Woodsup – Adventskalender og nisse – Testfamilien
EXOMEGA hudplejeserien fra A-DERMA

Woodsup – Adventskalender og nisse

Vores tester Sofie har sammen med familien testet julenissen fra Woodsup.dk .dk

Sofie fortæller: ?Vi modtager nissen i fin indpakning. Inde i pakken ligger fire små pakker, der hver især indeholder små træ-herligheder, der til sammen skal danne en herlig hipster-nisse. Vores første julepynt her i familien.?

?Mit førstehåndsindtryk var godt. Der var noget film hen over, for at beskytte træet på dets rejse. Det var lidt svært at få af til en start ? der kunne evt. have været en lille ?flap? der gjorde det tydeligt, at man skulle hive det af. Men da det lykkes, var det det fineste træ der kom til syne. Det var utroligt nemt at hænge ham op, da der medfulgte selvklæbende tape. Vi fandt et godt spot og vupti, så var hipster-nissen flyttet ind i stuen.?

?Fay var henrykt og synes det er sjovt at have en nisse boende her i december. Det giver rigtig god mening at have julesokken hængende ved siden af og fortælle hende, at det er nissen der har lagt en gave til hende.?

?Alt i alt et rigtig fint og sjovt alternativ til nissedekorationen. Jeg er personligt ikke ret vild med nisser, så denne passer perfekt ind i vores ?julestue?, da den er dejligt neutral og lidt kæk. Så hvis man har lyst til at prøve en anden form for julepynt, er hipster-nissen klart en anbefaling hver.?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL ? Den falder på middel, da julepynt i min optik ikke er SUPER vigtigt. Men jeg tænker at det er en smags sag, da det i andres øjne har stor betydning.

Holdbarhed: MEGET GOD ? Det selvklæbende tape holder super godt og man kan fornemme at nissefar ville kunne blive hængende til evig tid, hvis man lod ham.

Pris: GOD ? 199 kr. synes jeg er en meget fair pris, for et lækkert stykke julepynt, der kan holde resten af livet.

Kvalitet: MEGET GOD ? super lækker kvalitet!

Både Anette og Trine har testet adventsgaveholderen fra Woodsup.dk.

Anette fortæller:

Jeg elsker julen, pynten og traditionerne og som mor, er netop dét at finde traditionerne der passer til vores familie ret så vigtigt for mig, da jeg ved Willas tager det med sig videre i livet ? når jeg ser min gamle hæklede julekalender fra 80?erne bliver mit hjerte fyldt af nostalgi og hyggelige minder om julemorgener, hvor dagens pakke blev hentet i trusser og pakket op under dynen for så at sove et par timer mere.

Min julekalender kunne sagtens være gået i arv til Willas eller have fået en plads på væggen men lige meget hvor meget jeg elsker den, så passer den simpelthen ikke ind i vores hjem ? det gør Adventskalenderen fra WoodsUp til gengæld, – jeg er vild med naturmaterialet og kan godt lide, at have unikke ting ? her er ikke 2 kalendere identiske, da træets åre altid vil være forskellige og samtidig kan jeg godt lide, at den ikke er mere julet end man selv gør den til ? det er pakkerne der er i fokus og alt efter om man er til farvet papir, gran, nisser eller lignende, kan man pynte pakkerne.

Det betyder også, at adventskalenderen sagtens ville kunne have en funktion efter jul ? evt. som knage, til nøgler, som madplan til de 4 hverdage (mandag-torsdag), som husketavle ? jeg ser for mig, at den kunne hjælpe børn/Willas med at tage tøj på i den rigtige rækkefølge; så hhv. en pose med underbukser, en med strømper, en med bukser og en med trøje. Og hænges den først op på Willas?s værelse, så skal han nok med børnefantasi finde endnu flere anvendelses muligheder.

Det er super lækkert håndværk og så dekorativ, at den fortjener, en plads på væggen året rundt.

Samtidig kan jeg godt lide, at WoodsUp som virksomhed, har nogle skønne værdier ? sammen med deres kunder er deres mission at skabe En smukkere verden – ved at donere en del af deres salg til velgørenhed.

Jeg satser på, at kalenderen kommer til at følges os mange år ud i livet ? og måske den om mange år giver Willas, den dér fantastiske følelse af Så er det jul hos mor.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Den har en meget god nytteværdig særligt op til jul og ville også sagtens kunne bruges efter jul ? kun fantasien sætter grænser.

Holdbarhed: GOD ? jeg har haft kalenderen til test i et par uger og den virker efter hensigten, den kan sagtens holde tunge ting ? pt. bl.a. olier, og en bog som vejer godt til.

Pris: GOD ? Adventskalenderen koster kr. 349.- jeg synes det er en fin pris og betaler gerne for den kreative idé og det lækre materiale

Kvalitet: GOD ? Super kreativt, unikt og lækkert design.

Trine fortsætter:

Woodsup.dk er et lille firma eget af Nana, Stina, Sune og Kim. De har en stor passion for træ og det levende produkt det er. Deres sortiment er lige nu beskedent, men de arbejder på flere produkter og har man et ønske for et bestemt produkt, er man velkommen til at skrive til dem. Noget af overskuddet fra salget af deres produkter går til EN SMUKKERE VERDEN og det synes jeg er en skøn tanke.

Adventskalenderen er virkelig smukt udført. Elsker at træets årer er så tydelige og så er dens tegninger flot udført. Det er et virkelig fint stykke håndværk og jeg tænker at enten så elsker man at den er så anderledes og i virkeligheden ikke ret julet, og ellers er man ikke vild med det. Jeg synes den er speciel på den gode måde og mine unger har også udtrykt glæde over den og selvfølgelig de gaver der hænger på den.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Synes det er en sjov måde at hænge sine adventsgaver op på. Mine store unger på 11 og 14 synes dens design er fedt.

Pris: GOD. Prisen ligger på 349,- og det tænker jeg er i den dyre ende, men hvis man kigger på det store arbejde der lagt i hvert et produkt, så tænker jeg at prisen er helt fair og at man skal have lyst til at købe noget unikt og specielt samt støtte et godt formål.

Kvalitet: GOD. Kvaliteten er super god, og synes den afspejler at der virkelig har været arbejdet med den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EXOMEGA hudplejeserien fra A-DERMA