TEST AF BAKOBA EXCAVATOR OG GIVEAWAY ! – Testfamilien
”3 ting” - en intens thriller fyldt med spænding og rappe replikker

TEST AF BAKOBA EXCAVATOR OG GIVEAWAY !

4 af vores testfamilier har testet æsken Excavator fra Bakoba. Vores første test af Space kan læses her. 

Christine fortæller:

Mine to børn, Josephine på knap 4 år og Joshua på 6 år, har været så heldige at få lov at teste en konstruktionspakke fra Bakoba

De har fået tilsendt en stor pakke som hedder; Excavator som indeholder 43 dele.

img_1247

Bakoba er et nyt konstruktionslegetøj som er lavet ud af EVA skum og som tåler, at blive vasket i vaskemaskinen samt at børnene leger med det i badet. Sættet ideholder 43 dele og en konstruktions bog, hvor der vises hvilke figurer man evt. kan bygge. Sættet anbefales fra 4 år.

Begge børn var meget spændte på at åbne pakken. De begyndte hurtigt begge at bygge udfra deres fantasi.

Joshua på 6 år, ville meget gerne bygge den seje gravko, som er på forsiden af kassen.

Han kunne godt, sammen med mig, bygge gravkoen udfra konstruktions bogen. Dog ville han ikke kunne helt selv, da det er svært at se på billederne, hvilke huller man skal ramme for at bygge korrekt – denne bog kunne måske optimeres, hvis børn selv skal kunne bygge diverse figurer.

Josephine på knap 4 år var slet ikke stor nok til det, men byggede istedet for efter hendes fantasi hvilket hun også syntes var rigtig sjovt.

img_1259

Det var fantastisk at se børnene udvikle en leg sammen, udfra deres fantasi omkring de forskellige blocks. Hvilket ofte er vores udfordring med en dreng og pige som ofte vil lege to vidt forskellige ting. Her legede de faktisk sammen og det var enormt dejligt.

Jeg vil dog sige, at jo flere kasser Bokoba man får, jo længere vil legen vare ved – når det er to børn der leger sammen og bygger slipper de medfølgende blocks hurtigt op.

img_1252

Jeg er meget imponeret over det materiale der er valgt til sættet. Det virker ekstremt holdbart og ikke noget der lige knækker eller går i stykker. Ydermere syntes jeg også det er rigtig smart, at det kan vaskes i vaskemaskinen.

Der er tænkt meget over både materialevalg og de mange muligheder i at bygge forskellige figurer.

img_1768-jpg

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Begge børn, syntes det var virkelig sjovt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der kan nærmest ikke se, at sættet har været brugt pga. det gode materiale valg.

Pris: GOD – Sættet som vi har testet koster 499,- hvilket man også giver for en kasse LEGO i samme omfang.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig gode materialer.


Nina fortæller:
Vi har testet det kreative legetøj fra BAKOBA Excavator pakken, som indleder til mange timers kreativitet, fantasi og leg – især et hit hos far og søn herhjemme.

billede-1-1

Herhjemme har Lego og DUPLO altid været et hit for de to, så da vi blev bedt om at teste denne nye form for bygge-legetøj var vi rigtig spændte på om det kunne få lige så mange timer til at gå – og dét kan det!

Lige da vi åbnede pakken tænkte jeg umiddelbart, at min søn August på 3 år var for lille til det, men det måtte jeg hurtigt tage i mig igen. Nogle af delene er lidt stramme og kræver lidt flere muskler, end han har – men med lidt hjælp fra far, var det intet problem.

billede-2

Vi startede med at lave gravkoen, som er på forsiden af kassen. Vejledningen er nem og overskuelig og den var hurtigt samlet, så August kunne gå igang med at lege med den. Han ville ikke have skilt den ad igen, så den stod som gravko i et par dage.

Nogle dage efter hev min mand Nicolai det frem igen og de to gik igang med at bygge en stor færge. Her brugte de inspiration fra det hæfte der medfølger og pludselig gik det fra at være en færge, til et containerskib, vikingeskib og rumskib – fantasien fik frit løb!

billede-3 billede-4

Kvaliteten på legetøjet er rigtig god! Man kan både se om mærke, at det kan holde til en del og det bliver ikke fladt og kedeligt. 

Vi var også ret overraskede over, hvor mange ting man kunne bygge med det. Vi havde nok forventet, at man “kun” kunne bygge den gravko og måske 1-2 ting mere, men man kan virkelig få mange timer til at gå, så længe fantasien er med til det. August fik også bygget en hat, tryllestav og en racerbil. Vi er absolut ikke færdige med at bygge på det.

Herhjemme er ALT legetøj, som kan komme med i bad et kæmpe hit – så August kunne ikke få armene ned, da han fandt ud af at den store båd kunne sejle rundt i badekarret med ham. Virkelig et plus, at der er tænkt over det!

billede-5-1

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – der er mange timers leg i det og man kan jo tilføje de andre æsker også.

Holdbarhed: MEGET GOD – det holder formen og kan tåle vand OG vaskemaskine! Virkelig et kæmpe plus.

Pris: GOD – prisen er 499,00 for den æske vi har testet. Det lyder måske af meget, men i forhold til hvor dyrt legetøj generelt er, synes jeg prisen er helt fin. Her får de små brugt hovedet og kreativiteten. Det er jo også et oplagt fødselsdagsgave/julegave ønske.

Kvalitet: MEGET GOD – det føles lækkert, holdbart og der er tænkt over tingene. Jeg er vild med, at det kan tåle vaskemaskine!


Sophie har sammen med sønnen Sebastian på 5 år også testet Bakoba.

Sophie fortæller:

Super lækker test, var helt klart første tanke hos både forældre og ældste sønnen – som var meget begejstret da pakken dumpede ind og han åbnede pakken. Straks kastede han sig ud i at samle nogle forskellige konstruktioner ud fra fri fantasi – lige fra at lave fantasifyldte flyvere, gevær og  “vægtløfter stænger”.

bakoba-1

Straks efter hiver han kataloget med forskellige ideer og byggevejledninger frem og vælger en bil der skal bygges.

bakoba-2

Det er et super smart koncept som Bakoba har udviklet. De lækre bløde klodser er super nemme og dejlige at røre ved. Det er legetøj der er helt støjfrit hvilket faktisk er rart i denne meget elektroniske verden af legetøj – hvor lyd og larm er meget gennemgående, her får børnene ro til fordybelse og plads til at bruge deres fantasi.

Vi vil gerne anbefale Bakoba legesættene til alle børn og barnlige sjæle. Herhjemme er det alle lige fra lillebror Noor på 18 mdr. til far på 30 år der syntes det er super lækkert og sjovt legetøj. Og vi ønsker os personligt selv flere sæt.

I dette tilfælde vil vi rate:

Nytteværdi: Super god

Holdbarhed: Super god – (her hjemme bliver det udsat for lidt af hvert med en 18 mdr. vildbasse)

Pris og kvalitet: Meget god


Vores tester Nadja har sammen med sine tre drenge testet konstruktionslegetøj fra Bakoba Toys.

Nadja fortæller:
img_6219
“Der var stor forventning hos alle mine tre drenge (7, 5 og knap 4), da pakken skulle åbnes. Her var det tydeligt, at selvom de er tæt i alder, så er der alligevel så tilpas stor en spredning, at Arthur på 7 meget gerne ville følge vejledningen og bygge det RIGTIGE, mens Louie og Buster på 5 og knap 4 “bare” syntes, det var sjovt at bygge fantasifigurer ud fra. Det havde de til gengæld så meget sjov med, at hver dag, når de kom hjem, og det lå fremme på stuebordet, skyndte de sig ind for at bygge. Her er tale om kvalitetslegetøj, som spænder vidt i alder, da man som I kan høre kan bruge det på mange måder – måske Bakoba Toys skulle lave en blandet pakke med forskellige klodser og skruer til fri fantasileg?”
img_6231

Nytteværdi: GOD – spændende og brugbart legetøj.

Holdbarhed: MEGET GOD – det er ikke blevet slidt at se på og er på ingen måde gået i stykker i testperioden.

Pris: MIDDEL – vejl. pris 499,-, hvilket jo er en del penge for noget legetøj, men samtidig er der også til mange timers leg deri, og det er en god kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – der er tydeligvis tale om et produkt af meget høj kvalitet, som kan holde til, at børn leger med det.


KONKURRENCE:

Som lovet kan DU vinde en æske som den testede. Det gør du ved at smide en kommentar her på bloggen og skrive, hvem der skal få glæde af gevinsten, hvis du vinder.

Du kan også deltage på vores Instagram – for at få et ekstra lod i puljen.

Vinderen findes onsdag d. 17/5-17.

Held og lykke (:

 

21 kommentarer

 • Fez

  Min egen søn er nok for lille, men jeg har en kammerat, der har en lille pige, der ville få masser af sjov ud af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Andreasen

  Det skal Milo Max på 5 1/2 år. Han elsker ar bygge forskellige ting. Håber virkelig han vinder 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mine drenge på 39😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Althea Ro

  Det skal Aske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Ross

  Min søn på snart 4 år. Han har allerede lidt af det derhjemme og han elsker det. En god aktivitet, når voksne skal lege med. Han er en meget kreativ dreng og bygger allerede de sjoveste ting selv😊👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Jeg vil gerne give det til mine børnebørn. De elsker konstruktionslegetøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg så bakoba for første gang på FindersKeepers sammen med mit 6ptige barnebarn og han var meget interesseret, så jeg købte en lille pakke som ham og han søster på 3 ku lege med når de var hos farmor, og det er det geniale ved Bakoba de kan begge lege med det, trods alders forskellen, og det er blevet et kæmpe hit, så nu ku vi rigtig godt bruge noget mere, så de kan bygge og hygge, hver for sig og sammen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels

  Min mellemste søn bliver 5 i Juni så det ville være en oplagt ekstra gave da han elsker at bygge alverdens ting og har en fantastisk fantasi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min mellemste søn fylder snart 5 år og han elsker at samle LEGO så det ville da være oplagt at prøve noget nyt sejt legetøj hvor man også skal være kreativ og bygge-han ville elske det. God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vinder, så skal Ella og Vitus have præmien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg så bakoba på finderskeepers for første gang, og mit barnebarn på 6, var meget interesseret. Jeg købte en lille pakke, men da lillesøster på 3 også gerne vil lege med, vil det være en kæmpe glæde at de kan lege med bakoba sammen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg vil overraske mine to ældste børn❤💙.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  Det skal min søn på 6 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Elsborg

  Jeg ville forære det til min mand og søn, så de kunne få nogle hyggelige timer sammen, i deres egen lille bygge-verden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Lüthje

  Jeg ville forære sættet til Kristoffer på ni år, som ervil med alt der skal konstrueres eller bygges.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank Seemann

  Til mine to kreative drenge på to og fem 😀😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil give det til min nevø Jamie som er 8 år og har autisme. Han elsker legetøj der skal samles, og jeg tænker at det her vil være helt perfekt til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Adam på 5 år skal forkæles 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Min ældste søn Thor, han fylder 4 den 5/6. Den ville være perfektvtil han 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Det ville Sebastian elske! Og han ville især nyde at dele fornøjelsen med sin søster Viktoria <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Virker godt nok som et lækkert konstruktionssæt – som min datter vil elske at prøve sammen med fætter Gustav

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”3 ting” - en intens thriller fyldt med spænding og rappe replikker