EXOMEGA hudplejeserien fra A-DERMA – Testfamilien
Emmi babynest

EXOMEGA hudplejeserien fra A-DERMA

4 af vores testfamilier har testet EXOMEGA hudplejeserien fra A-DERMA . Produktserien er en specialserie til tør, irriteret og atopisk hud.

Louise fortæller: Vi har i min lille familie haft fornøjelsen af, at teste produkter fra A-Derma. Vi var så heldige at modtage følgende 4 skønne plejeprodukter fra serien:

* EXOMEGA FOAMING GEL – en sæbefri vaskegel, der renser og tilfører huden masser af fugt, samt kan dæmpe kløe allerede imens man er i badet.

* EXOMEGA EMOLLIENT LOTION – en 100% naturlig, ren og sikker kløedæmpende lotion, der beroliger huden samt genopbygger og styrker hudbarrieren.

* EXOMEGA BAUME ÉMOLLIENT – en fedtcreme der er god mod tør, meget tør og irriteret hud. Den er ekstra nærende og indeholder bl.a. havrekim, som virker beroligende og dæmper irritation.

*DERMALIBOUR+ REPARING STICK 8 G – en lille antibakteriel reparationscreme som ideel til små lokale problemområder fx revner, rifter, rødme, tørre pletter, klør, sprukne læber og udslæt.
kilde: A-Derma

Vores førstehåndsindtryk af produkterne var meget positiv. Emballagen er pæn, enkel og udstråler generelt renhed. De er nemme at dosere fra, hvilket betyder meget med en selvstændig 5-årig i familien.

Et stort plus ved produkterne er, at de alle kan bruges til både babyer, børn og voksne, hvilket klart gør det nemmere for en børnefamilie – både økonomisk , men også praktisk. De er alle uden parfume, hvilket er af foretrække når man dagligt smører sig selv og sine børn ind i det.

Vaskegelen var jeg noget spændt på i forhold til, at Thit skulle bruge den. Men allerede efter det første bad blev den godkendt og bestod også “svier ikke i øjnene” testen. Den er nem smøre ud og er meget drøj i brug – hvilket alle produkterne egentlig er.

Jeg var en smule skepsis til at starte med, da beskrivelsen af produkterne lægger op til, at produkterne anvendes til hud der er irriteret og evt. udsat for forskellige typer af skader. Men her 3 uger inde i testen, er min skepsis gjort til skamme. Hverken jeg selv, min mand eller datter lider af decideret irriteret hud, men har alle tre blot den velkendte efterårs/vinter-trætte hud som vi næsten alle oplever på denne tid af året.

Især min datter, Thit, har ofte meget tørre hænder og røde kinder efter en lang dag i børnehaven, og her har de to cremer gjort store underværker. Kinderne er knap så røde efter kulde på legepladsen og hænderne ikke tørre og ru, hvilket er skønt for en udepige på 5 år.

Nu, 3 uger senere, kan jeg sige med hånden på hjertet, at vores alles hud er markant mere lækker, smidig og ikke det mindste vintertræt.

Jeg selv er gravid i 6. måned, og har en velvoksende mave der til tider giver et kløende maveskind. Her har den fede fedtcreme, Baume émollient, været – og er stadig – helt fantastisk. Den har en lindrende effekt i forhold til kløe, samt at den får mit maveskind til at føltes mere smidig og lækker. Og som gravid er det virkelig dejligt at kunne føle en lille smule velvære, når ens hud og krop nærmest dagligt er under forandring.

En lille bonusgevinst ved den fede fedtcreme er, at den er rigtig god at smøre sig ind i efter at man har barberet sig – både som mand og kvinde. Man slipper for den rødme der ofte kan opstå og huden føles ikke så udsat som den ofte kan efter en barbering.

Den lille reparing stick har været guld værd. Den har nu fast plads i min taske (eller pung) hvor jeg agter at beholde den, indtil der skal investeres i en ny. Den er genial, ganske enkelt. Den er lille af størrelse, praktisk at anvende også virker den til det den skal, nemlig at reparere. Mine læber har det med at blive voldsom tørre og sprække temmelig meget ligeså snart de første kuldegrader melder sig, og her har den lille stick reddet mine læber på én enkel nat. Smurte et tykt lag på mine læber da jeg gik i seng, og næste morgen var de bløde og lækre igen. Kan I mon min fornemme min begejstring.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af A-Derma produkterne bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. Fantastisk med produkter der henvender sig til hele familien.

Holdbarhed: MEGET GOD. Produkterne er alle drøje i brug og har en holdbarhed på 6 måneder efter åbning.

Kvalitet: MEGET GOD. Lækker kvalitet, kan bruges af alle og kan bruges på hele kroppen og i ansigtet. Man er ikke i tvivl om, at det er af god kvalitet.

Pris: GOD. Priserne er i leje hvor de fleste kan være med samt at de fleste af produkterne fås i to forskellige størrelser. De sælges udelukkende på Apoteket, hvilket også gør dem relativ nemt tilgængelige.

Min samlede vurdering er, at vi som familie er meget begejstret for A-Derma. Der er ingen tvivl om, at disse produkter – og andre af A-Dermas produkter såsom fx solbeskyttelse og creme mod røde babynumser, vil blive indkøbt til familien fremadrettet.

Maria fortsætter:

Jeg kendte ikke på forhånd til mærket og var spændt på, hvorvidt der var tale et produkt som kunne matche hele familiens behov og have en gavnlig virkning for vores forskellige sårbarheder. Jeg har længe eftersøgt en produktserie som kunne bruges af hele familien.

Vores førstehåndsindtryk af produkterne var rigtig godt. Produkterne fremstår eksklusive, appellerer til hele familien og behøver ikke gemmes væk i skabet. Jeg læser mig frem til at produkterne er plantebaserede og 100% naturlige, hvilket betyder meget for mig, særligt i forhold til vores søn.

Min søn er en rigtig krudtugle som klatrer og kravler afsted med fuld fart, dagen lang. Dette giver ham noget slid og ind imellem rigtig tør hud på den sarte og ellers fine babyhud. De seneste to uger har Exomega Foaming Gel og Exomega Lotion derfor sammen med badeand, sejlskib og speiderman-badekåbe været en del af bade-kittet. Konrads hud har nydt godt af de plejende produkter og vi har oplevet en faldende tendens til tørhed på udsatte områder. Jeg selv har tendens til utroligt tørre læber og sprækkede knoer i de kolde tider og jeg satte mig derfor for at teste om dermalibour+ reparing cream kunne afhjælpe dette og om jeg ved brug af produktet kunne undgå at min hud blev ekstra udsat af vinterens kulde.

Repair-stiften røg derfor i håndtasken og har fuldt mig de seneste 14 dage. Cremen er fed og man har en fornemmelse af cremen forsætter med at virke plejende et godt stykke tid efter påføring. Da jeg startede med bruge stiften var mine læber utroligt tørre og skaldede en smule, hvilket jeg fik bugt med i løbet af fire til fem dage – skønt. Den tørre hud på mine knor krævede lidt mere omsorg og længere tid, men begynder her efter 14 dage, at se rigtig fine ud. Ved påføring farver cremen huden en anelse hvid og det er derfor ikke en creme som jeg ville anbefale at komme på læberne lige inden at man skal ud af døren. Min kæreste efterspurgte en kort brugsvejledning omkring de forskellige produkter og har efterfølgende meldt tilbage, at han har været særlig positiv omkring produktivere i forbindelse med hans barbering. Han oplever at de er milde ved huden og at man undgår den sædvanlige stikken og prikken efter barberingen.

Det er tydeligt at mærke at vi har at gøre med et gennemtestet og naturligt produkt. Alle i familien har på forskelligvis oplevet en gavnlig virkning ved brug af produkterne.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? plejeserien har været rigtig god for hele familien og har haft en gavnlig effekt på hver vores sårbarheder omkring vores hus.

Holdbarhed: MEGET GOD ? meget drøj i brug og man behøver ikke at bruge en særlig stor mængde.

Pris: GOD ? Jeg synes at prisen er helt fair, da der jo er tale om produkter som faktisk virker.

Kvalitet: MEGET GOD ? lækre, rene produkter, uden en masse skidt og tilsætningsstoffer.

Tina fortsætter:

Vores førstehåndsindtryk var meget positivt. Produkterne fra A-derma er alle plantebaseret og derfor rene og uden farlige stoffer, hvilket er rigtig fint for den sarte, skandinaviske hud. Faktisk er disse produkter så rene og fine at hele familien har testet dem.

Første produkt, der blev taget I brug var Exomega foaming gel og lotion ? som er pleje til tør, irriteret og atopisk hud. Produktet lover en intensive reparerende creme, der virker kløestillende og genopbygger hudbarrieren og hudens naturlige forsvar. Konsistensen er lækker og cremet, og huden nærmest suger den til sig. Produktet lever fuldt ud op til beskrivelsen. Vinterkulden og tørt indeklima udfordre huden på både børn og voksne herhjemme, men nu har vi fået en ny medspiller til at bekæmpe det.

Vi testede også Dermalibour stick på revner og sprækker I huden på hænderne samt udslet omkring munden. Førstnævnte fik Jesper lov at teste, da han hver vinter har store problemer med revner og sprækker efter hyppig håndvask og arbejde foran skræmen. Vi vidste på forhånd, at det ville blive en hård opgave for cremen, da Jespers hænder er meget medtaget af sprækker og revner. Han har brugt sticken efter behov, hvilket fungerer rigtig fint, da påføring er meget nemt netop fordi det er en stick. Jesper fortæller: ?Mine hænder var virkelig medtaget af revner og sprækker, og jeg har igennem tiden prøvet en del forskellige håndcremer. Denne creme virkede dog positivt ved første indtryk: den trænger hurtigt ind i huden uden at svie og er drøj i brug. Det føles som om at den danner en hinde på huden, også efter at jeg har vasket hænder. Efter få dage kunne jeg allerede mærke forskel. Sprækkerne og revnerne er mindsket og huden føles mere fugtet?.

Vores søn på 7 år testede sticken til udslæt omkring munden. Han syntes at påføringen var behagelig og ikke sviende, som han ellers havde frygtet. Udslættet fortog sig efter et par dages brug og sticken bruges nu kun som forebyggende. Den er nem og praktisk at have med på farten og er drøj I brug.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god! Produkter til hele familien.

Holdbarhed: God! Alle produkterne har en holdbarhed på 6 mdr. efter åbning.

Pris og kvalitet: Meget god! Man mærker klart den gode kvalitet ved brug af disse produkter fra A-derma. Prisen er god ? hvor de fleste kan være med.

Samlet vurdering: Rigtig lækre produkter fra A-derma som bestemt lever op til forventningerne! Vi er fans!

Mie afslutter:

Vi har testet samme 4 produkter fra A derma som de 3 familier ovenfor. For os er det et kæmpe plus, at det er produkter uden parfume og med naturlige ingredienser.

Det er ikke første gang, at vi har stiftet bekendtskab med produkterne fra A derma. Da Anna (vores datter på 8) var mindre, led hun rigtig meget af børneeksem og tør hud. Der fik vi på apoteket anbefalet netop A dermas reparerende creme og det virkede rigtig godt på hende og fulgte os i de første to-tre år af hendes liv. Eksemen har heldigvis fortaget sig på hende, men nu er hendes lillebror på 4 begyndt at få noget udslet på huden, som vi ikke rigtig ved hvor kommer fra og som vi ikke rigtig har kunne få bugt med.

Vi begyndte at bruge vaskegelen i badet og efterfølgende smurte ham ind i cremen. Vi har skiftet lidt imellem de to forskellige slags. Lotion er lidt nemmere at smøre ud og den bruger resten af familien også med stor fornøjelse til daglig brug.

Sæben virker mild og effektiv og det er et stort plus, at få virkningen allerede i badet. Den lille stift har vi brugt både til læber og små revner på hænder og sågar fødderne. Den er rigtig effektiv – den efterlader en hvid cremefarve, så man kan se hvor man har været. Herhjemme er vi KÆMPE fan af cremerne fra A-Derma og vi ved at det virker både forebyggende og genopbyggende. Magnus er rigtig glad for at hans eksem på benene nu er ved at gå væk – og han synes i øvrigt, at det er rigtig sjovt selv at få lov at smørre det ud. Doseringen går nemt med den smarte emballage produkterne kommer i.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? alle har brug for god pleje af sin hud.

Holdbarhed: MEGET GOD ? drøj i brug

Pris: GOD ? prisen hænger godt sammen med kvaliteten.

Kvalitet: MEGET GOD.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emmi babynest