Test af Cirkus Arena – to nye anmeldelser fra Jylland – Testfamilien
TILBUD på bl.a. bObles - kun i dag (17/4-2017)

Test af Cirkus Arena – to nye anmeldelser fra Jylland

(Testfamilierne er inviteret på pressetur i forbindelse med anmeldelsen – det er dog altid testfamiliernes 100% ærlige meninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne).

To af vores testfamilier har været på besøg i Cirkus Arena. Karina har sammen med hele familien været i Vejle og Lalani med sin familie var på besøg i Århus. Se turnéplanen her.

Karina fortæller:

Jeg har sammen med min mand og vores 3 børn, Amanda på 6 år, Ella på 3,5 år og Aske på 15 været afsted i Cirkus Arena.

Det er efterhånden ved at være et par år siden vi sidst har været i cirkus. Så jeg var rigtig spændt på at se hvad især pigerne ville sige til at komme i cirkus.

Jeg startede med at kigge lidt på Cirkus Arenas hjemmeside, så jeg kunne fortælle pigerne lidt om, hvad det var de skulle ind og se.

Hjemmesiden er rigtig god, man kan se de forskellige artister, samt en hel masse praktisk information. Jeg kunne b.la. se at forestillingen incl. pause ville vare omkring 2,5 time.

Vi ankom til Vejle i rigtig god tid og fandt en parkeringplads bag ved cirkusset, hvilket betød at børnene kunne få et lille kig til de 3 store elefanter.

Vi blev mødt af venligt personale i billetlugen og fik hurtigt vores billetter, selvom køen var stor.

Der var fine toiletforhold og rig mulighed for at fylde sig med forsyninger inden forestillingen.

Forestillingen startede kl 12:00, så vi startede ud med at fylde vores maver med lidt pomfritter og franske hotdogs, herefter valgte børnene popcorn og baconsnacks, til overkommelige priser.

Selvom køen også her var lang, tog det blot et øjeblik før vi fik hvad vi havde bestilt.

Så nu var vi klar til at rykke ind på vores pladser.

Vi var så heldige at få pladser helt fremme ved manegen og alle børn havde et rigtig godt udsyn.

Pigerne var meget spændte, for de havde nemlig hørt, at selveste Motor Mille skulle være cirkusdirektør.

Selve forestillingen var bygget op omkring et eventyr, som Mille skulle præsentere, det var så fint og noget der bestemt fangede alle børnene.

Der var alt lige fra cirkusprinsesse, til elefanter, klovn, tryllekunster og meget andet.

En meget veludført og gennemtænkt Forestilling.

Ella på 3,5 år, plejer at have svært ved at sidde stille, men hun var helt opslugt af forestillingen og vi hørte nærmest ikke 2 ord fra hende.

Sangende var så fine og passede perfekt til de forskellige numre.

i første omgang, havde vi planer om at Aske skulle passes, da vi tænkte han alligevel ikke ville få noget ud af forestillingen.

Men da vi ikke kunne finde en pasningsmulighed, valgte vi alligevel at tage ham med.

Børn under 2 år, skal sidde på skødet og skal ikke have en cirkusbillet.

Aske var optaget af cirkuset, både lyde, lys og det der skete i manegen, især når det var dyr, som underholdte. Resten af tiden brugte han på at guffe baconsnacks og bruge emballagen som hat.

Det var en stor oplevelse for både børn og voksne. Vi vil på det varmeste anbefale at holde øje med, om cirkus Arena kommer forbi der hvor du bor, for det er bestemt en eftermiddag værdig. Du kan se hele turnéplan lige her: https://www.arena.dk/turne

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGETGOD, GOD, MIDDEL, MIDNRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – god underholdning for hele familien

Holdbarhed/kvalitet: GOD – der er tænkt på selv den mindste detalje, meget gennemført forestilling.

Pris: GOD- billetterne kan købes i forskellige prisklasser, fra 170 kr. og op til 360 kr.

Lalani fortsætter:

En eventyrlig fortælling med magi, spænding, fantasi & motorkræfter i børnehøjde.

Cirkus Arena´s 2.5 times forestilling er i år bygget op som en sød fortælling fra den store eventyrbog – et eventyr med historier som Motor Mille for lov til at fortælle.

Vi havde glædet os meget, cirkus er nemlig ikke noget vi har besøgt før.

Ida på 7 år og Emma på snart 5 år var meget spændte.

Vi gik forbi af cirkusvognene, på vej til indgangen. “Ihh, sejt de bor i sådan en” siger Ida – allerede der startede glimtet i øjnene.

Inden indgangen til teltet kunne man købe mad og drikke. Vi blev selvfølgelig grebet af både candyfloss, popcorn og pandekager.

I forestillingen oplever man en tryllekunstner med seje tricks, bøllerne fra Balladegade, kæmpe store dyr, fortryllende cirkusprinsesser, en stærk mand, jonglører, akrobater, dygtige dyr og en meget drillesyg klovn.

Alle har de hvert deres talent med i eventyrbogen.

Motor Mille formår at holde interessen for børnene i 2.5 time. Det gør hun med sjove kommentarer, dans og sang. Tryllekunstneren, er god – ja jeg er 35 og kan ikke regne ud hvordan de gør. Pigerne de grinte af klovnen, han var sjov og de forstod ham.

Giver 5 ud af 5 stjerner.

Fantastisk forestilling.

Cirkus har kun ALT det gode – drømme og eventyr.

1 kommentar

  • Joan

    Vi så forestillingen i Silkeborg, Maria 8 år, far 34 år, mor 38 år, samt farmor og farfar.
    Motormille sørgede for at vi var fuldstændig opslugte fra start til slut, og bandt på allerfineste måde de forskellige artisters numre sammen. Især nummeret med heste, var ganske særligt, da det blev fortalt som et eventyr, og et eventyr de fleste piger på 8 år drømmer om. Det var i hvert fald det nummer der gjorde størst indtryk på min datter.
    Vi tager bestemt afsted en anden gang.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBUD på bl.a. bObles - kun i dag (17/4-2017)