TIP – SPÆNDENDE NYHED HOS TESTFAMILIEN.DK – Testfamilien
Test af Velo Sock

TIP – SPÆNDENDE NYHED HOS TESTFAMILIEN.DK

Testfamilien.dk har nu 2,5 år på bagen og vi vil rigtig gerne gøre vores tests ENDNU mere brugbare for jer læsere. Derfor har vi brug for jeres hjælp. Bliv medlem af vores store TESTPANEL – se her hvordan det fungerer.

Alle der ønsker det kan nemlig nu blive medlem af testfamiliens testpanel. Man ansøger om, at blive medlem, ved at søge om medlemskab i denne lukkede facebook-gruppe.

Som testpanelmedlem deltager man aktivt og bidrager med input til bl.a. læserdilemmaer og allerede udførte tests. Man får også mulighed for at gæsteteste og komme på ventelisten til at blive fast testfamilie.

De nærmere informationer fås ved at tilmelde sig gruppen på Facebook. Melder man sig ind i testpanelet uden at være aktiv, så vil man efter 3 måneder automatisk blive meldt ud igen.

Lad os i fællesskab skabe Danmarks bedste testside, hvor ikke kun én men manges meninger og holdninger kan blive delt til gavn for os alle.

testfamilien_header-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Velo Sock