Test af Drømmekøkkenet fra AUBO – Testfamilien
Test af indlægssåler fra AlignFootwear

Test af Drømmekøkkenet fra AUBO

#annonce

Vores tester Mie, som netop er flyttet i nyt hus har lavet en anmeldelse af hele processen omkring det at købe et nyt køkken hos AUBO i Valby . Køkkenet har testfamilien selv betalt dog er der indgået en rabataftale.

Mie fortæller:

“Da vi så huset for første gang, var vi begge enige om, at køkkenet trængte til en opfriskning. Det var meget mørkt og dystret. Så nu var spørgsmålet blot, hvilken slags køkken vi skulle have. Der var en murstensindsats, hvori kogepladen er installeret – og den ville vi gerne beholde. Vi tog ind i butikken i Valby, hvor der er virkelig mange fine udstillinger – men vi faldt begge hurtigt over det simple hvide look og den smukke hvide bordplade”.“Vi aftalte en dag, hvor Kenneth og Mie fra AUBO Valby kunne komme ud og måle op, således at Mie derefter udfra vores ønsker kunne tegne køkkenet, præcis som vi gerne ville have det. Vi ville rigtig gerne have en integreret spiseplads til ungerne, så det blev der selvfølgelig taget højde for. Kort tid efter modtog vi de FLOTTESTE tegninger, som så MEGET ægte ud og vi kunne slet ikke vente med at komme igang. Køkkenet blev bestilt og da vi havde fået nøglen til huset, kom håndværkeren og satte det op – det tog 2 dage.”

“Vi modtog skitserne fra forskellige vinkler og to af dem så således ud. Nedenunder har jeg indsat det færdige resultat, så man kan se ligheden”.

“Vi er superglade for den hvide bordplade – den giver et super fint look – og vi har så valgt at bryde det hvide med en træbordplade ved ungernes spiseplads”

“For os er det rigtig vigtigt, at der hele vejen igennem bliver lyttet til kunden og at de kan omdanne vores ønsker til virkelighed. Selve kvaliteten på køkkenet er også i top – vi har nu haft køkkenet i ca. 1 måned og det er stadig som nyt. Den hvide vask og bordplade kræver lige, at man husker at give den en tur med kluden eller børsten – men det vender man sig hurtigt til.”

Vurdering:

“En proces, der gør det utrolig nemt, som kunde at få et nyt køkken, som egentlig er en ret stor beslutning og der er rigtig mange muligheder.

Utroligt kompetent personale hos AUBO Valby og SÅ mange fine modeller af køkkener. Noget for enhver smag – i øvrigt, har de også badeværelsesløsninger, garderobe og bryggersløsninger. Vi har allerede besluttet os, at når vi skal have renoveret bryggers og badeværelse – så bliver det ligeledes en AUBO løsning.

Vi giver 5 ud af 5 stjerner.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af indlægssåler fra AlignFootwear