Olivy – Testfamilien
Sloggi EverNew Lace og Wow Breeze sensationel

Olivy

Karina har sammen med sønnen Aske på 7 måneder testet Olivy.
Karina fortæller: Jeg modtog produktet Olivy i en goodiebag, som jeg fik til et arrangement hos Testfamilien.
Jeg havde godt hørt og læst en smule om produktet, men aldrig fået det købt. Så det var ret heldigt at det befandt sig i goodiebaggen, ellers havde jeg nok ikke fået det prøvet.
img_6091
Olivy består af ekstra jomfru olivenolie fra første koldpresning og en mild kalkopløsning. Produktet forebygger rødme og irritation, samt renser og plejer huden. Olivy er fri for parabener og parfume, hvilket jeg vægter meget højt herhjemme.
Jeg har brugt en klat på størrelse med en 20’er på en vatrondel, til hvert bleskift, det er vigtigt at man anvender Olivy hver evig eneste gang man skifte ble, da det er med til at forebygge og ikke kun afhjælpe.
Jeg er især vild med at det skal påføres med en vatrondel, der er ikke noget værre end en meget klistret creme der er svær at vaske af igen, det slipper man for ved at bruge Olivy.
Aske har aldrig haft tendens til at have rød numse, men jeg kan alligevel se en stor forskel. Før brugte jeg altid en vådserviet, når jeg skulle skifte ham, men da Olivy også går ind og renser huden, er vådservietter kun nødvendige, når der er lavet stort i bleen.
img_6133
Olivy kan også bruges til mange andre ting, bla. Pleje af sarte hudfolder, tør hud og lindring af solforbrændinger.
Et mega genialt produkter, der får min varmeste anbefaling og et produkt jeg nu ikke kan leve uden.
Den perfekte barselsesgave, når man alligevel aldrig ved hvad man skal købe?
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: MEGET GOD – kan bruges til mange forskellige problemstillinger, især genial til blebørn
Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – er vil med det er et rent produkt uden parfume og parabener, meget drøj i brug
Pris: MEGET GOD – 250 ml. Koster 100 kr. En meget fin og ikke mindst fair pris.

Næste indlæg

Sloggi EverNew Lace og Wow Breeze sensationel