TEST AF REMINGTON GLATTEBØRSTE – Testfamilien
TEST AF BAKOBA EXCAVATOR OG GIVEAWAY !

TEST AF REMINGTON GLATTEBØRSTE

3 af vores testfamilier har testet den helt nye glatte børste fra Remington.

Sabina fortæller:

Glat hår? Nix. Mit hår ligner nærmere en høstak. I ved sådan noget tyndt, fint fehår!

Jeg har derfor testet den nye glattebørste fra Remington i en lille måned.

Glattebørsten kombinerer børste og glattejern i ét og har 3 indstillinger – så den passer præcis til din hårtype.

FØR og EFTER billederResultatet taler for sig selv. Mit hår er glat og blødt – men desværre kan børsten ikke lægge mine yderste spidser helt ned. Ej heller niveau 2 og 3. De sidste par hårstrå må lægges ned med hårprodukter.Venstre side er glattet – højre side er naturligt fehår.

Alt i alt en ganske fornuftig glattebørste – som nemt kan transporteres i den smarte opbevarings pose!

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

NYTTEVÆRDI: GOD. Specielt hvis man har tyndt fehår som mig, som stritter ud til alle sider. Glattebørsten er nem at betjene og kan anvendes efter 30 sekunder. Meget nyttigt når man har travlt om morgenen!

HOLDBARHED: GOD. Jeg har haft min glattebørste i en måneds tid og der er ingen ridser eller skrammer. Der medfølger en smart pose til glattebørsten, så den kan transporteres uden at blive ødelagt.

PRIS: MEGET GOD. Prisen ligger på 599kr. En skarp pris!

KVALITET: GOD. Glattebørsten virker robust og har 3 indstillinger, så den passer til netop dit hår. Men børsten skal køres igennem et par gange, før dit hår er helt glat!


Maria har også testet glattebørsten og fortæller:

“Vi har været så heldige at teste glattebørsten fra Remington.”

img_5871

Jeg har i længere tid kigget på glattebørsten, og tænkt “mon den virker”

Jeg har jo et glattejern, så hvad mon det kan som et glattejern ikke kan? Er det det samme, eller bedre?
Lidt skeptisk var jeg nok, men der var der sørme ikke nogen grund til. 
 
Jeg har langt tykt hår (extensions) så det tager sin tid at glatte. Efter en grundig hårvask og tørring gik jeg igang med at teste, eller det vil sige at  jeg kunne ikke dy mig for at prøve det af på mine pigers hår 
Lige efter modtagelsen:) 
img_5070
Min mindste datter har ret meget hår med fald, og det klarede glattebørsten på få minutter uden hun nærmest opdagede det.
Mit eget var jeg ca 5 min om at glatte, hvor glattejernet ca tager dobbelt så lang tid. Det er utrolig nemt at anvende, og mit hår bliver mere fyldigt glat (hvis man kan sige det) end når jeg bruger glattejern, hvilket jeg synes er perfekt.
Det er meget nemt at anvende, bare håret er redt godt igennem inden, børstespidserne er kolde så man brænder ikke hovedbunden når man børster.
Alt i alt synes vi det er et rigtig godt alternativ til glattejern, og til en god pris.
img_5869

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi/Leg: Meget God –Nemt at anvende, håret bliver ikke så varmt, og klasker ikke som når man bruger glattejern.
 
Holdbarhed: Meget god – Håret holder godt når den er brugt. 
 
Pris: Meget God – Pris på børsten er rigtig fin, den ligger til 599 kr vores har været brugt flittig i ca 4 uger, og der er ingen tegn på slid eller andet. 

Camilla har også testet en ”STRAIGHT BRUSH” fra Remigton.
18472522_10156267955153298_2053661246_o

Camilla fortæller ”efter jeg er blevet mor, er tiden om morgenen blevet betydelig mere hektisk end tidligere. Derfor har jeg været nødsaget til at finde nogle metoder, hvorpå jeg kan optimere nogle processer og gøre morgenrutinen mere effektiv”.

Da jeg blev spurgt om jeg ville teste den nye glattebørste fra Remington, som efter sigende skulle hjælpe dig til at glatte håret hurtigere end normalt, sagde jeg derfor ja med det samme.

Jeg har nu testet glattebørsten i en måned – både i nyvasket hår, men også i hår som er lettere fedtet. Jeg har testet glattebørsten til dagligdag og finere brug – for at kunne give den en grundig anmeldelse.

Mit hår er forholdsvis glat fra naturens side – dog er der lidt fald, som skal rettes til. Det har derfor aldrig været et problem at få glat – men når jeg normalt glatter mit hår, bruger jeg både børste og glattejern. Så derfor havde jeg en forhåbning om at jeg kunne undvære at bruge to remedier fremover og erstatte min gamle rutine med denne ene glattebørste.

Der er forskellige temperatur indstillinger – dog synes jeg den virker bedst ved højst temperatur. Den højeste temperatur bruger jeg også normalt på mine andre glattejern – så det er der ikke noget ualmindeligt ved.

Min eneste bekymring ved at bruge denne børste, var om man let kunne brænde sig. Det har jeg dog erfaret er nærmest umuligt – da spidserne i hårbørsten ikke er varme – så hårbunden er i sikkerhed.

Til hverdagsbrug synes jeg at glattebørsten fungerer fint – dog kan jeg ikke få det nederste af mit lange hår, ligeså glat som når jeg bruger en almindelig børste samt glattejern. Det er altså fortsat lidt kruset / med fald. Men til en hurtig glatning til hverdag kan det gå an.

Til fint brug, hvor man ønsker en fuldstændig glat resultat synes jeg ikke at glattebørsten kan leve op til det samme resultat som en børste samt et almindeligt glattejern kan.

18472154_10156267956493298_1243608622_o

Glattebørsten hedder ”Remington Straight Brush” og koster vejledende 599,- og forhandles bl.a. i elgiganten.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed: God – jeg har ikke oplevet noget svigt fra glattejernet – det har virket hver gang.

Kvalitet: Middel – God til hverdagsbrug, mindre god til lejligheder hvor man ønsker et fuldstændig glat resultat.

Pris: God – glattebørsten koster kun 599,-

18452760_10156267967248298_1554780402_o

3 kommentarer

 • Katrina

  Vi har en glattebørste herhjemme og vi kan kun give testerne ret! Den er simpelthen fantastisk i hverdagen når man har travlt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina brilli

  Min datter Jasmin på 6 år, har langt lyst tynt fee hår og det filtre og er ikke nemt at glatte med et glattejeen. Hun har længe ønsket sig en glatte børste, men ønsker er der nok af… vi vil meget gerne test gattebørsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Datteren på 13 har længe snakket om at hun gerne ville have en glattebørste.
  Men da hun har et godt glattejern, har vi været i tvivl om det kunne betale sig.
  Når jeg læser jeres test tænker jeg at denne børste nok vil være god til datterens lange tynde hår.
  Det må på ønskelisten

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST AF BAKOBA EXCAVATOR OG GIVEAWAY !