Test af Cirkus Arena 2017 – en fortryllende Motor Mille tager dig med på et eventyrlig fortælling – Testfamilien

Test af Cirkus Arena 2017 – en fortryllende Motor Mille tager dig med på et eventyrlig fortælling

(Testfamilien er inviteret på pressetur i forbindelse med anmeldelsen – det er dog altid testfamiliens 100% ærlig mening, der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Historien om en lille pige der drømmer om, at blive cirkusprinsesse – flotte dyr, både bitte små gravhunde og prægtige elefanter. Smukke damer, stærke mænd, seje drenge og en hel fantastisk Motor Mille. Det er hvad du kan opleve i dette års Cirkus Arena, som havde premiere i går aftes på Bellahøj. Testfamilien var med på allerforreste række og Anna på 8 år og Magnus på 4 år havde en FEST – og det havde mor og far også – for cirkus er nemlig for hele familien.

Vi ankom til pladsen i god tid. Der var lavet et overdækket fortelt, hvor der kunne købes popcorn, pølser, brændte mandler, pandekager mv. Vi startede derfor med at spise en pandekage til aftensmad (:Vi gik en tur rundt om teltet – og pludselig kommer en ung dame gående forbi. Magnus siger helt cool “Hej Motor Mille”, og skynder sig over og giver hende et kram. Vi havde fortalt, at det var Motor Mille, der skulle være cirkusdirektør i dag – og det var noget ungerne kunne forholde sig til. Storesøster ville også gerne lige være med på et billede.Tanket op med popcorn og Candyfloss og på allerforreste række kunne forestillingen begynde.Motor Mille byder velkommen og en perlerække af flotte cirkusnumre går i gang.Forestillingen har ALT, hvor et cirkus skal have. En drillesyg klovn, smukke og dygtige akrobater, en smuk cirkusprinsesse, en stærk mand og en masse dygtige og meget velopdragne dyr. Undervejs synger Motor Mille passende sange, som gør, at især ungerne bliver draget med ind i fortællingen. Forestillingen varer ca. 2,5 time inkl. pause – tiden flyver afsted og man er helt opslugt. Magnus synes, at klovnen var det bedste ved forestillingen – og Motor Mille selvfølgelig. Anna synes, at dyrere og cirkusprinsessen var det bedste. De voksne var meget imponeret over især den stærke mand og tryllekunstneren var også super dygtig. Vil ikke afsløre hele forestillingen – for I skal selv tage ind og se den. I kan se turneplanen her. Billetterne koster mellem 170 – 360 kr.

Forestillingen får 5 ud af 5 stjerner her fra. Tak for et forrygende show – Cirkus Arena.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBUD - Drømmer du om magi? Tag til Disneyland Paris med op til 30% i rabat (udløber den 28. marts 2017).