Test af Bobles nyheder – Musling og Pindsvin med lyd – Testfamilien
Lego Duplo - Verden rundt

Test af Bobles nyheder – Musling og Pindsvin med lyd

BOBLES MUSLING

Vores tester Tiki har sammen med børnene Mio på 8 mdr. og Nemo på 2,5 år testet en Bobles musling med ringle lyd.

Tiki fortæller: “Vi modtog for nogle uger siden den nye Bobles musling med tilhørende ringle lyd.Bobles har efterhånden lavet flere produkter, hvor det er muligt at isætte en lydboks. Lydboksen findes med en dyb rumle lyd og en blid ringle lyd, og den kombinerer bevægelse og lyd rigtig fint. Med denne musling medfølger lydboksen med ringle lyd.

I Bobles møblet er der udskåret et hul med en ‘prop’, hvor du, hvis du ønsker, kan vælge at isætte din lydboks. Jeg blev meget positivt overrasket over Bobles muslingen. Både Nemo og Mio har haft så meget glæde af den. Rundingen er skåret forskelligt på de to sider, hvilket giver forskellige sværhedsgrader, alt efter alder og funktion.

Rillerne på den ene side gav Mio en sanselig oplevelse, og en bumbet bakke for de mange biler, som Nemo har kørt hen over den.

Herhjemme er muslingen blandt andet blevet brugt til:

At stå på – og øve balance.At gynge på – og at øve sig i at rejse sig og stå selv.At vippe på.At surfe på.At dreje på – det går stærkt når en tumling tumler.Den er også blevet brugt til at trille med – på højkant altså, som skammel, i bane og til at træne ryg og nakke samtidig med balance, og den har garanteret mange flere anvendelsesmuligheder.

Vi er glade for Bobles herhjemme, det styrker jo både motorikken, men også båndet mellem søskende. For Bobles er en leg, som de kan være fælles om i mange år frem, på trods af aldersforskelle. Og dét har stor betydning for mig.Bobles er nem at rengøre; brug bare en fnugrulle, en fugtig klud eller et bad med koldt vand og sæbe.

Bobles er lavet af kraftigt EVA skum, uden farlige phtalater. Det holder godt, men kan godt få ridser og mærker, hvis der f.eks kommer kattekløer eller et lille tandsæt forbi. Men det har jo heldigvis ingen forringelse af funktionen.Med Bobles er det jo sådan, at det kun er fantasien der sætter grænser, og mine drenge har vist mig, at Bobles muslingen kan meget mere end hvad indtrykket var, ved første øjekast. Bobles muslingen er sjov!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/ nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen på bobles musling.

Nytteværdi: MEGET GOD – Bobles tumlemøbler kan noget, andet legetøj ikke kan.

Holdbarhed: GOD – det kan få nogle skrammer, men forringer ikke brugbarheden. Bobles holder til mange timers leg i mange år.

Pris: MEGET GOD – prisen er 699,- inkl. lyd boks. det synes jeg er en meget fair pris for denne musling.

Kvalitet: MEGET GODBobles tumlemøbler er kvalitets legetøj!

PINDSVIN

Vores testfamilie fra Thisted har testet det nye Bobles pindsvin.Sophie fortæller:

Sammen har hele familien – igennem leg og hygge testet tumleredskabet, vi er i forvejen utroligt glade for Bobles og har allerede en stor samling. Normalt vil jeg mene, at bobles kun bliver sjovere og bedre jo flere man har, men lige pindsvinet funger utroligt godt alene og er absolut et super godt “begynderdyr”. Både fordi det fungerer utrolig godt alene, men også fordi det kan bruges til børn i alle aldre – det har mange funktioner og muligheder for sjov og udviklende leg.

Jeg vil nu opremse nogle af de gode og sjove måder vi har brugt pindsvinet på:

Som en del af Bobles baner.Til at trille på maven på.Til at trille på ryggen på.Til at træne balancen ved at stå ovenpå den mens den triller.Til at stå ovenpå mens den står på højkant, den er smal og lang, så tungen skal være lige i munden om man kan senere udvide til 1 ben.

Sidst men ikke mindst har både voksne og børn brugt den under deres ben, både på gulvet og i sofaen, den har en dejlig højde og masserende effekt, super dejlig afslappende at ligge med !!Der findes uden tvivl et hav af muligheder for sjove og spændende lege som stille og roligt dukker op igennem lege. Børn har jo en skøn fantasi og man må sige, at kun fantasien sætter grænser for de skønne bObles produkter. Vi kan kun sige, at vi er yderst tilfredse og glade for dette nye og anderledes bObles produkt der er kommet.

Pindsvinet har en rasleboks, denne boks kan man tage ud og ind som det passer en, Noor på 16 mdr. er vild med, at den larmer og ryster og laver musik med den. For mor og far kan det blive rigeligt, men så tages den nemt ud.

Alt i alt et FANTASTISK produkt som vi helt klart giver 6 ud af 6 stjerner den kan varmt anbefales.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET god. Produktet er fantastisk, der er mange timers leg i det.

Holdbarhed: Meget god. Som alt andet bObles kan det tåle en hård leg af såvel helt små som store tumlere.

Pris: God. Den koster 699 kr. Produkt og kvalitet lever 100% op til hinanden

Kvalitet: Meget god. Kvaliteten er i top.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lego Duplo - Verden rundt