Test af Smart in The Dark – Testfamilien
Test af NINJAGO Hytte i LEGOLAND HOLIDAY VILLAGE

Test af Smart in The Dark

4 af vores testfamilier har testet produkter fra smart in the dark

Karina har testet produkter fra Smart in the Dark.

Karina fortæller: jeg har testet 2 smarte produkter, en bomuldshue og et bånd til armen, begge med reflekser i.

Kendetegnene ved Smart in the Dark, siger næsten sig selv, de laver smarte produkter til voksne, som kan bruges når det er mørket.

Udover de 2 ting jeg nævner, findes der også tasker og bælter.

Jeg cykler hver morgen afsted med mine børn i vores ladcykel. Jeg har altid gået højt op i, at mine børn skulle kunne ses i mørket, men har faktisk glemt at tænke på mig selv. Indtil en dag hvor min svigermor kom med en refleksvest til mig Og selvom jeg er voksen, har jeg alligevel syntes det var lidt pinligt at cykle rundt med sådan en skriggul sag.

Så produkterne her er virkelig geniale og jeg tog dem til mig med det samme.

Bomuldshuen er lavet af Jersey med foer af fleece. Den virker ret tynd, men jeg har brugt den henover de kolde vintermåneder og den har fint kunne holde mig varm. Den sidder rigtig fint til omkring ørerne og er behagelig at have på.

Jeg kan rigtig godt lide det neutrale look huen har, hvis det ikke lige er mørkt, ligner den en helt almindelig hue og man opdager næsten ikke at den har reflekser på.

Båndet har jeg brugt omkring det ene håndled og det sidder fint uden på jakken, uden at man kan mærke man har det på.

De lyser rigtig fint op og bilerne kan nemt se at at jeg kommer cyklende.

Jeg er stor fan af de fine produkter, som udover at være pæne, at se på også har en virkelig god funktion, nemlig at man kan ses i mørket.

De får bestemt en anbefaling herfra.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – udover at man har lygter på cyklen er det også en rigtig god ide med reflekser.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – kvaliteten er bestemt i top, produkterne kan holde i mange år.

Pris: GOD – huen koster 399,95 kr. Og båndet koster 195 kr. Huen er lidt dyr og båndet har en rigtig fin pris, men når det er kvalitets produkter og kan holde i mange år, synes jeg det er en rigtig god investering.

Vores tester Linda har sammen med hendes bonuspiger Majka og Fenja testet taskerne fra Smart In The Dark.

Linda fortæller:

Majka og Fenja har testet taskerne fra Smart In The Dark som er et nyt unikt svensk mærke indenfor reflekser og mode.

De har lavet forskellige produkter feks. tasker, huer m.m. og de har tænkt på både at kombinere design, sikkerhed, kvalitet og funktion.

Taskerne er lavet med reflekser i fire forskellige mønstre der reflekterer i 360 grader.

Der er multebær, fletning, bjergtop og nordlyset så der er til enhver smag.

Reflekserne er lavet i 3Ms refleksmateriale og de er CE mærket.

Pigerne var helt oppe og kører da vi åbnede pakken og tog straks de smarte tasker op af kassen.

Jeg blev enormt overrasket da det var tydeligt at mærke deres lækre kvalitet så snart jeg fik taskerne i hænderne.

Pigerne valgte hurtigt hvilket mønster de bedst hver især kunne lide og var klar parat til at starte testen.

Majka, 15 år og Fenja, 11 år går til og fra bussen hver eneste dag.

Det er derfor meget vigtigt de er udstyret med reflekser så bilisterne kan se dem i mørket. Vi bor ude på landet uden gadebelysning så her er det ekstra vigtigt at være synlig i mørket.

Pigerne har nu testet taskerne i 3 uger og begejstringen for dem er kun blevet større og større. Personligt var jeg lidt ?skeptisk? OM de ville få dem brugt når de også skulle have skoletasker med men de har været så glade for taskerne som flittigt er blevet brugt hver eneste dag.

Majka har sjældent bøger med da de ligger fast på skolen og her er tasken genial da dens størrelse lige passer med at der kan være en computer, diverse noter, madpakke og drikkedunk i den.

Fenja har brugt tasken til overtræksbukser, ekstra vanter m.m. og hun har endda skiftet hendes gymnastiktaske ud med tasken.

Jeg kan kun anbefale folk at købe reflekser fra Smart In The Dark.

Det er så fedt at man kan se smart ud samtidig med sikkerheden er i top og et kæmpe plus hvis i spørger mig.

Efter vi har prøvet taskerne fra Smart In The Dark er der ingen tvivl om at vi skal have flere ting derfra.

Det eneste “minus” er at taskerne ikke har lynlås så man ville kunne lukke dem helt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Kan bruges til både børn og voksne.

Holdbarhed – MEGET GOD: Udfra vores test og brug af taskerne kan vi konkluderer at de virkelig er af høj kvalitet at de har holdt til alt hvad vi har udsat dem for.

Pris – MINDRE GOD: Prisen ligger på kr. 599,- hvilket jeg syntes er lige i overkanten selvom det er kvalitet.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er helt i top. De kan holde til brug i skole hvilke kræver en del.

Vores tester Jelena har sammen med sin mand Rune testet refleksprodukter fra Smart in the dark en bomuldshue, en armrefleks og en rynket armrefleks

Jelena fortæller:

Smart in the dark er et nyt svensk mærke, som skiller sig ud ved at kombinere design med sikkerhed i form af moderigtige reflekser. Det ville vi gerne teste, da hverken far eller mor har reflekser på deres overtøj. Mor fik huen, som i en str. 56-58 passede bedst til hende, sammen med den rynkede armrefleks. Far testede den almindelige armrefleks.

Da vi modtog produkterne, blev vi begejstrede over, hvor fine og praktiske armreflekserne var. De var flotte, i god kvalitet og nemme at tage på ? især den almindelige armrefleks med velcrolukning. Huen var også i lækker kvalitet. Med 95% bomuld og 5% elastan var den dejligt blød og elastisk og det to lag gjorde, at den var dejligt varm selv uden fór. Desværre viste det sig hurtigt, at pasformen ikke fungerede til mor, selv om den burde være perfekt til et hoved på 55 cm. Huen var stram og for lang til at den kunne sidde pænt. Jeg prøvede at folde den for at gøre den kortere og undgå den høje top, men det gjorde blot, at man knap nok kunne se refleksmønsteret, hvilket ødelagde huens refleksfunktion. Ellers fungerede refleksfunktionen perfekt. De fine mønstre var både synlige i natten og pyntede på både mor og far.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Det drejer sig om reflekser som har en høj sikkerheds-/tryghedsværdi.

Holdbarhed: MEGET GOD. Materialerne er slidstærke og holder godt.

Pris: MINDRE GOD. Selv om195 SEK for hhv. den almindelige og den rynkede refleks er en udmærket pris, trækker bomuldshuen til 399 SEK væsentligt ned i denne vurdering, primært pga. dårlig pasform.

Kvalitet: GOD. Materialerne er gode, men huen trækker ned.

Vores tester Nadjas søn Arthur på 7 år har testet en reflekshue fra Smart in the Dark.

Nadja fortæller:

“Arthur har testet en smart reflekshue fra Smart in the dark. Jeg vidste slet ikke, at sådan noget fandtes, men hvor er det genialt!

Som I kan se herover, lyser den virkelig meget op, og det er smart i den mørke tid; både til børn, men bestemt også til voksne, der f.eks. er ude at løbe. Man kan få en del forskellige produkter som tasker, refleksarmbånd og bælter. Huen, Arthur har testet, er i tynd bomuld (den fås også foret), men lun, og han har brugt den til skole om morgenen og på vej hjem fra badminton og spejder om aftenen. Det er en virkelig god, ekstra ting, så man som forælder er sikker på, at ens barn bliver set i trafikken.

Huens kvalitet er lækker og meget holdbar. Den kan varmt anbefales til andre!”

testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – det er et must at blive set i trafikken, og reflekser på en hue er virkelig smart og nytænkende!

Holdbarhed: MEGET GOD – huen er blevet vasket flere gange i testperioden og ser ud som ny.

Pris: MIDDEL – huen koster 399 kroner, og det er en del penge for en hue; måske endnu mere til børn, der nemt får sådanne ting væk i skolen og børnehaven.

Kvalitet: MEGET GOD – der er tydeligvis tale om et produkt af meget høj kvalitet.

1 kommentar

  • Sabrina

    Umiddelbart vil jeg sige at det er et super smart produkt . Men til den pris , hjem, vil jeg nok hellere sy nogle reflekser på de huer de har.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af NINJAGO Hytte i LEGOLAND HOLIDAY VILLAGE