Test af Babynest fra Mamamilla.dk – Testfamilien
TILBUD - UGENS TILBUD TIL TESTFAMILIENS FØLGERE - UGE 1 - 2017

Test af Babynest fra Mamamilla.dk

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Simone og Jukas har testet en babynest fra Mamamilla.dk og fortæller:

Vi har testet en luxus babynest, fra webshoppen Mamamilla.dk. Mamamilla er et dansk mærke, der går
meget op i brugervenlighed og kvalitet.Babynesten vi har testet er dejlig blød og har en rigtig god pasform. Stoffet og madrassen er minimum øko tex standard 100 certificeret. Stoffet er 100% bomuld.

Det indvendige liggemål er 30 x 70 cm og passer til babyer fra 0-6 måneder. Snoren i kanten kan løses i takt med at barnet vokser.Babynesten har været rigtig god at have med på tur, i det vores datter føler tryghed i den, da hun kender den.
En vigtig ting er at den er varmeregulerende og allergivenlig, og så kan man faktisk skifte coveret på babynesten.

Den model vi har testet er pyntet med den fineste blondekant, der desværre er gået op i syningen til trods for at babynesten ikke er blevet håndteret hårdhændet.Vi har været rigtig glade for babynesten og kunne ikke være foruden. Et musthave til alle nybagte forældre.

Alle vores tests og anmeldelser hos testfamilien.dk bliver vurderet ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra: MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Babynesten er fantastisk til at skabe tryghed for en lille ny i nye omgivelser, og lidt større babyer til bl.a sove i tremmeseng med nesten.

Holdbarhed: MEGET GOD – nesten kan vaskes og kanten er i samme stand efter lang tid som da den var ny. Det er et stort plus at babynesten kan vaskes og tørretumbles.

Pris: MEGET GOD – prisen er alle 899kr værd. Vi ville ikke være foruden denne nest, og den bliver brugt dagligt.

Kvalitet: MEGET GOD – babynesten er øko tex certificeret, varmeregulerende og mister ikke sin pasform efter megen brug.

8 kommentarer

 • Malene Ryberg

  Min søn har en babynest fra Mamamilla og han er nu 16 mdr. Og bruger den stadig. Vi har bare taget madrassen ud og åbnet den i bunden. Den har været vasket rigtig mange gange og holder så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Vi havde desværre ikke en babynest til vores store pige . Men vi skal helt klart have en til lillesøster .
  Jeg havde fra andre hørt dårligt om mamamilla, men jeg vil da lige prøve at tjekke den lidt mere ud efter at have læst dette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra Kirk

  Jeg har desværre ikke prøvet en babynest fra Mamamilla, men den ser virkelig lækker ud! Min søn har brugt sin babynest rigtig meget, så det kan jeg klart anbefale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna

  Vi havde en babynest til vores søn, og vi var SÅ glade for den. Den skal helt sikkert gå i arv til lillebror der kommer til august. Det betød bare så meget at vores søn kunne ligge trygt og godt uanset hvor vi var henne, og så var den jo så nem at have med! I starten kunne folk kunne ikke helt forstå hvad pokker vi skulle bruge sådan en til, og især den ældre generation var meget skeptiske over alt det “nymoderne pjat” man pludselig skulle have, men de kunne jo godt se hvor smart det egentlig var når det kom til stykket 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Den konkrete babynest kender jeg ikke. Har dog været så heldig at mormor har syet en til os, som vi især i starten har brugt rigtig meget. Vi havde den den første tid både i barnevognen og sengen, da vi havde fravalgt en lift. Jeg er dog utrolig glad for den løsning og er rigtig glad for vores babynest. Nu da den er blevet lidt lille har vi åbnet den helt i enden og bruger den når vi er på besøg hos familie og venner istedet for at taget det store legetæppe med. Jeg kan kun anbefale alle at investere i en babynest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Vi har været kæmpe fan af babynest herhjemme, det er så smart, at man kan flytte den rundt i hjemmet eller tage den med andre steder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Vi fravalgte faktisk en babyneast, da jeg som udgangspunkt tænkte at det ville vi ikke få brug for. Har dog fortrudt efterfølgende, da det er virkelig rart at have en base, også når man er ude, hvor baby føler sig sikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Stimose

  Jeg har ikke kendskab til en babynest, så har desværre ikke kendskab til den. MEN jeg ville ønske jeg havde haft en til begge mine børn, og hvis der kommer en nr. 3, så skal jeg helt klart have en.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBUD - UGENS TILBUD TIL TESTFAMILIENS FØLGERE - UGE 1 - 2017