Test af LEGOWORLD 2017 – Testfamilien
TIP - VIND SPAOPHOLD

Test af LEGOWORLD 2017

#sponsoreret indlæg (inviteret på pressetur)

Tre af vores testfamilier, har været på besøg i LEGO World 2017 i Bellacentret.

Lego World løber i år fra d. 16. februar til og med d. 19. februar og har således netop slået dørene op til mere end 30 aktivitetscentre fordelt på 18.000 m2. Det er en storslået lege-/ byggeplads fyldt med legoklodser og -modeller, som er blevet fragtet fra Billund i 20 lastbiler.

Vores tester Jelena har sammen med sønnerne Philip på 4,5 år og Alexander på 6 år samt med sin mand Rune testet oplevelsen.

Mie og Charlotte og veninden Charlotte havde børnene Nicklas på 1 år, Magnus på 4 år, Natalie på 6 år, Elias på 7 år, Anna på 8 år og Jennifer på 9 år med:

Det var nogle MEGET spændte børn, da vi ankom ude foran det store Bella Center.

Vi er så heldige at møde to KÆMPE LEGO figurer på vej ind – og da vi kommer ind kommer der også en robot kørende. Dagen starter på ALLERBEDSTE vis – og ungerne er ellevilde. Vi får et kort udleveret i døren og det virker RET stort – hvilket det virkelig også er. Men det er et plus, for der er også ret mange mennesker. Vi starter med at gå ind forbi LEGO friends pigerne – hvor der også er opstillet en rigtig karussel, som pigerne hurtigt snuppede en tur i – imens drengene gik igang med at bygge og lege med LEGO.Vores indtryk er, at det hele er meget stort og gennemført. Det er skønt at se, hvordan alle aldersgrupper bliver revet med i leg og sammensætning af LEGO klodserne, gamle som unge. Vi er alle blevet rige på oplevelser og selvom der var RIGTIG mange mennesker følte vi stadig, at der var plads og luft.

Nichlas på 1 1/2 år elskede tegnestederne og dublo områderne.Magnus på 4 år, synes at de tre fedeste områder var MINDCRAFT, der hvor det regnede med LEGO og så hele den kæmpe store LEGO udstilling, hvor han kunne have brugt timer.Natalie på 6 år elskede at man kunne få sine egne LEGO klodser med hjem hvor man kunne få sit navn på og vandfaldet med LEGO. Hun synes også, at det var sjovt, at få taget billeder sammen med Power Puff pigerne.Elias på 7 år var mest vild med “bygge stationerne” i de forskellige områder/temaer. Det store DFDS skib var vildt (citat Elias ?)Anna på 8 år og Jennifer på 9 år var begge enige om, at karrusellen og de røde legeklodser var et HIT

Generelt var det bare super hyggeligt derinde. Der var rigtig mange fine LEGO figurer, som ungerne kunne få taget billeder sammen med og en KÆMPE Lego Helikopter. Gode muligheder for at handle mad og nok toiletter. Det var et plus, at der var skamler og bænke rundt omkring byggestationerne (der kunne dog godt have være lidt flere???). LEGO World 2017 får de varmeste anbefalinger med herfra. Alle ungerne fik endda udleveret en fingoodiebag i udgangen og der var selvfølgelig også rig mulighed for at shoppe LEGO med hjem i den store LEGOshop på vej ud

Jelena fortæller:

Det er ikke fordi jeg – i selskab med mine tre Lego entusiaster – var nervøs for, om vi kunne få tiden til at gå. Tværtimod var jeg bekymret over de høje besøgstal, som vi havde hørt, at vi kunne forvente. Og rigtig nok var der virkelig mange mennesker. Heldigvis gjorde de store lokaler, at der altid var mulighed for at trække sig væk, hvis det blev for meget. Der var en del spise- og hvileområder, hvor der var god plads og mindre støj. Vi frygtede også ventetiden, da vi stillede os i kø til at prøve en sjov aktivitet, hvor det regner med Lego, og da vi linede op til at få graveret vores navne på vores helt personlige Lego klodser. Begge steder var køerne lange, men det tog ikke mere end et kvarter, inden det blev vores tur.Det er svært at beskrive, hvor stort det egentlig er. Jeg vil hellere sige, at vi på de 5 timer, som vi tilbragte derinde, nåede måske kun 1/10 af aktivitetscentrene og oplevelserne. Derfor vil jeg klart anbefale, at man reserverer hele dagen til det og er der fra kl. 10 til kl. 17, hvor der er åbent.

Der var en masse forskellige aktiviteter, og ud over ovennævnte prøvede Philip også Lego Ninjago spinjitsu skole. Derudover prøvede både han og Alexander at køre i elbiler og spille et spil på iPad, hvor man kunne vinde en masse lækre præmier.Det, som vi gjorde mest, var dog at samle og lege med Lego – først med almindelige brikker i alverdens farver og siden hen med både Nexo Knights og køretøjer. Især det sidste var et kæmpe hit, ikke mindst hos min mand, som til drengenes store fornøjelse gav sig til at samle nogle temmelig avancerede biler. Det var også her, at lillebror på et tidspunkt blev lidt utålmodig og blev væk. Vi fandt ham, lige som han var ved at vise en venlig fremmed dame sit armbånd med mors telefonnummer på. Et armbånd, som både han og Alexander havde fået på ved indgangen, da de var stillet til rådighed i samarbejde med Tryg. De kan varmt anbefales pga. lokalernes størrelse, mængden af besøgende og de mange forskellige aktiviteter, som kan friste de små Lego-glade børn væk fra forældrene. Oplevelsen i sin helhed er også anbefalingsværdig. Med en indgangspris på 149 kr. per person (119 kr., hvis man er i god tid og bestiller allerede to måneder i forvejen) er Lego World ikke meget dyrere end en tur i biografen, og man er underholdt i væsentlig flere timer end af fx en film. Bemærk dog venligst, at det ikke er tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer, og at priserne i Bella Center er i den høje ende. Alt i alt en skøn oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.

4 kommentarer

 • Mia Stimose

  Vi har været i legoworld de sidste 4 år! Og det er simpelthen fantastisk. Der er alt for ungerne. Den ene er 2,5 og den anden er 5. De begge er vilde med det og kan uden problemer bruge hele dagen der. Ja der er altid mange mennesker, men det ved man jo. Vi kommer altid 20 min før de åbner og er der til de lukker. Og vi synes bestemt ikke det er for mange timer, men vi synes heller ikke der er så mange mennesker, at vi ikke kan holde ud at være der. Vi har haft mange gode oplevelser der og vil fortsætte med det indtil ungerne ikke længere gider det. Herhjemme er de begge nemlig kæmpe LEGO fans. Det samme er deres far 👍🏻 fed test iøvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kjær

  Vi har besøgt Legoworld 3 år i træk og min søn på snart 10 år synes det er lige fantastisk hvert år.
  Det der har været mest spændende at se for min søn har hvert år været den store legobygge udstilling hvor Lego entusiaster bygger fantastiske ting. De store stationer fyldt med forskelligt Lego er også et hit – her kan man sidde længe og fordybe sig i Lego byggeri sammen.
  Det ene år var vi heldige, at blive udtaget til et Lego testrum – hvor nye tiltag blev afprøvet, det var ret fantastisk og her brugte vi flere timer.
  Det 1. år var arrangementet udfordret på madsiden – det tog over 1 time at købe frokost, men det er igennem de sidste 2 år blevet klart forbedret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Vi har været i Legoworld nogen gange og det er helt sikkert en god oplevelse for store og små.
  Det er sjovt og lærerigt at se nogen af maskinerne, som laver legoklodser og lave sine egne klodser.
  Selv bygge med klodser, se vilde byggerier, robotter m.m samt bare være i LEGO universet 😊
  Kan anbefales i uge 7 – personligt ærgrer jeg mig over det ikke er i uge 8 eller evt kørte fra torsdag uge 7 til tirsdag i uge 8 – da det jo er forskelligt hvornår man har vinterferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Vi har været derinde tidligere og vores ældste datter på 8 års kæmpe ønske var at komme derind igen. Denne gang tog vi en veninde med, så forældre kunne tage en kop kaffe og passe lillesøster imens de store piger byggede lego. Vi var taget derind til kl. 1030 og vi var først ude igen da det lukkede og slukkede og vi blev bedt om at gå. Det er super fedt arrangement at komme til med børn. Der er god plads og masser af forskellige aktiviteter- af nogle af dem vi fik prøvet kan nævnes lego regnen, glitter tattoo, karrusel, at danse danse fra lego friends og så selvfølgelig at bygge og kigge på en hel masse lego!

  Det er helt klart et sted jeg vil anbefale familier at tage hen – man skal dog være opmærksom på, at maden er temmelig pebret derinde og så kunne udvalget af lego i shoppen godt være en smule større.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP - VIND SPAOPHOLD