Test af Australian bodycare – Hårplejeserie – Testfamilien
Test af Australian bodycare - Kropsplejeserie

Test af Australian bodycare – Hårplejeserie

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Flere af vores testfamilier har den seneste tid testet hårplejeserie fra Australian bodycare.

Vores tester Cebrina fortæller:

“Herhjemme har både min kæreste og jeg været testere på Shampoo og balsam, begge fungerer fuldstændig som de skal og lever op til det lovede. Renser håret for diverse produkter som f.eks voks og hårlak. Tea tree oil lugten er ret karakteristisk og jeg syns den hænger i mit hår længe efter vask. Mit hår var til gengæld virkelig blødt efter brug af shampoo og balsam og sammen med hårkuren, som jeg har testet, har de en virkelig god effekt på min hovedbund. Jeg har døjet lidt med kløende hovedbund efter jeg for første gang i 15 år farvede mit hår. Jeg lod kuren sidde i en hel formiddag. Det passede med jeg kunne putte den i da mini sov formiddagslur og så kunne jeg gå i bad og vaske den ud da hun sov middagslur. Jeg må sige jeg er positivt overrasket over hvor godt det virker. Jeg havde en umiddelbar effekt og jeg var klø fri i en uge. Jeg kan altså nøjes med at bruge den en formiddag om ugen. Jeg er så glad for at være af med kløen, så uden tvivl hårkuren forbliver en del af min produktsamling!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg er fuldt ud tilfreds med produkterne og der er nok ikke ret mange der rent faktisk kan undvære shampoo og balsam i hverdagen

Holdbarhed: God – jeg syns ikke at man skal bruge hverken ret meget af produkterne for at opnå rent og blødt hår.

Pris: God – pris og kvalitet passer sammen. Og jeg syns at produkterne lever op til det lovede. Shampoo og balsam vil jeg dog isoleret set bedømme til middel da min kæreste ikke umiddelbart finder dem bedre end andre mærker. Min erfaring er at de sammen med hårkuren fungere super fint og køber man et sæt med alle 3 til 299,- syns jeg det er ganske ok pris

Kvalitet: MEGET GOD.

Vores tester Nina fortæller at hendes mand Nicolai også har testet hårkuren.

“Nicolai døjer rigtig meget med virkelig tør hovedbund og har prøvet en masse produkter tidligere. Så vi var begge meget spændte på, om disse kunne afhjælpe os.

Nicolai var MEGET skeptisk da han gik igang, da han har prøvet alt fra naturprodukter, til hidsig shampoo på recept. Han gik dog igang med det samme! Han startede med Scalp Cure, som han smurte i hovedbunden og lod sidde i en times tid. Det svier ikke, løber ikke og det er faktisk kun duften, som afslører at han har noget i håret.

Efter en times tid gik han i bad, hvor han brugte både shampoo og conditioner.

Dette ritual har han faktisk brugt dagligt siden og allerede på dag 2 kunne jeg se og han mærke forskel!

Han bruger ikke conditioner dagligt, da hans meget kraftige hår bliver lidt elektrisk af det (det gør det med al slags balsam), men shampooen og scalp cure er blevet fast inventar i badet! Vi forsøgte at tage nogle før/efter billeder, men hans kraftige hår gjorde det svært at se noget som helst.

Han er utrolig svær at begejstre, men denne her hårkur kan altså noget!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – et godt alternativ til alle de dyre cremer og produkter man ellers kan købe.

Holdbarhed: GOD – jeg har fornemmelsen af at Tea Tree Olien sidder længe i huden.

Pris: MEGET GOD – prisen er meget fair. Hvis man sammenligner med andre hår og hudpleje produkter, får man virkelig meget for pengene her!

Kvalitet: MEGET GOD – det tæller rigtig meget op hos os, at produkterne er baseret på Tea tree Olie, som er et naturprodukt. Mange andre produkter er fyldt med kemikalier og parfume

Vores tester Trine fortæller:

“Jeg har i de sidste ugers tid testet produkter fra AUSTRALIAN BODYCARE. AUSTRALIAN BODYCARE sælger produkter til ansigt, krop, hår og rene olier.

Jeg har testet hår serien derfra. Den består af af en shampoo, balsam og en scalp cure. Alle 3 produkter er med Tea Tree Olie og så indeholder de også mange andre lækre naturlige ingredienser som er effektive mod skæl, irriteret og tør hovedbund.Jeg var ikke i tvivl om at jeg gerne ville teste hårserien. Jeg har meget langt hår, næsten til ned over numsen. Det betyder også at jeg MAX vasker mit hår 1-2 gange om ugen!

Når jeg så gør, er det også vigtigt at det er med produkter som virker godt og som holder mit hår sundt og lækkert i lang tid ad gangen. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er mit hår nok den del af mig som får allermindst opmærksomhed. Så når det endelig får lidt opmærksomhed, er det vigtigt at det er med gode produkter!

Jeg døjer on/off med tør hovedbund og jeg hader det! Det kan klø og ser bare træls ud. Især når man går med sit hår meget i hestehale eller den praktiske mor-knold.

Hver gang inden jeg skulle i bad, fordelte jeg hår masken (SCALP CURE TREATMENT MASK) på min hovedbund. Jeg lod den sidde imens jeg fik børstet tænder på min store dreng Oliver og gjorde ham klar til at komme i seng. (Den skal sidde mindst 5 min). Jeg havde den til at sidde ca 1 times tid. Derefter smuttede jeg i bad og vaskede mig med shampoo og balsam fra samme hår serie.

Her 3-4 uger efter er min tørre hovedbund faktisk væk! Det er så dejligt ikke at skulle tænke på og fedt at produkterne bare virker som de skal.

Og så er jeg bare stor fan af balsamen, mit hår er blevet så meget nemmere at redde ud efter brug af den, kæmpe plus i min bog – især når man har så langt hår som jeg hår!

Jeg er så tilfreds, lækre produkter i lækker emballage – som man ikke har lyst til at gemme væk.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, det er produkter som er et must og man bruger næsten dagligt.

Holdbarhed: GOD, umiddelbart er der til mange gang i flaskerne.

Pris: GOD, Synes bestemt at prisen passer til det man køber.

Kvalitet: MEGET GOD, der er tale om lækre produkter, som lever op til det de skulle kunne.

Mie har testet samme serie inkl. bodywash.

Mie fortæller:

Faktisk fik min datter Anna på 8 år lov til at teste med – da hun har døjet med kløende hovedbund. (Og faktisk altid har haft en ret sart hud). Allerede efter første gang kunne hun mærke en forskel. Shampooen og balsamen virker efter hensigten – men dugten er lidt kraftig i det. Efter et par gange vender man sig til det.

img_2263

img_2267

Bodywashen er jeg blevet rigtig glad for – trods den lidt skrappe duft. Men det føles virkelig som om, at den rigtig vasker én ren.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: GOD, priserne ligger i den lave ende for produkter i den kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD.

7 kommentarer

 • Kira

  Jeg synes det lyder super spændende med dette sæt. Både jeg og min store dreng lider af kløende hovedbund og jeg ku godt tænke mig at komme til at finde et produkt der kunne afhjælpe dette. Generelt har mit hår bare haft sit eget liv og vilje siden min datter på to blev født.😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Jeg bruger Scalp cure, shampoo og balsam, og må sige at min hovedbund aldrig har haft det bedre. Produkterne lever klart op til det de lover. Meeeeen lugten, den har jeg ikke vænnet mig til endnu, den er virkelig skarp og ikke en af mine yndlingsdufte. Når jeg så alligevel vælger at bruge produkterne, ja så skyldes det netop at de har så fantastisk effekt på min hovedbund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kender ikke produkterne,men har tørt. Hår og hovedbund så vil vildt gerne prøve det😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Lider selv at tør hovedbund og ud fra anmeldelserne må jeg prøve scalp cure:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var så heldig at vinde et gavekort i en konkurrence og fik lov til at prøve disse produkter og jeg må sige, at jeg er solgt!!
  Jeg er helt vild med scalp cure.. Den virker super godt mod kløe, skæl og tør hud i hovedbunden.. Fuldstændig som produktet lover..
  Jeg har brugt det om aftenen inden jeg gik i seng og er gået i bad næste morgen, hvor jeg selvfølgelig har brugt både shampoo og balsam..
  Shampoo og balsam giver det blødeste hår og det kan intet jo hamle op med..
  Produkterne lever fuldt op til hvad de lover og kan kun anbefales til andre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Juul Tyron

  Vi har shampooen herhjemme og er også enormt glade for den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ditlev Jakobsen

  Jeg synes det lyder ekstremt spændende med de forskellige produkter. Teatree er jo godt for så mange ting, og vil mene at enten kan man lide duften ellers hader man den .. Både min datter og bedre halvdel døjer ekstremt meget med tør og kløende hovedbund (Min datter på snart 3 år, har stadig Arp) så scalp cure kunne være helt vildt spændende at prøve herhjemme for at se om det kunne afhjælpe problemerne.. 😊😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Australian bodycare - Kropsplejeserie