TEST AF SENGETØJ FRA LEHOF.DK – Testfamilien
Test af bogen "Hvad vil du være når du bliver stor?"

TEST AF SENGETØJ FRA LEHOF.DK

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Tre af vores testfamilier har testet sengetøj fra LEHOF.DK.

Helene fortæller:

“Anna-Olivia og jeg har fået lov til at teste det lækreste baby sengetøj fra LEHOF.dk.

Jeg ved selv hvor lækkert det er med nyt sengetøj, så skyndte mig og sige ja tak til denne test.”

“Lehof er et dansk mærke og det er lavet af økologisk bomuldssatin, så det er let og lækkert.

Selve designet er jeg ret vild med. Der er et fint enkelt mønster med ‘+’er’ og selve farven er fin og mat, så dit barn nemmere kan falde til ro i det.”

“Derudover er jeg ret vild med lukningen i sengetøjet, lynlåsen er næsten ikke til at se, så den hænger ikke og irriterer når man skal putte sit barn.”

“Da jeg fik pakken fra LEHOF.DK var jeg meget ivrig og skyndte mig at pakke sengetøjet ud, det var simpelthen det blødeste og lækreste sengetøj vi havde fået.”

“Var lidt misundelig over at det var Anna-Olivia der skulle teste det, og ikke mig selv (misundelse er en grim ting). Hihi.”

“Anna-Olivia fik det straks sengetøjet på, og puttede sig straks ind til sin dyne. Nu er hun jo ikke så gammel, så hun kan jo ikke fortælle mig hvad hun synes om det, men er sikker på hun synes det er virkelig lækkert. Det ser i hverttilfælde sådan ud”.

Melike har også testet sengetøjet fra LÉHOF.

Melike fortæller: “Jeg kendte godt til mærket i forvejen, men synes at priserne lå lidt i den høje ene. Da vi fik det ind ad døren, blev jeg positivt overrasket”

“Der hørte en fin gymnastik taske med og en fin stof pose ved siden af med LÈHOFs logo på. Dét i sig selv synes jeg var meget tiltalende.”

“Jeg lærke mærke til detaljen, hvor man indstiller længden på gymnastik tasken, er lavet af læder eller noget der minder om, hvilket jeg synes er så fint.”

“Da jeg fik sengetøjet i hånden var det enormt blødt og efter vask endnu blødere.””Det er blevet vasket nogle gange nu, det har ingen fnuller, ingen farvetab og man kan faktisk ikke se det er brugt!

Efter at have prøvet det, skal vi HELT sikkert købe flere! Vi er blevet virkelig glade for det herhjemme og det bliver ikke lagt i skabet. Ligeså snart det er vasket og tørt, ryger det på dynen igen.”

Julia, har som den sidste testet sengetøjet med datteren.

Julia fortæller:

“Frida på tre år har testet junior sengetøj fra Lehof.dk i snow white. Allerede da vi fik produktet ind ad døren var jeg solgt. Det er ufattelig smukt at se på, det passer stilmæssigt ind på Fridas værelse, hvilket er et stort plus for mig, da jeg går meget op i at skabe rolige og enkle indtryk på værelset. Ydermere er produktet lavet med lynlås i dynen, hvilket betyder den ikke glider så let ud, som man nogle gange oplever med sengetøj uden lynlås. Men vigtigst af alt så er det uden sammenligning det absolut blødeste sengetøj, jeg har haft mellem mine hænder. Frida elsker at putte sig ind til det, og vi skulle da også have det med på vores tur til Thailand, hvor hun har brugt det hver nat. Man behøver ikke engang putte det i tørretumbleren efter vask, det er lige blødt trods det!”

“Jeg kunne sagtens have købt produktet selv, også gerne i de to grå nuancer, som også er skønne at se på. Jeg vil klart anbefale produktet til andre, der går efter blødhed, kvalitet, holdbarhed og design. Måske det engang kunne blive produceret til voksne, vi kunne sagtens overveje det til os selv.”

“Hvad angår rating vil jeg give meget god i både kvalitet (vasket tre gange), design og nytteværdi. Prismæssigt vil jeg rate den til god.”

Lege/nytteværdi: Meget god

Holdbarhed: Meget god

Pris: God

Kvalitet: Meget god

 

5 kommentarer

 • Birgitte

  Det lyder til at være noget super godt sengetøj, det kunne godt være at man skulle få anskaffet et sæt til datteren. En skam at den ikke fås i voksen str.
  Det har super fint design.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hvis sengetøjet bare er halvt så blødt, som deres lækre hårbånd, så er jeg solgt .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Ærgrer mig over at sengetøjet ikke kan fås i voksenstørrelse – da det virker rigtig lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Stimose

  Jeg har desværre aldrig hørt om det mærke. Men det ser virkelig lækkert ud. Super fin test.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Juul Tyron

  Super lækkert design og kvalitet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af bogen "Hvad vil du være når du bliver stor?"