Test af Australian bodycare – Kropsplejeserie – Testfamilien
Test af GPS ur fra gpsforbørn.dk

Test af Australian bodycare – Kropsplejeserie

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Flere af vores testere har den seneste tid testet kropsplejeserien fra Australian Bodycare.

Vores tester Helene fortæller:

“Jeg har testet Australian Bodycare body serie stor (pris 469 kr). Denne pakke indeholder fire plejene produkter til alle hudtyper.

Den indeholder: Body wash – Boddy Lotion – Body cream intense repair – Body balm after shave.

Da jeg fik pakken ind af døren med disse 4 produkter, var jeg vild for at se hvordan disse lækre produkter var. Så derfor skyndte jeg mig at åbne alt emballagen, så jeg kunne teste det af.

Det er virkelig lækkert, og når man har en sart hud er det dobbelt så godt.

Selve produkterne lugter ikke helt så godt, men det er fordi de er naturlige og ikke fyldt op med parfumer eller parabener.

Produkterne indeholder det australske Tea Tree Oil, dette har en antibakteriel virkning på din hud.

Første gang jeg havde været i bad og vasket mig med body wash og smurt mig ind i cremen, brokkede min mand sig lidt, over lugten. Men han skal ikke brokke sig, han smører sig ind i camferine, og jeg vil mene det lugter lidt lige sådan 😉

Jeg vil sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med disse lækre produkter.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, din hud vil elske dig, hvis du bruger disse produkter. Naturlige produkter, er bare det bedste for din krop.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: GOD, synes det er en helt fair pris, for disse lækre produkter. 469 kr. er jo ikke dyrt, og hvis du skal have andre produkter, kan du nemt komme op i en meget højere pris.

Kvalitet: MEGET GOD. Tror jeg og så at i kan tyde, ud for det jeg har skrevet.

“Jeg lider af knopper på mine overarme. Mange cremer er afprøvet, også hormoncremer fra lægen m.m., men intet har hjulpet. Intensive Repair cremen har virkelig overrasket mig for jeg har ikke lige så mange knopper længere. De er ikke forsvundet men mindsket hvilke jeg er vildt lykkelig over”

“Deo balm, har virkelig bestået sin utilmative test, da jeg har været til flere eksamener, samt hele 3 møder på én dag. Deoen er uden parfume og aluminium. Den både plejer og beskytter huden”

Vores tester Camilla fortæller:

“Vi har i den seneste periode været så heldige, at teste den store body serie pakke fra Australian bodycare. Denne består således af: en body wash, body lotion daily care, body cream intense repair og en body balm aftershave. Produkterne er beregnet til alle hudtyper, og så indeholder de naturlige ingredienser og Tea Tree Oil.Især jeg har været spændt, da jeg har en hud som er betydelig sartere end de flestes. Jeg har før haft problemer med diverse produkter, så når jeg endelig finder nogle produkter som virkelig plejer min hud frem for at skade den, ja så er det altså en keeper! Det er lige hvad disse produkter er!

Især cremen: body cream intense repair, har begejstret mig. Jeg lider af store problemer med mine hænder, og det har denne creme formået at forbedre det ekstra end andre cremer jeg har prøvet. Så jeg har yderst tilfreds og glad!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget godt. Det er bestemt nogle produkter, jeg kunne finde på at investere i igen. Hvem har ikke brug for lækre cremer, som fugter godt?

Pris: Meget god. Samtlige af Australian Bodycares produkter, ligger på en pris der er til at betale for de fleste. Den store Body serie pakke som vi har testet kan købes for et beløb på 469 kr.

Kvalitet: Meget god!! Vi har været fuldt ud tilfredse med alle produkterne, de har givet den fugt de skulle og så har de formået at reparere mine ellers meget skadet hænder.

4 kommentarer

 • Heidi

  Lyder som om den deo har stået sin test 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Lüthje

  Jeg skal helt sikkert prøve deo balm, for hvis man kan slippe for at bruge alminiumklorid , ville det være fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Lüthje

  Jeg skal helt sikkert prøve deo balm, for hvis man kan slippe for alminiumklorid ville det være fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her bliver helt sikkert min næste ordre fra Australian bodycare 😊 Jeg har rigtig tør hud på mine hænder og jeg er helt sikker på at det kan hjælpe mig, ligesom det har hjulpet Camilla her 👆😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af GPS ur fra gpsforbørn.dk