TILBUD UGENS TILBUD TIL TESTFAMILIENS FØLGERE – UGE 2 – 2017 – Testfamilien
Test af Babynest fra Mamamilla.dk

TILBUD UGENS TILBUD TIL TESTFAMILIENS FØLGERE – UGE 2 – 2017

#annonce

I denne uge kan Testfamiliens følgere få lov at shoppe hos en HELT ny WEBSHOP med fokus på KVALITET til vores børn.

 Et genialt koncept med et ble-abonnement, der kan bestilles her. Det skal være nemt. Bleerne kommer lige til døren, og det er komfortable, sunde og skønne bleer.

Produkterne hos YeahBABY er alle sammen ting som barnet har brug for på et tidspunkt i dets døgnrytme. Det er produkter med en god oprindelse. Det er god kvalitet. Det er bæredygtige produkter i en eller anden forstand. Det er komfortable, enkle og rene produkter. “Less is more”. Produkternes tilblivelse skal værdsættes, og vores børn skal kun have det bedste.

YeahBABY er en helt ny shop og tilbuddeet i denne uge, kan måske ikke hamle op med de vilde januarudsalg der kører mange steder rundt omkring. MEN vi synes alligevel at I med denne kode:

testfamilien

Skal kigge forbi www.yeahbaby.dk og se om I ikke kan blive fristet og nyde godt at de 10%, som I med koden kan få i hele uge 2, 2017. YeahBABY er eneforhandler af bl.a. disse skønne madkasser.

De har skønne produkter til pusletid, legetid, spisetid, på farten, badetid og sovetid.

Så værsgo ? uge 2 tilbuddet til jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Babynest fra Mamamilla.dk