Verdens mest støjsvage støvsuger ”In’genius ProSilence 57” fra Bosch – Testfamilien
Pytt Living - fokus på køkkenet

Verdens mest støjsvage støvsuger ”In’genius ProSilence 57” fra Bosch

Vores tester Mie har sammen med familien testet den helt nye In’genius ProSilence 57 støvsvage støvsuger fra Bosch.

Mie fortæller:

“Den fineste pakke kom med posten fra Bosch. I pakken var en lille kurv med indhold, der kan være med til at gøre aftenrengøringen lidt hyggeligere – og tænk, hvem vil ikke synes at det er hyggeligt at tøffe rundt i morgenkåbe, uldsokker og drikke te imens man støvsuger – NÅR ungerne er puttet – det gik rent ind hos mig”. (kurven var en ekstra julegave fra Bosch og følger altså ikke normalt med, når man køber støvsugeren – men det er faktisk en rigtig god ide men sådan en kurv, hvis man nu vælger at putte en støvsuger under træet til fx. sin kone).

“Umiddelbart ligner støvsugeren jo en helt almindelig støvsuger. To ting, som jeg dog lagde mærke til, var det smarte ergonomiske håndtag samt den ekstra lange ledning, som gør at man nemt kan komme hele stuen rundt – uden at skulle flytte stikkontakt”.

“Det spændende ved denne test er selvfølgelig lydniveauet. Da Bosch lancerer støvsugeren som verdens mest støjsvage støvsuger. Med kun 57 dB i lydstyrke under brug er den dermed mindre støjende end en samtale.”

“Der findes 5 styrker og normalt støvsuger jeg altid på den højeste – dog er sugeevnen rigtig stærk også, så mit foretrukne program vil nok være lige i midten. Der følger også forskellige mundstykker med, alt efter hvad det er du støvsuger”.

Her kommer tre små videoer. Den første hvor vi tænder og skruer ned i styrke. Den næste hvor styrken er max og den sidste hvor styrken er minimum – jeg blev VIRKELIG forbavset over hvor støjsvag den er – den holder virkelig hvad den lover – så nu kan vi støvsuge i HELE huset – også når ungerne sover”.

Alle vores test på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Alle har brug for en støvsuger – hjemme hos os med to unger og en hund har vi EKSTRA meget brug for en støvsuger.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD. Indtil videre har vi ikke haft støvsugeren så længe. Men man kan virkelig både se og mærke at det er et kvalitetsprodukt. Er sikker på, at den vil følge os i rigtig mange år ud i fremtiden.

Pris: GOD. Vejl. udsalgspris for den sorte model er kr. 3.399. Den findes også i hvid til 3.699 kr. Jeg mener at prisen hænger godt sammen med kvaliteten. Tidligere har vi haft købt den billige model på tilbud i vores stormagasin – og man kan VIRKELIG mærke forskel. Til gengæld har vi også måtte skifte de tidligere modeller ud efter en kortere periode, fordi de simpelthen brænder sammen – så på den lange bane, kan det godt betale sig, at “investere” i en ordentlig støvsuger.

Kan med hånden på hjertet sige, at det er den bedste støvsuger vi NOGENSINDE har haft – og vil med glæde anbefale den til alle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pytt Living - fokus på køkkenet