Test af kosttilskud “Love & Energy” fra rfsu – Testfamilien
Test af Produkter fra Ikast Etiket

Test af kosttilskud “Love & Energy” fra rfsu

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Vores tester Trine har sammen med sin mand testet kosttilskud fra rfsu.

Fakta:

Love & Energy er først og fremmest beriget med L-arginin og L-citrullin, som er aminosyrer, og en sammensætning af vitaminer, mineraler og antioxidanter, der bl.a. bidrager til øget energi og minsket træthed.

L-arginin bidrager til øget blodcirkulation i de erogene zoner. Dette fører til øget følsomhed og øget sexlyst.

L-citrullin forstærker effekten af L-argininen.

Energi: Vitamin C, B12, B6, biotin og magnesium bidrager til et normal energistofskifte. Vitamin C, B12, B6, niacin, magnesium og folinsyre bidrager til mindre træthed og udmattethed.

Antioxidativ beskyttelse: Vitamin C og E beskytter cellerne mod oxidativ stress.

Love & Energy findes i to varianter ? til mænd og til kvinder. Dosering: 3 tabletter dagligt samme tid hver dag.

Trine fortæller:

“Vi modtog dette kosttilskud fra rfsu, som min mand og jeg har testet de sidste 4-5 uger.Vi tænkte at det kunne være en lidt sjov test, da vi er forældre til 3 børn mellem 2 og 7 år, og dermed er hverdagen travl og energien til tider helt i bund. Hvis et skud af disse piller kunne give lidt ekstra på den konto, så ville det kun være helt fantastisk!

I starten var vi begge lidt skeptiske, men efter en uges tid, så kunne min mand faktisk godt mærke at han blev mere frisk og klar i hovedet, selv efter en lang arbejdsdag fra tidlig morgen til sen aften. Så han blev positivt overrasket. Der gik dog lidt længere tid med mig, men jeg syntes også at jeg efter et par uger kunne mærke at jeg fik mere overskud og ikke var nær så træt sidst på dagen som jeg ellers godt kunne være.

Med hensyn til at vise sin kærlighed fysisk, så er det ikke fordi at vi har mærket den helt store forskel, alle ved at når man er småbørns forældre, så kan det til tider godt godt være lidt svært at vedligeholde lagengymnastikken. Jeg må alligevel sige at når man får det ekstra skud energi, så er det klart at man så også på den front har en smule mere lyst end ellers.

Jeg anbefaler kun at man prøver dem, hvis man som vi og mange andre, godt kunne trænge til lidt ekstra energi og mere overskud til at vise sin kærlighed fysisk.

Alle vores test og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger der spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GODT, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er et kosttilskud, som mange ville have god gavn af.

Holdbarhed: GOD

Pris: MIDDEL. De er lidt i den dyre ende, men hvis udbyttet i form af mere energi & kærlighed er der, så er de klart pengene værd. (Love & Energy forhandles i Bilka og Kvickly. 100 tabletter: 249 kr.) RFSU har dog valgt at tilbyde Money Back Guarantee på produkterne, hvis de ikke virker tilfredsstillende.

Kvalitet: GOD

7 kommentarer

 • Mia Stimose

  Det lyder nu ellers ret spændende! Det kunne da være man skulle prøve dem, og se om de hjælper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Kristensen

  Det lyder spændende vi er begge altid helt flade når vi når aften så de kunne værer spændende at prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Hvem kan ikke lige bruge et energi boost. De må prøves.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nørgaard Andersen

  Lyder virkelig spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Er nysgerrig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Dem kunne vi da godt tænke os at prøve! Vi har en lille krudtugle på 1 år og vi har ikke et roligt øjeblik en hel dag + vi 5 dage hver anden uge har to børn mere på 7 og 8 år. Der er gang i den, dagen starter klokken fem og vi er færdige når vi når sidst på eftermiddagen. Kunne være fantastisk med lidt ekstra energi efter ungerne er hentet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lyder meget spændende og synes da virkelig at man som forældre til 3 små, ofte kunne bruge nogeg ekstra energi.. Det ville jeg rigtig gerne prøve 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Produkter fra Ikast Etiket