Test af Australian Bodycare – Ansigtsplejeserie – Testfamilien
Test af Australian bodycare - Hårplejeserie

Test af Australian Bodycare – Ansigtsplejeserie

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Flere af vores testfamilier har den seneste tid testet ansigtsplejeserie fra Australian bodycare.

Vores tester Nina fortæller

“Jeg har altid haft lidt besværlig hud, som svinger meget fra utrolig tør, til fedtet med tendens til urenheder – at jeg så også er højgravid, har absolut ikke hjulpet på det. Førstehåndsindtrykket af produkterne var gode! Deres hjemmeside er let, overskuelig og pæn. Det samme er emballagen på produkterne. Det hele udstråler kvalitet og virker lækkert.Jeg husker duften af Tea Tree Olie fra jeg var barn. Der fik man olien i håret, for at holde lusene væk – jeg kan huske at mange synes at det var en mærkelig lugt, men jeg har altid godt kunne lide den. Disse produkter dufter alle ens – nemlig af Tea Tree Olie. I disse produkter er den dog mere mild og frisk, sådan lidt eucalyptus/mint agtig!

Min hud i ansigtet har altid været skør og reagerer let på hormonelle forandringer. Den kan være utrolig tør og pludselig utrolig fedtet og uren. Nu er jeg højgravid og det kan ses på huden.

Da jeg var yngre brugte jeg enorme beløb på hudpleje serier og jeg blev lige skuffet hver gang. Så de sidste mange år har den stået på facial scrub og en fugtighedscreme – that’s it. Så jeg var meget spændt på at se om Australian Bodycare produkterne kunne hjælpe og om det var “besværligt” – tålmodigheden hos mig dur ikke til daglige lange ansigtsmasker osv.

Jeg bruger Face Wash hver aften, når jeg er i bad. Den er så nem at smøre ud og skummer ikke helt overdrevet – lige noget for mig! Jeg lader den sidde imens jeg vasker hår og skyller så af. Det føles helt friskt i ansigtet bagefter.

Spot sticken bruger jeg hver dag, både morgen og aften. Den er smart lavet, som en lille roll-on, som jeg smører på de røde/urene områder i ansigtet. Det tørrer hurtigt ind i huden, så også her pleaser produkterne min tålmodighed.

Jeg kan både se om mærke forskel og vil absolut fortsætte med at bruge produkterne!

Her under ses før og efter billede

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – et godt alternativ til alle de dyre cremer og produkter man ellers kan købe.

Holdbarhed: GOD – jeg har fornemmelsen af at Tea Tree Olien sidder længe i huden.

Pris: MEGET GOD – prisen er meget fair. Hvis man sammenligner med andre hår og hudpleje produkter, får man virkelig meget for pengene her!

Kvalitet: MEGET GOD – det tæller rigtig meget op hos mig, at produkterne er baseret på Tea tree Olie, som er et naturprodukt. Mange andre produkter er fyldt med kemikalier og parfume.

Vores tester Louise fortæller:

“Effektiv førstehjælp til din hud. Med de ord beskriver Australian Body care selv deres produkter, og sådan vil jeg også beskrive mit første møde med Australian Bodycares hudplejeserie, som jeg har fået lov til at teste de sidste tre ugers tid. Jeg er ret stor fan, for jeg kan virkelig se en forskel.

Smukke produkter i en fin, ny indpakning. Kan sagtens stå fremme på badeværelset.Min hud har drillet mig de sidste ti år. Jeg gik egentlig nemt igennem teenagereårene, men efter et par graviditeter, så blev min hud mere og mere usamarbejdsvillig. Jeg har prøvet alverdens cremer og renseserier – og flere har da også virket, men har været så dyre, at jeg ikke har haft råd til at fortsætte.

Jeg har derfor længe døjet med tør hud, bumser og efterfølgende ar – og jeg har ganske givet heller ikke været for god ved min hud. Har fodret den med alt for meget sukker og hvidt brød, det indrømmer jeg gerne.

For nogle uger siden dumpede en pakke med en skræddersyet serie til uren hud så ind ad døren. Australian Bodycares ansigtsplejeserie indeholder en face wash, en face tonic, en face cream og så den lille spot stick. Jeg har derudover også testet en body cream. Produkterne er for nyligt kommet i ny indpakning, og de ser både lækre og præsentable ud.

Fælles for alle produkterne er, at de alle indeholder tea tree oil.

Spot sticken er min favorit. Lille og praktisk til at have med i lommen. Den virker hurtigt og nemt.Og apropos denne olien, så er det helt sikkert den, jeg har haft det sværest med. Jeg bryder mig ganske enkelt ikke om duften, og det er lidt grænseoverskridende at smøre sin hud ind i en 4-trins-raket, hvor man egentlig ikke er fan af duften. For duften slår kraftigt igennem, uanset om det er ansigtsvasken, skin tonic’en eller cremen, man smører på huden.

MEN, hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det alligevel. For hvor er duften dog uendelig ligegyldig, når resultaterne er så gode, som de har været hos mig. Og man vænner sig mere og mere til den lidt bitre, skarpe duft fra olien.

Jeg kan tydeligt se, at min hud er blevet pænere efter de sidste ugers brug af produkterne fra Australian Bodycare.De sidste uger har jeg oplevet, at produkterne har hjulpet mig af med flere bumser, de har mindsket de pigmentpletter, jeg havde på hagen efter tidligere bumser, og cremen har gjort min hud dejligt blød og lækker.

Og så til en overkommelig pris på 399 kroner. Dertil skal siges, at produkterne er meget drøje i brug. Jeg skulle lige lære at dosere ansigtscremen, de første par gange var jeg helt hvid i hovedet, fordi jeg fik taget alt for meget på.

Men alt i alt er jeg meget glad for hudplejeserien og kan på det varmeste anbefale den til andre. Det er virkelige effektiv førstehjælp til din hud.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – dejlige produkter, der gør det, de skal.

Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne er drøje i brug

Pris: MEGET GOD – Man får ikke mange andre hudplejeserier til en samlet pris af 399 kroner.

Kvalitet: MEGET GOD – God virkning og virkelig lækre produkter.

Vores tester Melike fortæller:

“Jeg har altid haft en meget ren og blød hud, men efter 2 graviditeter har hormonerne påvirket min hud ret meget. Jeg har fået en anelse uren hud, ikke noget man egentlig lagde mærke til ude fra, men jeg gjorde selvfølgelig.

Min søn har også smittet os med en hud infektion som var svær at komme af med og viste sig i form af sår.

Jeg har vasket mit ansigt med Australian bodycare’s ansigtsvask hver dag siden vi modtog produkterne og jeg vaskede faktisk også med det de steder hvor jeg var blevet smittet med infektionen.

Jeg har kæmpet med den infektion siden min dreng var 7 mdr.

Denne gang tog jeg en enkelt gang medicin mere og som noget nyt vaskede jeg samtidig med denne sæbe – og jeg er faktisk endelig sluppet af med det! Hvilken befrielse! Jeg er virkelig overrasket og totalt lykkelig for at det er væk!

Min hud i ansigtet er også blevet SÅ meget bedre! Efter jeg er begyndt at bruge produkterne. Ansigts cremen er rigtig lækker og fedter slet ikke og trænger hurtigt ind.

Jeg er utrolig glad for produkterne og det bliver en del af min faste morgen/aften rutine fremover, men man skal dog lige vænne sig til den kraftige lugt af tea tree oil, men den er jo væk i løbet af få minutter så det gør mig intet.I dette tilfælde er vurderingen

Nytteværdi: Meget god – jeg tror på at tea tree oil er virkelig godt og at alle og enhver sagtens kunne trænge til denne form for selvforkælelse.

Holdbarhed: Meget god – man bruger meget lidt ad gangen og der er meget i hvert produkt, så det holder længe.

Pris: Meget God – Jeg synes faktisk at man får ret meget for pengene. Man kan få en bestemt serie for ca 500 kr, det er en ret god pris i forhold til mange andre steder.

Kvalitet: meget god – konsistens, kvalitet og virkning går bare op i en højere enhed. Jeg syns bestemt det er lækre produkter.

 

10 kommentarer

 • Luise Mai Velusa

  Tak for en fantastisk og grundig anmeldelse. Tea tree olie mod bumser er ret effektivt. Har selv prøvet det på min urene hud og det hjalp bestemt. Dejligt nok at der findes naturlige olier der kan gøre en forskel og både databasen pubmed og castorolie.dk har vist undersøgelser der beviser tea tree oliens bakteriebekæmpende egenskaber. Har i dag ikke længere akne som i mine teenage år så slipper for at bruge det regelmæssigt. Prisen synes jeg bestemt er fair i betragtning af dens virkning:)
  Kærlig hilsen Luise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg har været begejstret for produkterne lige siden jeg arbejdede hos ABC, Vissenbjerg for nogle år siden og fik lov, at afprøve produkterne selv. Duften af Tea three olie er dejlig frisk, og produkterne er lækre og fås i en flot indpakning. Noget af det, der har overrasket mig er, at Tea three olien også er effektiv til, at bekæmpe svamp på badeværelset. Først blev svampe sporerne vasket med olien, så blev olien tilsat vådrums malingen. Effekten var stadig synlig da jeg flyttede tilbage til samme bolig flere år senere ( Der var ikke blevet malet. Lejeren havde badet hver dag og var ikke specielt ivrig med hensyn til hverken udluftning eller rengøring.)Tea three olien er antiseptisk og udtørrer ikke og må være i besiddelse af en ph- værdi, tæt på huden’s egen.Og så dufter den dejligt friskt. Godt nok er Tea three olie ikke et dansk produkt men ved, at købe Austrian Body Care’s produkter støtter man en dansk arbejdsplads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg er igang med at prøve ansigts vasken og cremen da min hud er meget påvirket af urenheder pga hormoner (især nu hvor jeg er gravid).
  Jeg synes det er lækkert med produkter der ikke udtørrer min sarte hud men kan fugte uden at danne flere urenheder og et kæmpe plus er at den dæmper rødme. Overvejer at prøve spotstick og tonic også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg brugte disse produkter enormt meget som teenager og blev meget begejstret da jeg så at Australian Bodycare havde fornyet deres produktserie. Jeg skal helt sikkert afprøve noget af det inden længe, for jeg var egentlig ret glad for deres ansigtspleje for små 10 år siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det lyder helt sikkert som noget jeg gerne vil prøve. Min hud går også fra tør til fedtet. Mega irriterende. Måske man skulle overveje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Har købt spotstick efter at have læst den her test og jeg er fan… den har på kort tid allerede hjulpet en del og ville vildt gerne prøve resten af serien og se hvor meget mere det kan gøre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været forkølet i 2,5 uger og den eneste grund til min næse ikke har været helt flænset, rød og øm er udelukkende pga face creamen..
  Aldrig har jeg oplevet en lindring som den kunne give og den efterlader altid ansigtet blødt som en barnenumse.
  Den er let at påføre og man kan sagtens beholde resterne på hænderne, da de også bare bliver lækre og bløde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Min datter er glad for spot sticken – da den hjælper på teenage huden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Juul Tyron

  Har kun prøvet shampoo, men må straks prøve dette til min hud der driller en del. Især til den pris når budgettet ikke er til de meget dyrere 3 trins serier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Jeg elsker tea tree oil og har brugt det flere gange. Specielt spot sticken er uundværlig, hvis man lider af urenheder. Gode produkter der er drøje i brug og som er til en fornuftig pris. OG så kan jeg godt lide duften af tea tree oil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Australian bodycare - Hårplejeserie