Test af babynest fra Müsli By Green Cotton – Testfamilien
TIP Vind sandaler - FRIT VALG - til dig og dit barn ❤

Test af babynest fra Müsli By Green Cotton

Vores tester Regitze har sammen med hendes søn, August, testet babynesten fra Müsli By Green Cotton og hun fortæller:

Vi har været så heldige at teste den lækre økologiske babynest fra danske Müsli. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det har været én af de bedste ting, vi har haft til August. De første dage efter fødslen lå han både og sov i den, imellem os om natten, og om dagen på sofaen, eller hvis jeg skulle lave mad i køkkenet, hvor han lå og hyggede sig i den. Hvis man ønsker at ens baby skal ligge lidt blødere på gulvet, og ikke lige har en kravlegård, så er den også perfekt for babyen til at ligge i under et aktivitetsstativ.Ikke nok med at den er fantastisk at bruge som ?nest?, så er det også genialt, at man kan lyne ?slangen? af og bruge i tremmesengen efterfølgende som ekstra tryghed. Der er ingen tvivl om, at August har følt en stor tryghed i babynesten. Han er altid faldet helt til ro, når han blev lagt deri, og når han ville sove, har han puttet hovedet helt tæt op mod siden. Babynesten kan åbnes i enden, så den kan bruges i længere tid.

Babynesten købes i et fint og praktisk net, så man nemt kan pakke den ned og tage den med på tur. Vi har ofte benyttet os af at tage den med, når vi f.eks. har været på besøg hos venner eller familie, hvor han så har sovet i den. Vi har faktisk brugt den meget mere end vores lift, da den har været nemmere at tage med rundt.Babynesten, som vi har testet, er med prikker og i farven Navy, men den laves også med flotte rosafarvede prikker.

Hvis man ønsker en lunere babynest her i de kolde måneder, så kan man købe en madras i uld og lyne på. Dét synes jeg er smart, men vi har ikke haft brug for det hjemme hos os, da August blev født omkring de varmeste sommermåneder.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg føler virkelig, at det er en af de bedste og mest brugbare ting, vi har haft til August lige fra fødslen og til nu, hvor han er 7 måneder. En babynest er noget af det, jeg vil anbefale alle kommende forældre at købe, da den er guld værd.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Der er ingen tvivl om, at denne babynest er lavet af det bedste af det bedste. Den er produceret af økologisk bomuld og selvom den er brugt meget ? som hos os, så ser man det stort set ikke. Ej heller selvom den har været vasket.

Pris: MEGET GOD. Prisen er 499,- Jeg synes virkelig at prisen er god i forhold til, hvad man får. August er i dag 7 måneder gammel og vi bruger den stadig. Ikke til at ligge i (da han er blevet for lang), men vi bruger slangen som tryghed i sengen og på legetæppet i stuen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP Vind sandaler - FRIT VALG - til dig og dit barn ❤