Test af Snackmovers sunde snack – Signatur boxen og Mini boxen – Testfamilien
Test af puslesæt fra Loukrudt

Test af Snackmovers sunde snack – Signatur boxen og Mini boxen

(Indholdet er sponsoreret til test – men det er alene familiens vurdering og ærlige mening, der kommer til udtryk i anmeldelsen.)

Mie har sammen med familien testet to forskellige boxe fra Snackmover.com, som leverer sunde snacks på abonnement.

Mie fortæller:

Det var faktisk en fredag, da vi modtog den spændende pakke med posten. Jeg vidste jo godt hvad der gemte sig i pakken – men var spændt på at se, om det var noget, som ville falde i familiens smag. Det var nemlig to kasser fyldt med lækre snacks til hele familien – og ovenikøbet et lidt sundere alternativ til vores almindelige fredagsslik.

Vi skulle teste to forskellige pakker og testede aprilpakken til de voksne – Signaturboxen – samt den helt nye mini box , som første gang kan købes i maj.

Lidt praktisk info:

Signaturboxen koster 189 kr. pr. måned – og der ydes rabat ved flere personer. (MED ABONNEMENTET FÅR DU HVER MÅNED TILSENDT EN SNACKBOX MED MINDST 8 NYE LÆKRE OG SUNDE KVALITETSSNACKS)

Miniboxen koster 139 kr. pr. måned for en person – og efterfølgende personer koster 99 kr. (MED SNACKMOVER MINI FÅR DIT BARN MINDST 6 SUNDERE SNACKS TIL MADPAKKEN ELLER FREDAGSGUF HVER MÅNED. BOXEN ER TILTÆNKT BØRN FRA 3 ÅR+, MEN DE ANBEFALER AT DU ALTID SELV VURDERER HVAD DIT BARN KAN SPISE.)

Man kan også vælge at kombinere de to pakker i en samlet pakke og så koster de 288 kr. pr. måned. Dvs. man sparer 40 kr.

Prisen synes jeg er rimelig – i forhold til, at man får 8 forskellige ting i Signaturboxen og 6 forskellige ting i mini boxen.

SIGNATURBOXEN

Boxen til de voksne bestod af:

ANDERS? SWEET TREATS

HEY YUM MAGIC FOREST

COCO FUZION LIME

GANEFRYD DADDELKONFEKT APPELSIN

POPCHIPS BARBEQUE

HIPPEAS CHEESE & LOVE

ADUNA BAOBAB BAR

VIRTUE STRAWBERRY AND PEACH ICE TEA

Jeg synes, at de fleste ting smagte super lækkert – selvom man selvfølgelig godt kunne smage at der er tale om sundere alternativer. Dog bliver Popchipsene og Hey Yum vingummierne helt sikkert noget, der også ville ryge i kurven fremover. Så synes, at det er en super god måde at opdage nye produkter på, som man ellers ikke villle have købt.

MINI BOXEN.

Vi var nogle af de første der fik lov at prøve den nye mini box, som første gang sendes ud d. 1. maj 2017.

Pakken til ét barn – så således ud og ungerne var helt vilde med kassen. Dog var de ikke lige begejstrede for smagen på alt indholdet. Men især de små Ginderbread Buddys var et stort hit. Tror at det kræver lidt tilvending at få ungerne til at se det som et alternativ til “rigtig” slik, men det er bestemt ikke sidste gang vi gør forsøget. Og det som ungerne ikke ville have – det kunne de voksne heldigvis godt lide. Især Proper Corn, var et stort hit hos moren.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: God – de fleste familier har traditioner med fredagsslik eller lignende. Så synes at det er et godt alternativ, især til dem, der gerne vil gå efter de lidt sundere alternativer.

Holdbarhed: God – varerne i pakkerne kan holde sig ligesom de fleste andre fødevarer inden for snackkategorien.

Pris: God. Prisen er rimelig. Du får efterhånden ikke meget for 189 / 139 kr. hvis der skal handles fredagsslik i familien. Og denne kasse er faktisk en månedskasse, så den er tiltænkt, til at holde til mere end blot en enkelt weekend (hvilken den også har gjort hjemme hos os)

Kvalitet: God. Gode kvalitetsprodukter der er valgt til pakkerne.

7 kommentarer

 • Anne

  Det tror jeg vi skal prøve, vi kunne godt trænge til et “lidt” sundere fredagsslik alternativ! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Umiddelbart lyder det som et rigtig godt koncept men synes også at det lyder temmelig dyrt for så få snacks. Hvis det så er produkter der er lavet af og på en ordentlig måde så er prisen måske fair nok men ville nok ikke selv bruge så mange penge på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kjær

  Det skal da helt sikkert prøves.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har ikke prøvet denne boks endnu men tænker helt klart at gøre det. Vi går hjemme hos meget ind for de sunde snacks og især til vores datter på snart 3 år. Vi har siden hun var 1 1/2 år købt sunde snacks i Tyskland og fået sendt dem hjem og har også da vi var i Dubai købt med hjem så vi har et godt lager. Produkterne i denne kasse er derfor også nogle af dem vi har og så selvfølgelig nogle nye. Jeg sy tes konceptet lyder fantastisk og syntes det skønt at man nu i Danmark også kan få et varieret udvalg af de sunde snacks til børn hvis man gerne vil holde dem fra slik og sukker så vidt muligt😊 Glæder mig til at prøve boksene når vores hjemmelager er tomt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Jeg har overvejet den et stykke tid men har nu syntes at prisen var lidt høj. Ikke ift. indhold, kvalitet koster jo ☺ Bare ift. Det almindelige budget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg bliver så lækkersulten hver eneste gang jeg ser en snackmover boks 😋
  Proper popcorn med sød kokos og vanilje får altid mine tænder til at løbe i vand, de er bare så gode 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Riedel

  Herhjemme er jeg super glad for mit faste abonnement hos Snackmover. Jeg elsker at det er sundere snacks og det er rart at have hjemme, i stedet for, at jagte lignende produktet i fysiske butikker.
  Jeg syntes kasserne bliver bedre og bedre for hver månede jeg har fået Snacks. Vi har endnu ikke prøvet Snackmover mini og jeg ved heller ikke om vi kommer til det, da børnen bare får fra den almindelig kasse.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af puslesæt fra Loukrudt