Test af huer og hårbånd – Léhof – Testfamilien
Test af Barnets bog fra Prik og Streg

Test af huer og hårbånd – Léhof

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

3 af vores testfamilier har testet huer og hårbånd fra Léhof. 

Christina med sønnen Julius på 2 år og datteren Philippa på 4 år fortæller:

“Vi har været så heldige, at få lov til at teste de utrolig lækre huer og hårbånd fra Léhof. Léhofs produkter er økologiske, komfortable samtidig med designet sidder lige i øjet”

Leveringen var hurtig og emballagen praktisk så tingene ikke tog skade undervejs. Tina havde skrevet den sødeste hilsen i pakken, hvilket jeg altid sætter stor pris på.

Inden jeg fik leveret vores huer, hårbånd mm. havde jeg kigget Lehof’s hjemmesiden igennem. Hjemmesiden er bygget let og overskueligt op, så man ikke skal lede længe efter de produkter man søger.

billede1
Léhof’s design passer perfekt til de fleste kvinders og børns garderober. Jeg er vild med at alle deres produkter er lavet i økologiske tekstiler, som er langtidsholdbare og komfortable. Hvis ikke Tina selv håndlaver sine produkter har hun store krav til hendes leverandører hvorfor hun kun bruger leverandører der er GOTS-certificeret.

Tina’s motto er “Intet er godt nok til vores guldklumper” og jeg kunnne ikke være mere enig!

billede2
Philippa ELSKER at dulle sig op med fine hårbånd og hårspænder. Léhof’s hårspænder knækker ikke det fine børnehår med holder stadig håret væk fra ansigtet efter en hel dag i børnehaven! Jeg har enormt tykt og tungt hår, hvilket ikke er noget problem for Lehof´s hårbånd at holde tilbage. Dette har jeg endnu ikke oplevet med andre mærker.

billede3
Selv Julius kunne lokkes til at have hue på, hvilket ellers aldrig sker. Léhofs bomulds huer er så lækre og bløde at have på at man dårligt mærker at man har hue på. Kvasten på huerne kan tages af så huerne nemt kan vaskes. OBS: Kvasten er ikke lavet af ægte pels!

billede4
Vi har alle er i familien været begejstrede for vores hårbånd, huer og accessories. Det er kun far der herhjemme har været en smule jaloux på vores andres matchende huer 😉

billede5

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Min vurdering af produkterne fra Léhof.dk er:
Nytteværdi: MEGET GOD – Alle har brug for hårbånd og huer og Léhofs produkter er tilmed flotte og bæredygtige.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD ? Produkterne har en rigtig god kvalitet. Holder form og farve i vask samtidig med det er økologisk.

Pris: GOD ? Priserne på spænder starter fra 19,95 kr. Hårbånd 79,95 kr. og huer starter på 179 kr.. Prisen vil for nogle være dyr, men taget kvalitet i betragtning er det helt sikkert pengene værd.


Cebrina fortsætter:

“Vi modtog pakken fra Léhof, men desværre var den ene hue noget for stor til Emmas lille hoved, men Tina som er kvinden bag Léhof er simpelthen så sød og serviceminded, at hun straks sendte en ny til mig selvom der gik nogle dage før jeg havde tid til at komme på posthuset og sende retur. Det er da service i sær klasse.”

Emma var fuldstændig forelsket i ?pels?kvasten, og imens huerne blev vasket blev kvasten nusset. Det er nemlig så smart at kvasten blot er sat på med en trykknap, hvilket er genialt når huen skal vaskes, men også så man kan skifte kvast farven ud. Og så er den virkelig pæn selvom den er fake.

billede-1-lehof

Farverne er virkelig fine og jeg er fuldstændig forelsket i Emmas hue i farven old rose. Må nok hellere få bestilt en til mig selv også.

Huerne holder facon og farve efter vask, hvilket er et kæmpe plus, og så sidder de bare så fint, også på et lille babyhoved som Frejas.

Pandebåndene er skønne, og sidder så godt. Den var en anelse stor til mig, vi har åbenbart bare små hoveder her i huset, men så er det rart at knuden ikke er syet for at holde sammen som jeg ellers har oplevet ved andre mærker. Dette gør det nemt at stramme den ind så det passer.

Freja og Emma modtog begge sløjfer, Emma syns dog klart pandebåndet var mest spændene. Freja havde hendes fine hvis sløjfe på til hendes barnedåb. Størrelsen på sløjfen var helt perfekt til sådan et lille babyhoved og passede så fint til dåben.

billede-6-lehof

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Huerne holder ørene varme og pandebånd og spænder holder fint håret i trit og bliver sidende hvor de skal.

Holdbarhed: MEGET GOD ? farve og facon holder, også efter vask.

Pris: MEGET GOD ? pris og kvalitet passer mere end fint sammen: En hue pigernes størrelse koster 250 kr. Pandebåndene koster fra 75 kr.

Kvalitet: MEGET GOD


img_4990

Charlotte afslutter:

“Vi har været så heldige, at få lov til at teste skønne produkter fra Léhof. 

“Vi har testet 3 stk Beanie huer i farven sort med hvid knast til voksen, old rose med hvid knast i str 4-7 år og Dusty green med grå kvast i str. 1-4 år.”

img_5185

Vi har også testet 3 stk. pandebånd i farven sort, Dark powder og light Grey samt en lille hår elastik med sløjfe i Dusty green.

Huerne er fantastisk dejlige at have på, dog synes min datter at Lehof mærket som sidder ved panden godt kan kradse en smule, ellers er hun vild med den. Den har en perfekt pasform og materialet som består af 96 % bomuld, 4 % elastan gør at den slutter perfekt til rundt om hovedet.

img_4993

Kvasten på huen er 100 % akrylpels, så ingen dyr har lidt nogen last til kvasterne.

Kvasterne er aftagelige så man kan vaske huen på 30 grader når den trænger, det har vi benyttet en del gange efter ture i skoven. Vi oplever ikke at huen krymper eller at farven ikke holder efter vask så huerne er vi mega fan af her hjemme.

img_5173

Pandebåndene har især mine piger været glade for og har gået med dem rigtig tit, de har ligesom huerne også en rigtig fin pasform. De kan også vaskes på 30 grader. De fås i forskellige str. og farver.

Elastikken er en af de gode elastikker og har den sødeste lille sløjfe, helt perfekt til den enkelte udsmykning i håret.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god ? børn har brug for huer i den kolde tid, da de ikke selv ligger mærke til at det bliver koldt om hovedet. 

Holdbarhed: Meget god –  stof materialet holder fint efter vask, det kryber ikke og farverne holder. Kvasterne holder fint til at bliver taget af og på 

Pris: Meget god ? huerne ligger på 249,95 kr. Man kan være heldig at der er 2 stk huer for 400 kr. Man får en god kvalitet for pengene. Kvasterne er endda håndsyet på alle huerne  

Kvalitet: Meget god ? rigtig fin kvalitet i materialet, kvasten er akrylpels og ikke ægte pels hvilket vi synes er en god ting, samtidig er den stadig stor flot og fyldig. Designet på huen er stilrent og tidsløst og passer til en hver lejlighed.

Næste indlæg

Test af Barnets bog fra Prik og Streg