Test af tøjstativ og knager fra Loullou – Testfamilien
Test af puslebord fra Ollie|s|Out

Test af tøjstativ og knager fra Loullou

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

2 af vores testfamilier har testet fine sager fra Loullou.

Maria fortæller: Vi har været så heldige at få lov og teste et fint tøjstativ fra Loullou samt nogle flotte knager.

Jeg har fundet dette på nettet om mærket, og det gør da virkelig at det er produkter man ønsker at købe til sine børn;0)

¨ Loullou er danskproduceret trælegetøj, der er designet til ikke blot at være tiltrækkende for børn, men også til at åbne barnets sind og lade det fortabe sig i fantasi.

Legetøjet fra Loullou er lavet med FSC-certificeret træ, hvilket betyder, at der ikke bliver fældet flere træer end skoven kan nå at reproducere. Derfor kan du købe legetøjet med god samvittighed.

Legetøjet er fremstillet udelukkende i rene, naturlige materialer med dit barns helbred i tankerne. ?

Min første tanke da jeg modtog stativet var at jeg skulle have manden til at hjælpe med at samle, men det havde jeg sørme ikke behøvet at vente på. Stativet kan samles på 2 min uden nogle form for værktøj, hvilket er super nemt og praktisk

.

Ud over at stativet er nemt at samle, er det også rigtig lækkert at se på, samt at røre ved. Det er lavet i bæredygtige materialer. Knagerne er malet med øko-certificeret maling samt bivoks til at give den bløde overflade.

Knagerne er ydermere håndmalet, og i de fineste grå og rosa farver.

Det hele er meget nemt at tørre af med en fugtig klud, og fylder ikke mere end hvad der er nødvendigt for et børnestativ.

Ligeledes er det jo rigtig nemt at slå sammen hvis der lige er en periode hvor det ikke skal bruges.

Overordnet vil jeg sige at Loullou laver nogle rigtig fine ting, knagerne er så dekorative på et børneværelse og tøj stativet er både pænt i en gang, og på et børneværelse.

Jeg kan rigtig godt lidt at det er afdæmpede farver der bliver brugt, så man kan holde ud at se på det i længere tid.

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi/Leg: Meget God – Rigtig lækker dansk kvalitet, utrolig nemt at samle uden brug af værktøj.

Holdbarhed: Meget god – stativet er rigtig stabilt, nemt at rengøre og det samme gælder knagerne

Pris: God – pris og kvalitet hænger så fint sammen, tøj stativet koster ca 1.000 kr og når man tænker på det er dansk kvalitet og FSC-certificeret træ så er der vist ikke noget at sige til det.. Knagerne ligger til ca 200 kr og de er håndmalet med øko-certificeret maling. Så igen helt fair priser.

Kvalitet: Meget god.

Vores tester Apu har ligeledes med sin datter Naomi testet et tøjstativ fra Loullou.

Apu fortæller:

Vi har testet det fineste tøjstativ i træ fra mærket Loullou. Det er første gang vi ejer et tøjstativ i den størrelse og jeg har glædet mig så meget, til at finde ud af om det var noget vi ville få brugt.

Loullou producerer også andre lækre varer som bl.a. knager, babyaktivitetsstativ, uroer og det her fine tøjstativ, alt i lyst træ som passer sammen.

Stativet består af i alt fem dele og jeg var så positivt overrasket over man ikke skulle bruge skruer, skruetrækker osv. Men at man bare kunne samle det, med de fem dele træ der var i pakken. Så fedt!

Først synes jeg den var mega nem at samle og det tog mig kun to minutter, indtil jeg fik af vide af Loullou selv, at jeg faktisk havde vendt dem forkert på mit første billede. Hvordan det kunne lade sig gøre, skal i ikke spørge mig om. Det var lidt sjovt.

Men det tog jo knap fire minutter at skille fra hinanden og samle rigtigt. Det er da noget enhver tålmodighed lige kan holde til.

Tøjstativet har stået i vores entre, med Naomis overtøj. Virkelig nemt og overskueligt. Eftersom vi stadig bor i lejlighed, hvor der kun er et lille skab til alt vores overtøj, som i forvejen er proppet. Når vi flytter i vores nye hus skal det stå på hendes værelse, med kjoler og lign. Det bliver så fint og var helt sikkert en ting der i forvejen stod på “ønskelisten”, til hendes værelse. Så når man har små prinsesser, er det her fine fine stativ, virkelig at anbefale.

Smukt lyst træ og virkelig god kvalitet! Alle pengene værd. Tøjstativet står til 999,- hvilket jeg synes er en fin pris, som passer til kvaliteten.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL, jeg mener ikke at det er uundværligt, men så fint at have stående.

Holdbarhed: MEGET GOD, den er stadig i samme stand som da jeg modtog den.

Pris og Kvalitet: MEGET GOD, jeg vil gerne give prisen for den, lavet i fint lyst træ og er i god kvalitet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af puslebord fra Ollie|s|Out