Lego Duplo – Verden rundt – Testfamilien
VINDEREN AF VERDENS MEST LYDSVAGE STØVSUGER FRA BOSCH BLEV…..

Lego Duplo – Verden rundt

Vores tester Marie har sammen med familien testet Lego Duplo.

Marie fortæller:

Vi har testet et kæmpe sæt Lego Duplo, hvor temaet er Verden rundt.

Lige da den kæmpe kasse kom og vi fik den åbnet blev jeg lidt paf, da alt var skilt ad og lå i små dele i diverse poser. Men sådan er det jo med Lego! Min kæreste Thomas og vores søn Magnus sprang dog straks på den opgave at få det hele samlet til stor begejstring for dem begge.

Heldigvis følger der en samlemanual med, så mine drenge fik lynhurtigt samlet det hele!

Idet der er så mange forskellige elementer i sættet, så giver det også anledning til mange timers leg og en masse muligheder for forskellige lege. Derudover har det været enorm god læring for Magnus med de mange forskellige dyr, farver osv.. Han har lært at sige mange nye ord, hvilket der nok har været min største begejstring for denne anmeldelse. Hvis man spørger Magnus, så har det uden tvivl været underholdningen i sættet. Men hans basisord såsom ?hund, kat, fugl? osv. er videreudviklet til også at kunne sige hval, pingvin, panda, bjørn, rutsjebane? osv. Det er vildt så hurtigt det går med at lære nye ord, når det er i forbindelse med en god leg!

Magnus er i forvejen vild med Lego og Lego Duplo især, men dette sæt har været super lækkert at afprøve! Det meste Lego han har, er noget med toge eller biler, og der er også mange timers underholdning i det, men ikke sprogmæssigt, hvilket der i den grad har været med dette sæt!

Derudover er Magnus? finmotorik også blevet udfordret, da de forskellige dyr kan placeres inde i ?bygningerne? og der kan flyttes rundt på diverse dele, sættes vandpjask på hvalen osv.


Alt i alt har det været virkelig super godt at anmelde dette sæt Lego Duplo! Og selvom det var mine drenge, der sprang på sættet først for at få det samlet og leget med, så har jeg også virkelig haft meget fornøjelse med det, da det har været ting fra dyreverden.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD! Hver evig eneste del har været taget i brug og leget med, med stor fornøjelse! Og de forskellige dyr er flyttet rundt fra de forskellige ?miljøer?.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD! Faktisk ville jeg ønske, at man kunne skrive ?fantastisk god?. De fleste mennesker kender til Lego Duplo og ved, at det kan holde i årevis. Vi har Duplo fra min barndom, der er over 30 år gammelt og det er stadig akkurat lige så fint som for 30 år siden. Jeg er ikke i tvivl om, at dette sæt også bliver noget, som Magnus? børn også kommer til at lege med.

Pris: MEGET GOD! Når man tænker over, hvor stor glæde ens børn har af Lego Duplo?en og at det er noget, man kan gemme til ens børnebørn, som de også kan lege med, så er prisen uden tvivl HELT i orden! Man får legetøj, som man har glæde af i mange år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF VERDENS MEST LYDSVAGE STØVSUGER FRA BOSCH BLEV…..