Test af RATION – en naturlig madbar – Testfamilien
Test af termotøj og termostøvler fra Dansk Outlet

Test af RATION – en naturlig madbar

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

5 af vores testfamilier, har testet RATIONS nye madbarer.

Helene fortæller:

Jeg har fået lov til at teste de lækre måltidsbarer fra RATION.

Da jeg fik dem ind af døren, testede jeg allerførst næringsindholdet i dem, alle barene indeholder 200 kcal, så de er super til et lille mellemmåltid.

Der er 4 forskellige smage, og hver bar indeholder 1 æble, havrekerner og INGEN tilsætningsstoffer.

Der er forskellige kategorier af smag på barene. Der er grøntager, frugt, krydret og eksotisk. Så derudfra kan du måske vælge din ynglingsbar.

Barene er skønne at have med på farten, de passer perfekt til at have liggende i tasken. Jeg havde selv barene med på en bustur til københavn. Den morgen havde jeg ikke nået at få morgenmad, og da sulten meldte sig, spiste jeg en af de lækre måltidsbarer. Jeg må sige, jeg er overrasket over at den kunne mætte mig. Ikke længe, men den tog lige den værste sult.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdig: Meget god, de tager den værste sult og med god samvittighed.

Holdbarhed: God.

Prisen: God, 4 bar (en prøvepakke koster 149 kr). Det er lidt dyrt synes jeg, men nu er det jo kvalitet, og kvalitet koster jo og så lidt ekstra. Så hvis du vil have et lækkert mellemmåltid med gode råvarer, så er de helt sikkert det værd.

Kvaliteten: Meget god, som jeg har skrevet ved prisen 😉

Camilla fortæller:

Herhjemme har vi de sidste par uger testet RATIONS madbarer. Barerne er fremstillet efter de officielle kostråd. De indeholder maks. 200 kcal og findes i fire forskellige varianter og de indeholder både frugt og grønt. Alle fire variationer smager intet mindre end fantastisk!

De fungerer rigtig godt som et mellemmåltid, da vi oplever at de giver god energi og ikke mindst god mæthed i løbet af dagen. Herhjemme har især jeg (Camilla) været begejstret for dem, da jeg er rigtig kræsen. Jeg har derfor haft svært ved at finde sunde madbarer som jeg fandt velsmagende, men det er nu lykkedes for RATION at kreere end sund madbar, som jeg næsten vil påstå smager lidt af slik.

Et andet plus ved disse madbarer er helt sikkert, at de er 100% naturlige ? hvilket vi herhjemme synes er fantastisk. Kan man andet end, at være fan af dette?

Nytteværdi: God. Det er bestemt en bar jeg ville ønske, at jeg havde i tasken hver dag. Hvem har ikke brug for lækre mellemmåltider?

Pris: Middel. En RATION boks med 14 barer i koster 350kr, hvilket jeg som studerende på SU nok ikke ville prioritere i særlig høj grad. Desværre.

Kvalitet: Meget god!! Som sagt er barerne 100% naturlige og lavet ud fra de officielle kostråd, så jeg kan ikke andet end at sige at kvaliteten er meget god ? måske endda fantastisk.

Cebrina fortæller:

Jeg benytter mig ofte af diverse madbarer i forsøget på at mindske kalorieindtaget de dage hvor tiden til at forberede et ordentligt mellemmåltid simpelthen ikke er der. Jeg er på barsel med barn nr. 2 og imellem brudte søvnrytmer, mellemørebetændelse, vasketøj og nullermænd er der bare ikke altid overskud til at tænke ordentlig på mig selv og mit madindtag. Det bliver ofte en hvid bolle eller en halv plade chokolade.

Jeg har forsøgt at skifte det ud med diverse madbarer, men ofte synes jeg at de er for små, for bløde i konsistensen og for sukkeragtige i smagen. Sidstnævnte hjælper i hvert fald ikke på min sukkertræng.

Her overrasker RATION virkelig. Da jeg pakker den første med æble og kanel op forventer jeg faktisk sådan en julet sød ting, men jeg bøjer mig for den var alt andet end sukkeragtig. Den søde kanel og de syrlige æbler er perfekt sammen med det tynde lag af youhurt. Jeg er vild med at der rent faktisk er stykker af æbler i og de hele havrekerner gør at jeg faktisk er nød til at tykke og smage på det jeg spiser. Begge ting noget der hjælper på den lille sult.

Madbaren gør sig perfekt som mellemmåltid eller hvis man sidder ved computeren eller foran fjernsynet og får lyst til noget lækkert

Jeg havde også én med på farten en dag jeg skulle ud med mini. Perfekt snack til pusletasken.

Kassen jeg har modtaget indeholder 4 forskellige smage

– Æble og kanel

– Æble, ingefær og chili

– Æble og rabarber

– Æble, rødbede, gulerod og citron

Alle er overtrukket med et tyndt lag af youhurt.

Mine favoritter er uden tvivl versionerne med rødbede/gulerod/citron og den med ingefær/chili

Nytteværdi: MEGET GOD – Perfekt på farten, og perfekte til at stille den lille sult.

Pris: Middel – pris og kvalitet passer umiddelbart ok sammen og man får meget madbar for pengene i forhold til andre på markedet. Jeg synes dog at 350 kr. for en kasse med én slags i er mange penge. Jeg vil gerne variere hvad jeg spiser. Måske en blandings boks kunne værre en idé

Kvalitet: MEGET GOD. Jeg er helt vild med smagen og jeg syns virkelig at den mætter mig ganske fint

Sarah fortæller: RATION world sendte os en lækker smagsboks med 4 forskellige varianter af deres lækre madbarer.

RATION barerne er bygget op om et sundt koncept og hver bar indeholder et helt æble, korn, kerner og en virkelig lækker smag.

Smags boksen indeholdte barer med disse smage:

– Æble og rabarber

– Æble, ingefær og chili

– Æble og kanel

– Æble, rødbede, gulerod og citron.

RATION er bare lækkerhed, barerne smager friskt, de er lækre og de smager virkelig som om der er kræset for lækkerheden.

De mætter godt og så er de da også SUPER fine i indpakningen. Mad der også ser lækkert ud, er til hver en tid bare endnu skønnere at spise.

Min favorit er helt sikkert æble, ingefær og chili. Jeg er en sucker for ingefær og chili og her fik man serveret sine ynglings ingredienser på en helt anden måde. Både sund, velsmagende, anderledes og nem. What more can you ask for. Og desuden er der i denne kun 200 kcal. Et perfekt mellemmåltid når man er på farten, eller når man sidder i sofaen med en god bog eller et lækkert magasin

Man kan bestille smagsboksen fra rationworld.com med 4 forskellige barer for kun 149,- Så har man rig mulighed for at smage de forskellige.

Der er også mulighed for at bestille en æske med 14 stk. af en variant for 350.-

Og en anden super nem feature er at man kan få dem sendt på abonnement, så glemmer man aldrig at have den sunde snack ved hånden og en god hjælp til den sundere livsstil. ?

Nytteværdi: En fantastisk hjælp i en travl hverdag, hvor man nogle gange tager de usunde valg. Med disse barer er det bare meget nemmere at holde sig på rette spor.

Holdbarhed: Mine barer røg hurtigt ned i maven, det er helt sikkert noget jeg kunne blive afhængig af, en god vane så at sige.

Pris: Prisen hænger sammen med kvaliteten, kvaliteten er super god og i forhold til mange andre barer får man her noget virkelig lækkert!

Rikke afslutter:

Jeg modtog en fin pakke med 4 forskellige madbarer fra RATION. Jeg var meget spændt på at smage dem, da jeg allerede havde hørt en del godt om dem.

De levede fuldstændig op til mine forventninger. De smagte fantastisk alle 4 og jeg blev overraskende mæt af at spise en enkelt.

Jeg er ofte på farten, og der en RATION bar virkelig genial at have med. Den er nem at sidde med i bilen og den kummer ikke og så stiller den, den lille sult på en hurtig og nem måde,

Ale fire smagsvarianter er virkelig lækre, men min personlige favorit er æble & rabarber.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD

Holdbarhed: MEGET GOD – der er lang holdbarhed

Pris: GOD – pris og kvalitet hænger fint sammen

Kvalitet: GOD

13 kommentarer

 • Camilla

  Super gode lige at have med i pusletaske, så også Mor kan få stillet det akutte sult – og så kan de jo spises med en hånd, imens baby får stillet sin sult.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  De smager rigtig godt, dog tror jeg bare konceptet med madbarre aldrig bliver mig – synes 200 kcal er rigtig meget i så lille en barre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette lundsgaard

  De ser vildt lækre ud, i forhold til de alm bar. Har ikke smagt dem, desværre. Men tænker de kunne være fin til når jeg har sent fri, som eftermiddagsmåltid. Men synes prisen virker dyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  De er super lækre. Mums .
  Desværre kan de ikke købes lokalt, så det er en sjældent fornøjelse .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Har aldrig smagt dem, men mums hvor ser de lækre ud 😍 De skal helt sikkert prøves.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Stimose

  Mums de ser super lækre ud! Lige til at have med på turen, og med på job til at stille ens trang til sukkeret hen af eftermiddagen. De både ser og lyder meget mere lækre end dem jeg altid ender med at købe. Jeg må ud at have fingrene i dem. Tak for en fed test!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Riedel

  Rationbarer er jeg glad for, især fordi ingredienserne er 100% naturlige. En bar tager den lille sult og kan f.eks bruges som et sundt mellemmåltid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  De ser lækre ud. Jeg synes det er skønt at det er uden tilsætningsstoffer. Men helt ærligt, så ville jeg aldrig betale 150kr for 4 stk! Det er alt for mange penge, når man nemt kan lave noget ligende for den halve pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Vi har smagt dem her hjemme og den der faldt i bedst jord var den med æbler og kanel, de elsker at få sådanne enmed til efter en sport, så føler de ikke den store sult, og har derved letter ved at vente med at spise til de kommer hjem, da de ofte er til sport til ved 19 tiden og så først er hjemme ved 19.30 tiden👍
  Så for os er prisen ok, da de får noget sundt, også som mellem måltid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia czajkowski

  De ser vildt lækre ud og er glad for jeg ikke kendte til dem før efter jeg er startet på job efter barsel, for ville jeg have købt mig fattig i dem. De har jo dem perfekt størrelse til pusletasken..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Har fulgt dem på insta et stykke tid,og de ser virkelig gode ud. Dejligt at læse at de også er det! Synes dog stadig at 350,- er mange penge for en kasse med 14 stk. Så nupper jeg altså en proteinbar i stedet 😐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Jeg syntes de er ok som mellemmåltid, smager også godt, men tror dog jeg ville blive træt af dem i længden… Det er kvalitet, men syntes stadig prisen er for høj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Juul Tyron

  De smager bare så godt og mætter mere end jeg troede.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af termotøj og termostøvler fra Dansk Outlet