TILBUD – UGENS TILBUD TIL TESTFAMILIENS FØLGERE – UGE 1 – 2017 – Testfamilien
TIP - 12 NYE TESTFAMILIER ER FUNDET - se om du er i blandt (:

TILBUD – UGENS TILBUD TIL TESTFAMILIENS FØLGERE – UGE 1 – 2017

Som lovet, villle der være spændende nyt for alle vores følgere i 2017. Det betyder, at der hver uge vil blive delt et særligt tilbud – KUN til jer.

Det kan være forskellige former for tilbud og rabatter og vi lægger ud med et lækkert et af slagsen i samarbejde med Petit by V. Læs vores seneste test af sengetøjet og sengeranden fra Petit by V her.

Petit By V – Pure & Simple Design.

Petit By V er inspireret af den Nordiske stil, og ideen bag er at skabe et stilrent og tidløst design.

Pt. består produktsortimentet af:

Sengetøj i baby, junior og voksen i lækkert blød økologisk bomuld, som er GOTS certificeret. GOTS står for Global Organic Textile Standard og på global-standard.org beskriver GOTS sig selv som verdens førende standard indenfor økologiske tekstiler. Den definerer krav økologisk produktion, miljøhensyn og sociale forhold i hele produktionskæden.

Sengetøjet er en del af basis serien ? Nordic, som kendetegnes ved det minimalistiske mønster af små svaler. Inspireret af den nordiske stil med lyse farver og enkelt design, hvor der samtidig lægges vægt på kvalitet og økologi. Et stilrent design, der kan bruges af alle i alle aldre.

Derudover findes der de lækreste sengerande. Super fin sengerand lavet i 3 cm. tyk skum, så den kan stå selv – betrukket med økologisk bomuld.

Derudover er der de fineste legetæpper , som måler 100 cm x 100 cm og som også fungerer rigtig godt som sommerdyne i barnevognen.

Stofbleer er et fast inventar hos enhver småbørnsfamilie. Disse stofbleer er også velegnet til nusseklude, da de er lavet i det blødeste bomuld med en lille ekstra finesse i form at små tags i hjørnerne, som man kan nusse med.

En pakke indeholder 3 stofbleer. 2 ensfarvede og 1 hvid m. print.

Derudover findes der de fineste accessories i form af sløjfer, hårbånd og huer.

TILBUDDET TIL JER GÅR PÅ 25% på HELE SHOPPEN I HELE UGE 1. DET FUNGERER MEGET SIMPELT: DU BENYTTER BLOT RABATKODEN: testfamilien i rabatkodefeltet når du tjekker ud – så trækkes rabatten automatisk. Du kommer til shoppen her.

(tilbuddet kan ikke kombineres med januartilbuddet).

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP - 12 NYE TESTFAMILIER ER FUNDET - se om du er i blandt (: