Test af GPS ur fra gpsforbørn.dk – Testfamilien
Test af Billedvæg fra Livink

Test af GPS ur fra gpsforbørn.dk

(Produktet er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliens 100% ærlige mening der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Mie har sammen med datteren Anna på 8 år i de sidste par måneder testet et nyt og smart GPS ur med indbygget mobiltelefon – specielt lavet til børn.

Anna valgte selvfølgelig det lyserøde ur og med pakken fulgte der et SIM-kort og en powerbank. Uret var dermed hurtig klar til brug.

Disse fordele fremhæves på hjemmesiden gpsforbørn.dk

 

Øget tryghed når familien er på tur Øget tryghed når familien er på tur
Følg dit barns færden fra din mobiltelefon Følg dit barns færden fra din mobiltelefon
Så enkelt at selv de voksne kan bruge det Så enkelt at selv de voksne kan bruge det
Alsidig funktionalitet der opfylder alles behov Alsidig funktionalitet der opfylder alles behov
Klar til brug med det samme ? taletidskort er inkluderet, og uret er sat op Klar til brug med det samme ? taletidskort er inkluderet, og uret er sat op

Prisen på uret er 1.395 kr. og der tilbydes et Greentel abonnement, (vores var Telia, men de kører ikke med taletidskorts mere). Der vil være et månedligt minimumsforbrug for kun 19 kr.

Vi satte straks uret i laderen – Anna fik uret på og gik en tur ned på legepladsen. Der findes en særlig app man henter ned på telefonen – med den kan man via kortfunktionen se – hvorhenne barnet befinder sig. Man kan også bruge chatfunktionen til at sende en sms til uret. Og så kan man selvfølgelig ringe op til uret – helt normalt. Man koder de numre ind i uret, som barnet har brug for at kunne ringe til.Der er en masse andre features der kan indstilles. Det er ikke helt nemt at sætte sig ind i, det kræver lidt træning. Vi har primært brug den basale funktion med at kunne se fysisk placering og med at ringe. Der følger dog en dansk brugervejledning via hjemmesiden hos GPSforbørn.dk og senere på året vil der komme en dansk app version. Uret har mange forskellige funktioner. Der er mulighed for at både barn og forældre kan ringe til hinanden, sende beskeder, indtale beskeder og bruge geofence. Endelig har uret en utrolig god GPS positionering. Som forbruger er det en stor fordel, at uret er kodet og klar til brug ved modtagelsen, og at man ved bestillingen kan tilvælge et teleabonnement, som er en betydelig tidsbesparelse.Alle vores tests og anmeldelser testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Uret kan eksempelvis bruges, når man som forælder er på vej fra arbejde, og kan ringe til sit barn i SFOén, som efterfølgende kan gøre sig klar til at blive hentet. Uret kan også bruges, når ens barn løber rundt hos deres legekammerater på vejen, og når familien eksempelvis skal spise aftensmad, så kan man let og hurtigt komme i kontakt med barnet. Ved ture i forlystelsesområder er det også et godt alternativ til børn, som evt er for små til at få mobiltelefon. Og er man på ferie eller andre steder hvor barnet nemt kan “blive væk”, så er det også en super god ting, med et gps-ur.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Det virker til at være et ur, som kan holde i mange år.

Pris: MEGET GOD – prisen er meget fair. Faktisk billigt for et ur der kan så mange ting.

9 kommentarer

 • Sabrina

  Umiddelbart en super god idé, da man kan være langt mere tryg når ens børn er et sted uden forældre . Men samtidig er det også meget overvågning . Dog kunne jeg godt finde på at bruge pengene på det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har flere gange ville købe et til hver af mine to mindste børn.
  De ene vil godt have et pga at hun synes det er smart og så skal hun jo ikke bruge sin tlf men bare uret😉
  Til drengen ville det være til en sikkerhed da han er autist. Og vi har ofret snakket om at købe et, men prisen har holdt os lidt til bage, men til den pris vil jeg overveje det igen, så han også føler han er med på moden da han ikke har nogen tlf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har ikke personlig erfaring med uret, men vil alligevel give mit besyv med. Jeg tænker, at dette ur kan være et super godt alternativ til en mobiltelefon, således man kan få fat i sine børn eller de i os, hvis de skal gå alene hjem eller være alene hjemme. Jeg er ikke fan af smartphones til små børn, aå her er et alternativ. Selvfølgelig skal børn ikke overvåges, men man kan få fat på dem nemt, ligesom de kan få fat på os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hold nu op hvor er det snart. Som en anden skriver skal det ikke bruges til at overvåge og holde øje med sine børn.
  Men hvor er det smart til at man kan se hvor ens barn er.
  Jeg er en rigtig hønemor og har en dreng der er begyndt i forskole og begynder nu her i skole i august. Der vil det være perfekt. Derudover er det også oplagt hvis man er i forlystelsespark eller lignende da man nemt kan blive væk fra hinanden.

  Det står nu højt på listen herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har længe søgt efter et produkt som dette og synes det er rigtig smart. Især på ferier og stedet med mange mennesker samlet (hvor var det på sidste Tivoli-tur). Jeg synes bare det virker meget stort til min lille 5-årige drengs håndled.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Er egentlig lidt splittet i forhold til dette produkt. På den ene side synes jeg at det er forkert at overvåge sine børn meen på den anden side er jeg mor og vil gerne vide hvor mine børn er og at jeg let kan få kontakt til dem! Tænker at uret er virkelig smart – specielt mobiltelefon funktionerne er jeg imponeret over. Nu har jeg ikke uret men tænker, at det langt lettere for et indskolingsbarn at passe på uret, der jo sidder fast på armen, end en mobiltelefon er.
  Min datter på 8 år siger selv at det ur ønsker hun sig – “det er da bare mega sejt mor, så behøver du heller ikke at tænke over hvor jeg er, du kan bare kigge” Alberte 8 år 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Lüthje

  Lige hvad der ville være ideelt til vores dreng på ni år. Synes ikke han skal have en mobil, men er begyndt at gå hjem fra sfo og være alene i op til en halv time. Det ville give gensidig tryghed med sådan et ur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Juul Tyron

  Hvor bliver jeg glad af at læse denne test. Synes netop at min datter er for lille til at få mobil endnu men jeg ville elske at kunne give hende og mig selv denne ekstra tryghed når hun er på legeaftaler eller vi er på ferie og ude og opleve ting,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Nyttig anmeldelse. Har kigget på det, og netop tænkt på ferier og forlystelsesparker, at der ville det være smart. Var dog ikke klar over man ku ringe til og med det. Det er en smart og brugbar detalje. 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Billedvæg fra Livink