Test af kontinentalseng fra Bedre nætter – Testfamilien
Test af Cirkus Arena - to nye anmeldelser fra Jylland

Test af kontinentalseng fra Bedre nætter

(Der er givet rabat på sengen med henblik på test – men det er testfamiliens 100% ærlige mening der kommer til udtryk i anmeldelsen). 

Mie, som flyttede i nyt hus i starten af januar valgte i den forbindelse at investere i en ny seng.

Valget faldt på en seng fra Bedre Nætter, som er en online shop, med et stort udvalg af senge. De har både:

Boxmadrasser, Kontinentalsenge, Elevationssenge, Sengerammer og alt til soveværelset.

Valget faldt på en kontinentalseng, den som hedder Venus No. 1., normalprisen er 21.999 kr.

Mie fortæller:

Vi bestilte sengen d. 6/1-17 og d. 19/1-17 kom der en lastbil og leverede sengen på vores hjemmeadresse. Leveringstiden var på denne model 8-15 hverdage.

Grunden til, at valget faldt netop på Venus er, at det er en super flot seng, produceret med sans for detaljen.

Vi bestilte madrasser med en fasthed, der passer til vores vægt. Så der er to forskellige fastheder i sengen (der findes en fin guide på Bedre Nætters hjemmeside til hvordan man vælger fasthed). Der lægges to individuelle madrasser ind i den store madras, som ligger lige under top-madrassen.

Jeg havde glædet mit helt vildt til at sove i en ordentlig seng, da vi faktisk aldrig har haft prioriteret at bruge særlig mange penge på en god seng. Jeg blev desværre lidt skuffet, da jeg faktisk havde ondt i hele kroppen en del uger efter, at have sovet i sengen. Jeg fik at vide, at det tog tid at tilpasse sig, til en ny seng – og må sige, at jeg nu efter godt 3 måneder med den nye seng – er blevet super glad for den. I starten var det også lidt en udfordring, at sengen er så høj – men nu synes jeg at det er SUPER lækkert – og ungerne (på 4 og 8), kan sagtens komme snigende i løbet af natten. Dog havde vi i starten et lille uheld, da vores søn på 4 år faldt ned. Og der er altså noget længere at falde, end fra en seng med almindelig højde.

Vi købte også nye dyner og puder fra Bedre Nætters egen serie.

Vi valgte MIND by BN – Lun til 1.998 kr./stk., som er en 140×200 cm. dansk produceret helårsdyne med 90% kvalitets moskusdun // Bæreevne: 10, Bolster i 100% Bomuldscambric, Vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles.

Puden vi valgte hedder MIND by BN , som koster 500 kr. – Den er produceret i Moskusdun og 100% cambricvår.

Det er mange år siden, at vi har fået nye dyner og puder, så det var bestemt tiltrængt.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Alle har brug for en god seng at sove i – og i hvert tilfælde i Danmark og en varm dyne og pude en nødvendighed.

Holdbarhed: GOD, de måneder vi har testet, er der ikke kommet slid på produkterne.

Pris: MIDDEL, Prisen er i den høje ende. Dog findes der flere forskellige prisklasser alt efter hvilken type seng man ønkser. Og man kan også være heldig, at finde et rigtig godt tilbud derinde.

Kvalitet: MEGET GOD, lækre produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Cirkus Arena - to nye anmeldelser fra Jylland