Test af bObles Alfabet og det store O – Testfamilien
Test af bObles flagermus

Test af bObles Alfabet og det store O

2 af vores testfamilier har testet de forholdvis nye bogstaver og Alfabet fra bObles .

Vores tester Tine har sammen med sin søn Oliver på 1 år og 7 måneder testet et af bObles nyeste påfund – tumlebogstaver.

Tine fortæller:

“bObles har gennem 10 år produceret de populære tumlemøbler. Det startede med en tanke om at lave møbler til børn, som både lagde op til leg og bevægelse og som kunne leve op til godt dansk design. Møblerne er ud over det lækre design altså især produceret med henblik på børns motoriske udvikling. Sat sammen med at alle møblerne er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater så rammer bObles noget vi danske forældre kan lide.

Førstehåndsindtrykket er som hver gang vi åbner et bOblesmøbel her hjemme. De kraftige poser som møblerne kommer i signalerer godt håndværk, pænt design og kvalitet. Farverne er kraftige, men i en farveskala der gør dem velkommen i stuen. Oliver er naturligvis for lille til at forstå at det er et – O – for Oliver, men til større børn, hvor bogstaver naturligt bliver et hit, kan jeg kun forestille mig at de falder i ekstra god jord.

Olivers yndlingsbeskæftigelse med bObles er forhindringsbaner, dem bygger vi i lind strøm og det kræver blot et par stykker af de fine møbler. De kan kravles på, hoppes på, glides på og væltes rundt i stuen. Overfladen er skridsikker og blød og bonus til mor og far er at de ikke sætter mærker i gulvet og er super nemme at rengøre. Jeg plejer at smide dem en tur under bruseren, det er nemt og lige til at gå til, og nej det slider utrolig nok ikke på farven.

Jeg er vild med ideen om at Oliver har legetøj med utallige muligheder. Udover selv at kravle rundt på møblerne, bruger Oliver dem som bilbane til hans mange biler og ?O??et har han især brugt som stol ved sofabordet eller foran tvet. O-et har desuden perfekt hoppe-ned-fra-højde. Møblerne holder længe og har kun flere udviklingsmuligheder jo ældre han bliver – det er altså en stor bonus at brugsmulighederne vokser med ham.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Møblerne udfordrer motorik og fantasi i smuk forening, mulighederne er uendelige og de indbyder til så mange forskellige former for leg at jeg absolut kun kan anbefale dem.

Holdbarhed: GOD. Oliver er kun 1,7 år, så vores ældste produkter er blot et år. De har dog ikke en skræmme, så so far so good! Vi er godt tilfredse.

Pris: GOD. 499,- Jeg hører tit, at bObles er dyrt. Til det kan jeg kun sige at pris, kvalitet og ikke mindst brugsmuligheder følges ad!

Kvalitet: MEGET GOD. Materialet er lækkert, designet fuldendt og produktet holder.”

Lalani har sammen med døtrene Ida på 7 år og Emma på 5 år testet bObles alfabetet

Lalani fortæller “Vi har testet en bObles Alfabet pakke.Det var en stor kasse der ankom med disse bobles i, med dem fulgte en lommeplakat (80x80cm) som blev sat fast med nogle kroge på en væg, så pigerne kunne se alle bogstaverne og vælge dem de ville lege med.

Ved første øjekast var det meget sjovt. Ida ville gerne stave sit navn, ligeså ville Emma.. men så opstod problemet, da der jo kun er 1 M i alfabetet? så den leg endte før den var kommet rigtig i gang. Det er knap så sjovt at skrive Emma men det lykkedes ved at bruge – H – som M.

Der er blevet gået lidt på bogstaverne, men interessen har været begrænset og pigerne har ofte blot lagt dem ud, men derefter så er de hurtigt pakket ned igen, da det er for svært at skrive ord eftersom mange ord bruge flere af de samme bogstaver.

Så alt i alt så har disse bogstaver haft minimal interesse, om det var op til jul der var problemet eller hvad det lige var, men det er i hvert fald ikke blevet brugt i forhold til hvad der ellers har været købt af bobles gennem tiden.Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Mindre God, Alfabetet giver både gode og dårlige oplevelser, børnene vil helst skrive deres navne, men da de begge bruger samme bogstav giver det anledning til lidt konflikter. Pigerne kravler ikke rigtig rundt på bogstaverne, de fanger faktisk ikke rigtigt.Holdbarhed: Meget God, Bobles er normalt rigtig holdbare og får ofte kun overfladiske skrammer, dette går igen for disse bogstaver.. De holder sig godt.Pris: Mindre God, 999 kr, er mindre god set i forhold til nytteværdien. Prisen på de 999 kr. er for høj, og for det fulde udbytte ville det være nødvendigt med mindst 2 sæt. Det kunne have været oplagt at lave 2 af hvert bogstav men så lave dem lidt mindre tykke. De er 4cm tykke

Kvalitet: God, Hele oplevelsen er stor og de skal nok vare begge børns tid ud, og formentlig også en eller flere generationer mere. bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet.”

1 kommentar

  • Annika lausten

    Det store O er simpelthen så fint!
    Dog er min søn kun 7 måneder gammel, så ser frem til at han bliver lidt ældre og virkelig kan hoppe rundt og lege med de store bogstaver!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af bObles flagermus