler. Har efterhånden en hel del i samlingen, men de er simpelthen så geniale og hele familien (inkl. Buller) elsker madrasserne.

De her to trøjer har jeg ønsket mig længe til A og jeg. Men de blev simpelthen udsolgt med lynets hast alle steder. De er også bare super lækre og kan bruge dem både til hygge brug og til hverdag.

Kubus fra By Lassen. Så simpelt og enkelt – jeg er tosset med dem.

Design letters er også så super fint. De sunde romkugler og også nogen jeg har lært at lave via en opskrift fra Instagram – for mad og træning er også er stor del af det man kan bruge Instagram til. Jeg bruger næsten ikke Facebook mere og Snapchat har jeg aldrig rigtig fået rodet mig ud i – andet end til et par sjove ansigter. Er dog fan af instastories ?

Frames by Lassen – 2-3 stykker af dem ønsker jeg mig til vores nye hus. Blandt ved at kigge på profilen @julias_verden.

Dette var blot få af mange af de ting, som Instagram har inspireret mig til. Der er endnu flere og der kommer måske i en anden runde.

Hvad er dit bedste Instakøb?

Kunne super godt tænke mig at høre om du har det på samme måde… Hvad bruger på Instagram til? Har det også indflydelse på dig og dine valg.

Håber at I vil smide en kommentar og tak fordi du læste med.

Jeg ligger pt. i sengen og løber pendulfart mellem seng og toilet – Roskildesyge – weeee.. Gå væk..

Tak fordi du læste med.

Kram Mammarose Mie

Skriv en kommentar

  • Jeg elsker at bruge Instagram til at få inspiration til hvordan man kan style forskellige ting. Men altså, Design Letters kopper, Kubus stage og Lyngby vaser er jo selvfølgelig Insta-hits, som også bor herhjemme hos mig. Elsker Instagram!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super lækre ting!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det reneste uld - totalt luksus ved sengetid